Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikiški rūbeliai

QUOTE(kristinalm @ 2009 11 11, 12:32)
Jollyk, labai gražus kompektukas wub.gif

aciukas 4u.gif tavo labai grazi suknyte ir blauzdinukes-super thumbup.gif
Atsakyti
sveikos visos prijauciancios mezgimui nesu ypatinga mezgeja bet panarplioti patinka bet vat reglano rankoviu neikertu visai sad.gif nors taip noretusi dukrytei numegsti megstuka, jau tiek tu schemuciu cia prideta bet man kazkaip iki galo vis tiek nedaeina blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke @ 2009 11 10, 22:07)
Labai gražios kelnytės  wub.gif

Dėkui 4u.gif

Atsakyti
aš savo mažyliui štai tokius rūbelius numezgiau ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lafan @ 2009 11 10, 16:02)
Mes jau ruosiames sventems po truputeli  biggrin.gif

user posted image

Nerealu user posted image
Atsakyti
sveikutės,

jau kad įstrigo man ta suknutė su kalėdų seniu, pasaka, ir kiek darbo įdėta... wub.gif

Blauzdinės irgi gražu, bet ar labai reikalingas mezginys, iki šiol labai abejoju blush2.gif Todėl savo dmai jų nemezgu, užteks suknutės smile.gif

QUOTE(juokiukas @ 2009 11 11, 14:59)
sveikos visos prijauciancios mezgimui nesu ypatinga mezgeja bet panarplioti patinka bet vat reglano rankoviu neikertu visai sad.gif nors taip noretusi dukrytei numegsti megstuka, jau tiek tu schemuciu cia prideta bet man kazkaip iki galo vis tiek nedaeina  blush2.gif

sveikutė, reglano temoje žinok yra jau taip aiškiai paaiškinta,kad net man dašuto hihihi.gif blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 12, 09:16)
sveikutė, reglano temoje žinok yra jau taip aiškiai paaiškinta,kad net man dašuto hihihi.gif  blush2.gif  4u.gif

Būk, gerutė, atleisk už blondiniškumą, bet kur yra ta reglano tema? blush2.gif
Bandžiau per SM paieškas ieškot, tai niekaip nepavyko išsamios temos rast, tik po vieną kitą postą blush2.gif
Nu labai jau noriu įkirsti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kvaki @ 2009 11 12, 09:27)
Būk, gerutė, atleisk už blondiniškumą, bet kur yra ta reglano tema?  blush2.gif
Bandžiau per SM paieškas ieškot, tai niekaip nepavyko išsamios temos rast, tik po vieną kitą postą  blush2.gif
Nu labai jau noriu įkirsti  4u.gif

REGLANAS 4u.gif prašom visoms kurioms reikia biggrin.gif Aš tik čia išmokau taip megzti,greit ir rezultatą parodysiu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Čili @ 2009 11 12, 09:37)
Aš tik čia išmokau taip megzti,greit ir rezultatą parodysiu wub.gif

laukiam bigsmile.gif
Atsakyti
Dekui mamytems 4u.gif
Lafan, as net sapnavau tavo sarafana su Kaledu seniu g.gif , ko gero teks nusimegsti
Atsakyti
QUOTE(kairekoja @ 2009 11 11, 13:47)
lafan thumbup.gif  tu man pasakyk kaip suknytes apacia tokia garbanota padarei? su vasiukiu kelis stulpelius nerei? ar su virbalais surinkusi akis?

Mezgiau virbalais su valu is vienos akies ismezgiau 5 ir pirmyn. Kad lengviau butu galima su vaselio pagalba tas akis uzsideti. mirksiukas.gif

QUOTE(benomama @ 2009 11 12, 09:22)
Dekui mamytems  4u.gif
Lafan, as net sapnavau tavo sarafana su Kaledu seniu  g.gif , ko gero teks nusimegsti

lotuliukas.gif Turiu schemute jei tik reikia. 4u.gif

p.s. Zveriuke, tas tavo mauzeris nerealus. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vigilyte @ 2009 11 12, 10:06)
aš savo mažyliui štai tokius rūbelius numezgiau  ax.gif

user posted image

Labai mieli ir grazus mezginukai thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti