Kiek grozybiu prideta

o kur dar mimes mergaites grozs
DAivulka78,nereikia saves taip nuvertinti,darbeliai superiniai
QUOTE(laumar @ 2009 10 08, 18:00)
Aurute, kaip tą tašytę mezgei???
tasyte mezgiau pagal sita schema,tik gal pagal save daugiau eiliu pridejau(tik orientavausi pagal ,teisingiau pasakius) gelyte atskirai nuneriau ir prisiuvau su geltonais siulais,gavos geltonas viduriukas,nuneriau dvi vienodas dalis pagal schema ir is vidaus zemu stulpeiu susiuvau.Juostele nuneriau is dvienu mazu stulpeliu plius pirma paprasta akis,bet ja ineriau i ausyciu vidu.akytes ir usus issiuvinejau.
QUOTE(Čili @ 2009 10 09, 07:33)
gal galima to margojo kačiuko schemutę?

superinis...
kaciuko schemute turiu atskiram kietajam diske,tad jei palauksit kokia diena kita,butinai imesiu ir ja
QUOTE(St.Rasa @ 2009 10 11, 12:50)
sveikutes, gal galit man padet noreciau ismokt suvest taip rankovytes, kaip aurute, su pirmuoju megstuku su katineliu suleido, gal kokia nuoroda yra, siaip labai grazi katyte, gal kokia schemute yra ?
o mano pirmas sarafaniukas megztas nuo virsaus reglanas(pirma karta gyvenime bandytas) patiko tai,kad pabaigiau megzti ir nei vos siules,kartais kiek laiko atima susiuvimas,o cia vienas du ir visas mezginys vietoj...na kaip pirmam kartui truputi padidinau ta reglano linija,gavosi truputi ir platokas pats sarafaniukas,bet nieko,ilgesniam laikui tiks..o kaip ji megzti yra temoj cia reglano mezgimas(ar kazkas panasaus).Tikrai daug patogiau megzti man ji (kaip pirmam kartui) buvo nuo virsaus..kazkaip daug lengviau nei nuo apacios....