QUOTE(dar viena mama @ 2010 02 12, 07:15)
Zinau ka tai reiskia

Geras, skaitau apie savo save

Mane buvo kirpykloj padare lape

, bet nu per brangu man kas 3 savaites tokius pinigus moket. Sugalvojau ir as namie dazyt ir paraudonavau

Nu tokia ryza spalva atrode, o "kando" raudonai, negaliu ziuret i save. Eisiu siandien i droga ieskot iseities

Gal gali papasakot apie situos " Eugene Perma " Pabandysiu paieskot. Gal pameni spalvos numeri? Nu ir tu palette reiks is bedos paziuret, bet... niekad su tokiais nesu dazius

Parasyk ir tu numeriuka, jei uzmatysiu, duosiu zinot

Vakar ciupinejau is loreal casting viena kazkokia spalva
sita rodos gal ji kazka panasaus padarytu
Ne aš viena su tokiom problemom pasirodo
Užuojauta dėl "raudonos galvos".. kol išieškojau ir suradau tuos kelius "neraudonus" varijantus, irgi nekartą fiasko man buvo, o dabar ir vėl iš naujo
Dabar neatrandu eugene perma Keranove dėžutės, bet man rodos bus va iš tokių
http://www.vizaje-ni...=...=41&art=788 tik pakelio dizainas pas juos keičiasi, tai kaip dabar atrodo net nežinau.. o numeris gal "506 Медный", kažkaip neradau internete staigiai pokelio su plaukų spalva. O "Palette" man nieko Nr. 390 "light copper", kad "pajamtų" mano tamsiai pilkus plaukus, galima laštelt biski peroksido į dažus, bet ir be to gerai. Tai ta spalva ir dingo iš visų drogų kažkodėl
Tą
loreal casting ir aš kiekvienąkart pačiupinėju.. ir padedu, kažkaip visai nesitiki kad paimtų mano plaukus, o ir spalva nu ne "ryža", o labai jau pablukus kažkokia kreminė toj nuotraukoj

Gal jau išbandei ją? Labai įdomu, gal ji gaunasi ryžesnė realybėj, nei nuotraukoj.. ?
Kas išbandė tą spalvytę, atsiliepkit