Jų yra pirkti "Medinėse šukose" Vokiečių g. Vilniuje.
Pirkau 6 Nr. Ta spalva artima mano natūraliai plaukų spalvai, tai norėjau paslėpti tik žilus plaukus Bet jei per savaitę atsiplauna, tai... Nu, bet pagyvensim - pamatysim
Jų yra pirkti "Medinėse šukose" Vokiečių g. Vilniuje.
Pirkau 6 Nr. Ta spalva artima mano natūraliai plaukų spalvai, tai norėjau paslėpti tik žilus plaukus
Bet jei per savaitę atsiplauna, tai... Nu, bet pagyvensim - pamatysim
Labos Sugalvojau nusidazyti Lorealio beamoniakiniais 7 numeriu, blond. Pries tai esu dazius 8 , tai gavosi labai panasus kaip paveiksliukas. Gal kas turi patirties, dazesi 7, kaip rezultatas?
Neseniai savo sviesintus plaukus "pasitamsinau" sitais dazais. Spalva po dazymo buvo laaaabai pilka, nieko panasaus i tuos kur ant dezutes parodyta...dabar jau normali, bet irgi toli grazu ne tokia kaip paveikslelyje. Bet dazai ziauriai nepatiko nors ir nesmirda Plaukai be jokio blizgesio ir labai sausi pasidare
Laba diena. Gal galite patarti apie plaukų dažus... Dažausi Loreal Casting Creme Gloss. Kirpėja sako, kad dažai turi būti be amoniako ir būtinai ne žiliems plaukams. Manieji dažai be amoniako, bet parašyta, kad optimaliai nudažo žilus plaukus. Ar yra dar kokių nors dažų be amoniako iš mėgėjiškų dažų linijų? Ir išvis, ar būna dažų, nepritaikytų žiliems plaukams?
kokius dazus rekomenduotumet norint isgauti tokia spalva
Mano plaukai panasios spalvos,daziau NATURIGIN 4.0 ir 3.0[jos nedaug skiriasi,gal 3.0 kiek tamsesne].Be to nuo siu dazu labai plaukai blizga[kaip niekad] ir galva neniezti.
Mano plaukai panasios spalvos,daziau NATURIGIN 4.0 ir 3.0[jos nedaug skiriasi,gal 3.0 kiek tamsesne].Be to nuo siu dazu labai plaukai blizga[kaip niekad] ir galva neniezti.