Įkraunama...
Įkraunama...

Dailusis čiuožimas 22

jovka, kaip sekėsi čiuožti toj Naujametinėj šventėj, ar pavyko programą pasiruošt? smile.gif

P.S. Didelis ačiū už Naujametinius sveikinimus! Ko dar nepasveikinau per Skype, su Naujaisiais metais (geriau vėliau nei niekada), kam aktualu, ramaus Kūčių vakaro ir linksmų šv. Kalėdų, Just Mammy su kątik praėjusi gimtadieniu dar kartą! bigsmile.gif 4u.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Just Mammy, nors ir pavėluotai, su gimtadieniu friends.gif

user posted image

Beje, žadėtas amarilis vis dar pas mane, tik "atsodint" reik, taip kad pasiūlymas "įsivaikinti" galioja mirksiukas.gif
Atsakyti

Ingeb, Nikolajau,

AČIŪ! Ingeb, nuo amarylio niekad neatsisakysiu... wub.gif Pamenu, tarėmės mainais... Maniškis vaikučių neduoda... schmoll.gif
Atsakyti
Just Mammy su gimtadieniu 4u.gif
user posted image

Nikolajau, net nežinau ar gerai ar blogai praėjo. Jei nebūtų buvę mano kaskadinio kritimo sakyčiau visai neblogai smile.gif Nes realiiai viską padariau, taip kaip mokėjau nei blogiau nei geriau biggrin.gif
Ir jei nesunku primik savo skypo nick'ą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jovka: 07 sausio 2010 - 14:13
QUOTE(jovka @ 2010 01 07, 15:12)
Just Mammy su gimtadieniu  4u.gif
user posted image

Oi, Jovka, koks fantastiškas čiuožėjų tortas! Ačiū labai!
Atsakyti
QUOTE(jovka @ 2010 01 07, 14:12)
Nikolajau, net nežinau ar gerai ar blogai praėjo. Jei nebūtų buvę mano kaskadinio kritimo sakyčiau visai neblogai  smile.gif Nes realiiai viską padariau, taip kaip mokėjau nei blogiau nei geriau  biggrin.gif
Ir jei nesunku primik savo skypo nick'ą.

Tuomet, sakyčiau, visai neblogai sekės, mat dažniausiai tokiais atvejais viskas sekasi daug blogiau, nei kad treniruotėse. ax.gif O tas kritimas nieko tokio, juk ir profesionalai krenta. 4u.gif
Mano Skype vardas "nikolajus.a." (be kabučių).
Atsakyti
Sveiki visi:)

Esu čia naujokė ir noriu pradėti mokytis čiuožinėti (esu truputį ankščiau čiuožinėjusi, bet nieko ypatingo).. tai va, iškilo toks klausimas, kur būtų galima lankyti treniruotes? kiek supratau yra ir ledo rūmuose, ir akropolyje jos? būtų įdomu sužinoti laiką, kada jos vyksta ir kokios kainos tų treniruočių rolleyes.gif
Atsakyti
Labas, 4u.gif
Tiksliai pasakyti negaliu, bet Ledo rūmuose suaugusiųjų grupė yra pas trenerę Beatą. Treniruotės vyksta lyg trečiadieniais ir penktadieniais apie 18 val.. Kaina – susimokėti kaskart už ledą, plius trenerei (kol ledo rūmai nepakeitė kainų, viena pusantros val. treniruotė iš viso apsieidavo 35 lt , dabar jau nežinau kaip ten).
Akropolyje suaugusiųjų daug pas trenerę Žaną. Ten taip pat reikia susimokėti už ledą, plius trenerei už darbą. Ledo kaina su abonementu išeina 7lt už 45 min. sesiją. Laiko nežinau, nes yra kelios grupės. Dažniausiai būna darbo dienom vakarais ir savaitgaliais apiepiet.
Pas abi treneres galima pradėti praktiškai nuo nulio, bet kokiam amžiuj. Trenerių telefonus turiu. Jei prireiktų, galėčiau privačiai parašyti. Paskambinus, ten tiksliai ir pasakytų, kaip, kada ir kiek. smile.gif
Atsakyti
Sveiki, megstam su MB ciuozti, bet dabar tokia situacija, kad nelabai tam pinigeliu yra... ax.gif gal kas zinot kur nemokamai arba labai nebrangiai galima paciuozineti? (paciuzas turim savo)
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 01 19, 11:49)
Sveiki, megstam su MB ciuozti, bet dabar tokia situacija, kad nelabai tam pinigeliu yra...  ax.gif gal kas zinot kur nemokamai arba labai nebrangiai galima paciuozineti? (paciuzas turim savo)

oze nemokama ciuozykla smile.gif
dar akropoly vakarais daro akcija - nuo 22:15 ten dviguba ciuozimo sesija uz 8 lt. as bandziau ten eiti viena karta, bet ten buvo daug paaugliu, kurie atejo pasirodyti viens pries kita, todel jauciau nuolatini stresa nuo beprociu, ciuozinejanciu aplink mane. bet... kai pigu, tai taip ir buna... 4u.gif
ai, dar prisiminiau - Elektrenuose labai pigiai kainuoja. tik iki ten reikia nuvaziuoti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*plepute* @ 2010 01 19, 11:57)
oze nemokama ciuozykla smile.gif
dar akropoly vakarais daro akcija - nuo 22:15 ten dviguba ciuozimo sesija uz 8 lt. as bandziau ten eiti viena karta, bet ten buvo daug paaugliu, kurie atejo pasirodyti viens pries kita, todel jauciau nuolatini stresa nuo beprociu, ciuozinejanciu aplink mane. bet... kai pigu, tai taip ir buna... 4u.gif
ai, dar prisiminiau - Elektrenuose labai pigiai kainuoja. tik iki ten reikia nuvaziuoti biggrin.gif

oze buvom, ten neimanoma ant ledo uzlipt kiek zmoniu, jau nekalbant apie ciuozima sad.gif Elektrenai jo... toli...
Aciu uz informacija, bandysim i Akropoli naktiniam ciuozimui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aggree @ 2010 01 19, 12:08)
oze buvom, ten neimanoma ant ledo uzlipt kiek zmoniu, jau nekalbant apie ciuozima sad.gif Elektrenai jo... toli...
Aciu uz informacija, bandysim i Akropoli naktiniam ciuozimui smile.gif

tik pasitikrinkit pries vaziuodami tenai. kartais akropolio ledas buna isnuomotas, todel tu naktiniu sesiju nevyksta... internete yra kur gali pasitikrinti ar ledas siandien laisvas... mirksiukas.gif
Atsakyti