Įkraunama...
Įkraunama...

Dailusis čiuožimas 22

bet tai klausykit kaip pas mus varzybu uzderejo thumbup.gif nu puikuma, kad tik noro butu ir galimybiu visiems dalyvauti wub.gif

siaip jau pinigus pervedziau uz OZO varzybas, latviai patvirtino kad registracija musu priimta (dle pinigu gautu konkreciia dar nepatvirtino bet as dar jiems parasysiu...su ju tempais iki varzybu atsakyma turetume gauti)

sekmes ruosiantis

o as irgi biskiuka sirguliuoju nemaloniai taip, bet gal pagailes liga manes ir rimtai neuzklups mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai ziauriai intensyviai ruosiuosi varzyboms

parketas - mano ledo arena
vilnones kojines - mano paciuzos
o biuletenis - leidimas praktikuoti ciuozima ant parketo 24/7

tai ka, toliau varau prasiciuozinet programa wink.gif
Atsakyti
Šaunuolė, taip ir toliau! ax.gif Pamenu, pavasarį ir aš virtuvėj ne vieną valandą su muziką praleidau. Na mano buvo truputi kitoks atvejis, man reikėjo per savaitę pasiruošti programą. O lede, vis, tai kokį elementą pamiršdavau laiku atlikt, tai kas sutrukdydavo. Grįždavau namo vakarais, pasileisdavau muziką ir "kaldavau" elementų seką, muzikines vietas, kur koks elementas prasideda, rankų judesius. Įsivaizdavau, lyg čiuožiu, bet realiai praktiškai stovėdavau vietoj, tik lanksčiausi, sukinėjausi panašiai, kaip bečiuožiant lede. Tik pirmom dienom, kai dar lede su muzika nebandžiau beveik, buvo labai sunku ant parketo susigaudyt, kiek laiko kokiam elementui skiriama. Maždaug žinodavau, kurioj vietoj prasideda suktukas, kurioj šuoliai, kregždutė, bet imituoti pati slydimą buvo sunku. Bet paskui tai labai padėjo. Padirbėjau virtuvėj, elementų eiliškumas jau gerai užsifiksavo galvoj, jų atlikimo laikas praktiškai irgi. Lede paskui jau nereikėjo galvoti, kas po ko eina, labiau, kad atsirasti reikiamoj ledo arenos vietoj, kad įtilpti, kad nenučiuožti kur nereikia, na ir kad techniškai viskas gautųsi (beruošiant programą, visi elementai kažkaip pablogėjo, net viengubo salchovo ir flipo nesigaudavo deramai iššokt, kažkoks nestabilumas buvo). smile.gif
Atsakyti
Užtat aš ledrūmiuoe bandžiau pračiuožt programą doh.gif doh.gif doh.gif ir dar kartą doh.gif Nu dzin, kad į muziką šiek tiek netilpau, daugiau greičio ir vuolia,bet iš esmės doh.gif Aišku vaizdas net dabar daug geresnis nei buvo per pavasario pasirodymus (Fuga nufilmavo kompromato...), bet bet bet. Ištiesinau savo žingsnių takelį, tai dabar jei kokio žingsnio nepraleidžiu vos telpu į DIDELĘ aikštę ir gaunasi kombinuotas suktukas aikštės gale. Turiu kelias problemines vietas pvz. kaip po ritbergerio vos ne aikštės vidury gražiai atsidurt maždaug toj vietoj, kur hokeistų vartai būna, nes kitaip takelis netilps a nei kaip... po suktuko aikštės gale šuolis eina vidury... nu čia dar pusė bėdos, tiesiog gali greičio paimt ir viskas... ar daryt atbulinį iškėlimą jei kojos aukštai nepakeliu dėl ko vaizdelis toks gan sunkus ir t.t. Žodžiu jaučiu reik tą filmuotą medžiagą parodyt Žanai ką ji pasakys.
O didžiausia nesąmonė, kad mano kombinuotas suktumas tiesiog per treniruotę išeina visai pusė bėdos nu bet po žingsnių takelio... doh.gif swoon.gif
Laukiu savo išeiginių, noriu į treniruotę!

P.S. Po šiandien darbo dienos galiu pasakyti, kadman šiandien Kalėdos bash.gif:
Atsakyti
Ingeb, www.arjaukaledos.lt. biggrin.gif
O jei rimtai, tai linkiu įveikti savo programą! 4u.gif
Atsakyti
Nikolajau,

Su gimimo diena tave!
birthday.gif 4u.gif happybday.gif

Tegu pildosi visos tavo pačios slapčiausios svajonės! Linkiu, kad šie gyvenimo metai atneštų į tavo gyvenimą pelningą darbą, bakalauro diplomą (kurio gavimą tikiuosi turėsi galimybę atšvęsti ir ledo mėgėjų rate mirksiukas.gif ), galimybę treniruotis tiek, kiek geidžia tavo siela, išmokti visus dvigubus šuolius ir pagaliau, sudalyvauti varžybose! 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Linksmo gimtadinio tau!!!
Atsakyti
Lasveni, SU GIMTADIENIU!!! happybday.gif clap_1.gif sunglasses2.gif
Meilės, laimės, kuo daugiau gražių dienų bei stulbinančių pasiekimų ant ledo! birthday.gif

Ir Vytautę SU GIMTADIENIU!!! clap.gif Tikriausiai ji šio forumo neskaito, bet, jei pamatysit ją treniruotėj, nepamirškit pasveikint. mirksiukas.gif

user posted image
Papildyta:
Just Mammy, ačiū už tokį gražų pasveikinimą! 4u.gif
Atsakyti
user posted image

Nors ir sveikinau jau visus siandien, bet nusprendziau kartu ir tema papuosti, kad SM forumo dalyviai prisimintu sia svente

Kolia, Smile ir Vytaute - su lapkricio 5-taja ir pirmuoju sniegeliu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 05 lapkričio 2009 - 22:29
`delfine`, ačiū už tokį ryškų, gražų tortuką. 4u.gif Tikrai papuošei temą. 4u.gif

O aš vakar, savo gimtadienio dieną, pradėjau ir vėl išvažinėti dvigubus ritbergerius. Na ne visus, kitąsyk antrą koją nusileidime pastatydavau, bet jau į tą pusę. Ir buvo toks keistas jausmas, sunku paaiškinti, lyg dvigubas būtų kaip viengubas. Turiu omeny, besimokant visus kitus dvigubus, ir ritbergerį irgi, savijauta būna tokią - šoki, glaudi rankas, akyse viskas mirga, nusileidi neaišku kada, išvažiuoji arba neišvažiuoji irgi neaišku kaip. Vakar buvo taip - aš šokau, akimis spėdavau pastebėti tuos du ratus ore ir kada jau reikia stabdyti sukimą. Tai yra, jausmas buvo panašus kaip viengubame. Nežinau, gal dėl to, kad žvilgsnį šiek tiek nuleidau į ledą, o gal taip ir turi būti, juk mano šuoliai aukšti. Bet realiai buvo keistas jausmas, ir dvigubas pasirodė ne toks ir mistiškai sunkus. Aišku, mano klaida - nemokėjimas ore laikyti tiesią nugarą. Bandysiu tiesinti nugarą, reiks turbūt ir galvą labiau pakelti, vėl akyse viskas mirgės, bus sunku susigaudyt, kas vyksta. Reikės dar nemažai pagriuvinėti, žodžiu. O ir iš greičio aš iš mažo dar šokinėju... Bet jau vakarykščiai ritbergeriai mane pradėjo džiuginti, mat pagaliau grįžtu prie to vasaros lygio, kurį praradau. Bus dvigubi ritbergeriai, bus ir dvigubi flipai. Akseliai jau irgi karts nuo karto bando prasimušinėt į paviršių. Bus akseliai, bus ir dvigubį salchovai. Na ir gal iš dvigubo tulupo pavyks ką nors išpešt, mat aš jame net viengubame nemoku daryti gero mosto, ir dvigubą šoku nežinia kaip. Dvigubi lucai, jooooo, va čia tai man kažkas nerealaus atrodo po šiai dienai, neįveikiamas šuolis (bent jau kol kas). doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikolajus: 06 lapkričio 2009 - 10:53
QUOTE(`delfine` @ 2009 10 31, 15:06)
o as irgi biskiuka sirguliuoju nemaloniai taip, bet gal pagailes liga manes ir rimtai neuzklups  mirksiukas.gif

aga virusas kazkoks labai stiprus vaiksto..
klausykit, o as tikiuosi ikelsit po to video is varzybu, m?? 4u.gif
Atsakyti
Ozo Winter Cup 2009
(Preliminary timetable)

28.11.2009.
09:00 Kids 1, 2, 3, Beginners
11:00 Pre-Chicks
11:30 Chicks B 2003
12:15 Cubs B 2001
14:00 Cubs A
15:50 Springs A
17:40 Debs A
18:10 Novice A - short program
19:20 Junior - short program
19:30 Hobby Class (Pre-Bronze, Bronze, Silver, Gold )

29.11.2009.

09:00 Chicks B 2002
10:20 Cubs B 2000
11:40 Springs B
13:30 Debs B, Novice B
15:10 Chicks A
16:40 Novice A – free program
18:20 Junior – free program
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo `delfine`: 07 lapkričio 2009 - 09:47
`delfine`, user posted image !!!

Draugiško leduko, puikaus starto varžybose, gražių suktukų, graikštaus slydimo, šuolių lengvumo, meilės, laimės, visko paties gražiausio, nuostabiausio, maloniausio!!! 4u.gif 4u.gif 4u.gif group.gif thumb_yello.gif

-- user posted image
Atsakyti