Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

mano vaikinukas eina apie 22 val, kartais ir anksčiau, bet retas atvejis...
Atsakyti
Kai vyresnioji pradėjo lankyt mokykla -gultis abejos paprato 21 val.Retai veliau.
Atsakyti
mes dazniausiai einam miegoti apie 21-22val.Sakyciau jau gana velai,ypac kai maniskis pietu miego nemiega,o jam tik 3m
Atsakyti
smile.gif+2007 08 12, 20:48-->
QUOTE(BOMBONKE smile.gif @ 2007 08 12, 20:48)
tikra tiesa,todel guldau 20-21

Taip. Vaikai rėkia. Na jau jeigu vaikai eina 22 val. būtinai turi miegoti pietų miego.

P.S. Ar mamytės skaito žurnalą "mažylis"?
Atsakyti
4u.gif Maniskiai eina 21 valanda. ax.gif
Atsakyti
Mano abi panelytes (vienai dar tik du, kitai 4 metai) eina 8 vakaro miegoti. Taip pratinom nuo pat kudikystes, ir labai shauniai pavyko. Puse ashtuoniu pradedam ejimo i lovytes procedura - prausimasis, dantu valymas (uztrunka ilgai, nes abi laaabai nori buti savaranikishkos), maldele prisesh miega, pasakele - visa tai tapo ritualu. Galiausiai, apie 20 val abi savo kambariuose vienos (didzioji varto knygute ir klausosi pasakeles per CD, mazoji zaidzia su savo pliushinukais) - ir pacios uzsimigdo thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pinacea @ 2007 09 09, 00:14)
Mano abi panelytes (vienai dar tik du, kitai 4 metai) eina 8 vakaro miegoti. Taip pratinom nuo pat kudikystes, ir labai shauniai pavyko. Puse ashtuoniu pradedam ejimo i lovytes procedura - prausimasis, dantu valymas (uztrunka ilgai, nes abi laaabai nori buti savaranikishkos), maldele prisesh miega, pasakele - visa tai tapo ritualu. Galiausiai, apie  20 val abi savo kambariuose vienos (didzioji varto knygute ir klausosi pasakeles per CD, mazoji zaidzia su savo pliushinukais) - ir pacios uzsimigdo thumbup.gif  thumbup.gif

kaip jums gerai ,mazius mano 20-21,o dickis 23-24 verysad.gif
Atsakyti
Aš abu suguldau 20val., smile.gif , bet užmiega tik apie 21val. tongue.gif !
Tiegyvuoja ramybė namuose nors vakarais mirksiukas.gif !
Atsakyti
Maniškė eina apie21.30 val
Atsakyti
Mano dukrytei 3 metukai mėgot einam po 22 val, o savaitgali jeigu svečiojames kur nors tai ir apie 24 val. Bet mes ir ryte mėgstam pamėgoti lotuliukas.gif O tai jeigu vaikas eina mėgot 20 val tai jis ir prabunda turbut puse septyniu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ANŽELINA @ 2007 09 12, 15:41)
Mano dukrytei 3 metukai mėgot einam po 22 val, o savaitgali jeigu svečiojames kur nors tai ir apie 24 val. Bet mes ir ryte mėgstam pamėgoti lotuliukas.gif O tai jeigu vaikas eina mėgot 20 val tai jis ir prabunda turbut puse septyniu doh.gif

Ir as savaitgaliais leidziu nukrypti nuo rezimo. Bet siaip eina abu miegoti 21 val., na uzmiega kaip iseina, nes palieku ir patys uzmiega thumbup.gif Na, o i tai kada prabunda - kai reikia eiti i darba, o vaikams i darzeli ir mokykla, vistiek zadinu 6.45 val. Buna sunku, bet jei eitu 20 val. mazoji tikrai neuzmigtu, nes darzelyje visada miega mirksiukas.gif
Atsakyti
Stengiuosi, kad miegotų kuo ilgiau. Miega nuo 20-21h, kartais su nukrypimais. :]
Atsakyti