sengiames jau 22val miegoti

Apie 21val. pradedam ruoštis eiti miegot, o apie 22val. jau miegam.

nuo 20.30 pradedam ruostis miegui 21 val. - i lova. Vyresneli taip nuo metuku ipratinau, taip ir jauneli pratinu. Tada dar laiko paciai paskaityt lieka 
Bet keliasi abu 7. net savaitgaliais

Bet keliasi abu 7. net savaitgaliais

Mazajam 2metukai. Bandau migdyti 21.30val, o uzmiega po 22val. Pasikankinam
galetu ir vienas miegoti, bet...negaliu niekaip pripratint.

Labai ivairiai: dazniausiai apie 22val, bet buna ir 19 nueina, jei anksciau atsikelus ir aktyviau laika leidus, arba 23val.
QUOTE(Dovile B. @ 2009 02 24, 13:01)
Mazajam 2metukai. Bandau migdyti 21.30val, o uzmiega po 22val. Pasikankinam
galetu ir vienas miegoti, bet...negaliu niekaip pripratint. 
Mūsų vyresnėlis vienas pradėjo miegoti kai pakeitėm gyv.vietą, tai jam jau buvo beveik 6, bet ir dabar dar naktį kartais atbėga 

Nu stengiuos iki 22 užmigdyt, bet kartais būna, kad aš anksčiau užmiegu

manoji 21.30 prausiasi ir i lova

Pas mus tai visas ritualas pries miega...
20.30 - filmukas
21 - dantuku valymas, derybos del skaitomu pasaku kiekio
Sita procedura uztrunka ilgiausiai, uzmiega panele tik apie 22 - 22.30 val... O 3-a nakties su savo pagalvele pas mane i lova atsliauzia
Ir taip kiekviena nakti...
20.30 - filmukas
21 - dantuku valymas, derybos del skaitomu pasaku kiekio

mano dama i lova 20 val, na kol uzmiega buna ir 21 ar 22, o kartais is karto, mat labai anksti darzeli keliames pries 7
Mano dickis bega dantu valyti 21 val., atsigula koki 21.30. Bet paskui prasideda pageidavimu koncertas
- noriu vandens, radija ijunk, sisiuko, arba uzsimano pakalbeti kokia rimta tema... Uzmiega kokia 23 va. ar veliau

žiūriu čia beveik standartas 
pradedam ruoštis prieš 21, kol nusiprausiam ir atliekam visokius "sisiu", "gerti", "pūsti nosytę", "žaisliuką" ir pan. jau būna 21.30

pradedam ruoštis prieš 21, kol nusiprausiam ir atliekam visokius "sisiu", "gerti", "pūsti nosytę", "žaisliuką" ir pan. jau būna 21.30