Įkraunama...
Įkraunama...

Kada eina miegoti Jūsų vaikai?

mes irgi kaip dauguma tarp 21-22 val. keliames anksti, bes ne mes, o ji mane is lovos vercia 6.20-6.40 panasiai lotuliukas.gif miegam pietukus, nes be pokaituko dar neatlaikom ax.gif
Atsakyti
stengiames,kad iki 22val,jau guletu lovoje,retai savaitgaliais ilgiau,bet artejant vasarai neversiu gultis anksciau nes patys kur uzsibusime,bet taip problemu gultis neturime,klausos ir anksti atsikelt neproblema cool.gif ,pietu nebemiegam seniai,atsisake,mum 5metukai ir 4men.
Atsakyti
apie 22 val 4u.gif
Atsakyti
ivairiai 4u.gif
Atsakyti
Apie 21 val, nes kitaip sunkiai atsikelia į daržiuką ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dowiliuke: 02 birželio 2009 - 18:03
Visokių išimčių pasitaiko, bet šiaip 22 val, jau guli lovoje .
Atsakyti
Mano mazius lovoje jau buna 21 valanda, paguli iki 21:30 ir uzmiega, nes ryte anksti keltis rolleyes.gif
Atsakyti
Maniskis eina 22-23 val miegoti.Siaip labai sunku mums su miegojimu.Yra pelėdžiukas kaip ir aš. lotuliukas.gif
Atsakyti
Musu visa seima- peledos biggrin.gif Tai kol darzelio nelankom,tai 23 ir...
Atsakyti
Mes jei miegam pietuku (o tai buna tik darzely ir tai ne visad uzmiega) gulam apie 22 val. Jei be pietu miego 20 jau stengiuos paguldyt, nes veliau jau nebesusisnekam. Na dabar kadangi vasara, atostogos, tai ir be pietu miego leidziu nemiegot iki 21-22 val. Aisku ir keliames atitinkamai,kai i darziuka 7 val, dabar 9. smile.gif
Atsakyti
mes visada miegam pietu miega, tai vakare nenori anksti eiti miegoti, ypac vasara, kai sviesu ir lauke vaikai sukauja. tai nuo 22 iki 23 val. bet ryte vistiek apie 7 keliasi doh.gif
Atsakyti
pradedam eiti praustis 22h,net zadintuva uzstatau,kad nesigincytu,kad dar nevelu.bet lovoje geriausiu atveju bunam 23h. blink.gif
Atsakyti