QUOTE(kregzde @ 2009 10 09, 18:10)
As turiu lazanijai Ultrapliusa. Na nezinau kodel, bet man ultrapliusas kazkodel didelio ispudzio nepadare. Na "skarda" kaip skarda, fainas, kepa, nesvyla, na ir viskas

Atvirksciai dar reikia prie pabaiga dugna labiau pakaitinti, kad paskrustu apacia.
nu gražiausiai nepastebėjai

mano tai pirmas pastebėjimas, kad pvz. mėsytė gaunasi tokia kaip troškinta, tik skanesnė. Ta prasme, kai kepi ne ultrapliuse, tai maistas vistik sausokas. O kai noriu kad apskrustų, prieš kepimą nuimu dangtį ir viskas. Mano viena pažįstama, net lietinius blynus ten apkepa. Sakė, labai skanūs gaunasi, ir svarbiausia riebalų neprimirksta..... Daržovės ir akpepa labai skaniai, visai kitas skonis jų būna...
QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 09, 20:48)
Buvo kažkada tupperwarinis butelių ir stiklainių atidarytuvas, net dviejų modelių, bet dabar nuotraukų nerandu
Aš turiu tokį

Pas mane daugiau pritaikytas buteliams atidarinėt, bet puikiai moku su juo atidaryt ir stiklainius
Manęs tikrai termosas su stikline kolba neveža

Mes turim kažkokį metalinį suomišką tai

laiko šilumą puikiausiai ir nereik jo saugoti kaip kiaušinio. Dar kol surastum kur tą stiklinę kolbą nusipirkt, nusipirktum kokią lievą ir po tupperwarės termosiuko. Kam padėjau
gwidita, ačiū tau už cepelinus, nu bet kaip jie guli fainai ten

o ir padažinė su padaižuku