
QUOTE(ravesa @ 2009 10 04, 15:36)
O prie to patiesaliuko/padekliuko teslos kociojimui tesla limpa, ar dar reikia miltais barstyti?


Asesei

Rosee su kokiais keksais temą pradėjo

Merginos, reikia pagalbos Jūsų
: gal žinot picos padų receptą be mielių? Turiu tik TW receptą su mielėm


QUOTE(diasaja @ 2009 10 04, 20:43)
Merginos, reikia pagalbos Jūsų
: gal žinot picos padų receptą be mielių? Turiu tik TW receptą su mielėm 


Ar picos padas, apskritai, gali būti kepamas be mielių?

QUOTE(davija @ 2009 10 04, 20:31)
Juk savaitgalis, keksų - pyragų dienos

Šiandien sezoną atidariau šioms silikono formelėms, žiūriu, kad laisvai ir trečia į orkaitę normaliai tilptų

tik nepakartokit mano klaidos, nepripilkit daug tešlos, man pakilo ir norėjo pabėgti


Šiaip tai lb patenkinta likau, lengvai iškrito, tik nuskalauti reikėjo

QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 04, 21:15)
Pavarčiau mamos užrašus - radau, kad galima daryti alia bulvinį blyną, arba su varške


QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 04, 22:25)
Pavarčiau mamos užrašus - radau, kad galima daryti alia bulvinį blyną, arba su varške
kitokio varianto neradau 


Gal būtų galima receptėlį sužinoti?

QUOTE(diasaja @ 2009 10 04, 22:41)
va čia radau keletą receptų kur miltų tešla be mielių.
O varškės pagrindas iš užrašų toks:
1 pok. varškės
2 kiaušiniai
2 šaukštai grietinės
3 šaukštai aliejaus
5 šaukštai pieno arba vandens
1 nepilnas šaukštelis sodos
miltų
viską sumaišyti ir palaikyti šaldytuve, dėti į skardą ir pirštais išlyginti (priderinus prie TW - išlyginti kočėliuku

QUOTE(Jurgitak @ 2009 10 04, 23:15)
va čia radau keletą receptų kur miltų tešla be mielių.
O varškės pagrindas iš užrašų toks:
1 pok. varškės
2 kiaušiniai
2 šaukštai grietinės
3 šaukštai aliejaus
5 šaukštai pieno arba vandens
1 nepilnas šaukštelis sodos
miltų
viską sumaišyti ir palaikyti šaldytuve, dėti į skardą ir pirštais išlyginti (priderinus prie TW - išlyginti kočėliuku
)
O varškės pagrindas iš užrašų toks:
1 pok. varškės
2 kiaušiniai
2 šaukštai grietinės
3 šaukštai aliejaus
5 šaukštai pieno arba vandens
1 nepilnas šaukštelis sodos
miltų
viską sumaišyti ir palaikyti šaldytuve, dėti į skardą ir pirštais išlyginti (priderinus prie TW - išlyginti kočėliuku

Dėkoju



QUOTE(diasaja @ 2009 10 04, 20:43)
Merginos, reikia pagalbos Jūsų
: gal žinot picos padų receptą be mielių? Turiu tik TW receptą su mielėm 


Pabandyk mano su rūgusiu pienu: gal atrodys keistas, bet tikrai pabandyk

Picos tešla:
0,5 st kefyro arba rūgusio pieno,
0,25 st aliejaus, šaukštelis kepimo miltelių ir miltų.
Supilam į kefyrą kepimo miltelius, aliejų, pamaišom silikonine mentele ir beriam miltų tiek, kad būtų galima minkyt. Tešlą truputį paminkom ir rankom išplojam plonai tiesiai ant silikoninio padėkliuko. Jei jo neturi, į skardą reikia įtiesti kepimo popieriaus.
Toliau darom kaip visada: tepam pom. padažu ir dedam ką tik norim

QUOTE(Asese @ 2009 10 05, 08:18)
Pabandyk mano su rūgusiu pienu: gal atrodys keistas, bet tikrai pabandyk
Picos tešla:
0,5 st kefyro arba rūgusio pieno,
0,25 st aliejaus, šaukštelis kepimo miltelių ir miltų.
Supilam į kefyrą kepimo miltelius, aliejų, pamaišom silikonine mentele ir beriam miltų tiek, kad būtų galima minkyt. Tešlą truputį paminkom ir rankom išplojam plonai tiesiai ant silikoninio padėkliuko. Jei jo neturi, į skardą reikia įtiesti kepimo popieriaus.
Toliau darom kaip visada: tepam pom. padažu ir dedam ką tik norim

Picos tešla:
0,5 st kefyro arba rūgusio pieno,
0,25 st aliejaus, šaukštelis kepimo miltelių ir miltų.
Supilam į kefyrą kepimo miltelius, aliejų, pamaišom silikonine mentele ir beriam miltų tiek, kad būtų galima minkyt. Tešlą truputį paminkom ir rankom išplojam plonai tiesiai ant silikoninio padėkliuko. Jei jo neturi, į skardą reikia įtiesti kepimo popieriaus.
Toliau darom kaip visada: tepam pom. padažu ir dedam ką tik norim

Dėkui, pabandysiu

Gal kuri zinote - ar galima Ultrapliusa naudoti konvekcineje krosneleje ?