Įkraunama...
Įkraunama...

Laplandija

QUOTE(indrealex @ 2010 01 06, 09:24)
Laba diena . Norėjau paklausti... Gal kam yra tekę važiuoti vasario mėnesį ? Kokia temperatūra maždaug būna , ar labai vėjuota ?...Gal kas patartumėte , kokius batus (ir kur ) pirkti , kad nesušaltų kojos ( ypač vaikui ) ...

Mes buvom sausį, todėl dėl vasario oro nieko negaliu pasakyti. O dėl kojų, tai siūlau neperšlampamus (kad būtų užrašas TEX, GoreTEX) ir texines kojines (būna pirkti sporto prekėse- slidinėjimui skirtos) arba paprastas frotines mirksiukas.gif Tik JOKIU BŪDU ne vilnones, nes su vilnonėm gerai pajudėjus gali suprakaituoti, o tada pagaus vėjuko ir bus mišios doh.gif
Atsakyti
Vakar užsisakėm kelionę į Laplandiją 12-18, važiuoja vyras su dukrom, suorganizavau jiems pasivažinėjimą, o kai pasiskaičiau atsiliepimus, tai ir baimė dėl šalčio praėjo ir pati užpavydėjau jiems be galo ax.gif
vaikam tikrai patiks, esu garantuota
Lieku namie su mažiute ir tikiuosi, kad kai ji paaugs mes abi nuruksim pas kalėdų senį
Atsakyti
QUOTE(Gazala @ 2010 10 08, 10:33)
Vakar užsisakėm kelionę į Laplandiją 12-18, važiuoja vyras su dukrom, suorganizavau jiems pasivažinėjimą, o kai pasiskaičiau atsiliepimus, tai ir baimė dėl šalčio praėjo ir pati užpavydėjau jiems be galo ax.gif
vaikam tikrai patiks, esu garantuota
Lieku namie su mažiute ir tikiuosi, kad kai ji paaugs mes abi nuruksim pas kalėdų senį

Ar su agentūra g.gif
Atsakyti
su agentūra 5 dienom, bet savaitgaly pasidžiaugėm šia naujiena su tėvais, tai dabar toookių abejonių pilna galva g.gif
mažoji 7 metų, tai jaučiuosi dabar labai kalta, kad tempsim vaiką taip toli ir dar žiema, o jei poto susirgs, o jei kelionė autobusu jai pasirodys per sunki...

Vienu žodžiu, norėjau kaip geriau gavos kaip visada,
Mamytės, gal kurios keliauvot su vaikais panašia kryptim, pasidalinkit patirtim
Suprantu kad mano dukrai ne trys, bet juk ir ne 12 metukų? doh.gif ką daryti dabar?
Atsakyti
QUOTE(Gazala @ 2010 10 11, 11:02)
su agentūra 5 dienom, bet savaitgaly pasidžiaugėm šia naujiena su tėvais, tai dabar toookių abejonių pilna galva  g.gif
mažoji 7 metų, tai jaučiuosi dabar labai kalta, kad tempsim vaiką taip toli ir dar žiema, o jei poto susirgs, o jei kelionė autobusu jai pasirodys per sunki...

Suprantu kad mano dukrai ne trys, bet juk ir ne 12 metukų? doh.gif  ką daryti dabar?

Važiuokit biggrin.gif ne tokie jau tie mūsų kūdikėliai lepūs ir neatsparūs, kaip seneliams atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Gazala @ 2010 10 11, 11:02)
su agentūra 5 dienom, bet savaitgaly pasidžiaugėm šia naujiena su tėvais, tai dabar toookių abejonių pilna galva  g.gif

Suprantu kad mano dukrai ne trys, bet juk ir ne 12 metukų? doh.gif  ką daryti dabar?

Mūsų mažoji buvo tik tik 5, kai važiavom irnesakyk.gif. Grįžo pilna įspūdžių (apie didįjį net nekalbu smile.gif ), dar ir dabar viską prisimena. Ir su šuniukais važiavom, ir su elniais, ir net sniegomobilį (tiesa, vaikišką) puikiai pavairavo biggrin.gif . O vakarais kuo puikiausiai saunoj atsėdėdavo biggrin.gif .
Tiesa, mes kelionę organizavomės patys. Skridom lėktuvu su persėdimais. Teko ir oro uostuose pasėdėt kelias valandas, bet tai tikrai smulkmena.
Bet, žinoma, kiekvienas vaikas kitoks. Mūsiškiai pripratę keliaut 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazala @ 2010 10 11, 12:02)

Nu, nesąmonė, ko čia bijoti???? doh.gif Aš saviškį Laplandijon vežiau taip pat 7 metų, važiavau viena (pati organizavausi, be jokių agentūrų) su vaiku, nu ir kas? Maniškis prieš kelionę susirgo laringitu, tai atgarinau, vitaminais pagirdžiau, ir - nieko! Dalyvavom pilnu tempu, viskas buvo gerai! Svarbu gera avalynė, tinkami rūbeliai, ir viskas OK thumbup.gif Oi, kaip mane nervuoja tie senelių tupinėjimai- sušals vaikas, peršals... Susirgt gali bet kur ir bet kada, bet dar negirdėjau, kad vaikas būtų neapsakomai sunkiai apsirgęs dėl to, kad nuvažiavo į Laplandiją. Negalime juk gyventi ištisai ligų bijodami doh.gif Aš manau, kad normaliai, tinkamai apsirengus blogo oro nebūna, o susirgt galima ir nosies iš namų neiškišant unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazala @ 2010 10 13, 11:09)
Gal ir jūsų teisybė

Mes užpraeitą žiemą važiavome, tada vaikui 8 m buvo - su agentūra - pavargdavo nerealiai - visgi tempas apskaičiuotas suaugusiems, į viešbutį grįždavome 1 val nakties, bet buvo verta. Nors kiti vaikai net verkė, kad labai atsibodo ir pavargo. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2010 10 11, 13:31)
Mūsų mažoji buvo tik tik 5, kai važiavom irnesakyk.gif. Grįžo pilna įspūdžių (apie didįjį net nekalbu smile.gif ), dar ir dabar viską prisimena. Ir su šuniukais važiavom, ir su elniais, ir net sniegomobilį (tiesa, vaikišką) puikiai pavairavo biggrin.gif . O vakarais kuo puikiausiai saunoj atsėdėdavo biggrin.gif .
Tiesa, mes kelionę organizavomės patys. Skridom lėktuvu su persėdimais. Teko ir oro uostuose pasėdėt kelias valandas, bet tai tikrai smulkmena.
Bet, žinoma, kiekvienas vaikas kitoks. Mūsiškiai pripratę keliaut 4u.gif

Jus pasivazinejimus isanksto uzsisakete ar jau atvykus?
Atsakyti
QUOTE(simsimas2002 @ 2010 10 13, 17:37)
Jus pasivazinejimus isanksto uzsisakete ar jau atvykus?

Iš anksto 4u.gif . Bet jau nepasakysiu jums per ką, nes nebeliko tos firmos, berods. Rusai ten sukosi. Bet labai viskas good.gif buvo - ir iš oro uosto mus nakčia paėmė, į kempingą nuvežė, ir šiaip visur vežiojo.

QUOTE(Mažuliukė @ 2010 10 13, 16:43)
Mes užpraeitą žiemą važiavome, tada vaikui 8 m buvo - su agentūra - pavargdavo nerealiai - visgi tempas apskaičiuotas suaugusiems, į viešbutį grįždavome 1 val nakties, bet buvo verta. Nors kiti vaikai net verkė, kad labai atsibodo ir pavargo. ax.gif

Iš kur jūs grįždavot 1 val. nakties g.gif ?
Atsakyti
agentūros programoj vienas vakaras labai ilgas, iš kelto apie 23 val į viešbutį, išsivaikščiojus visą dieną vaikeliui tikiu, kad sunku...
bet ne kasdien gi tokie patyrimai
Atsakyti
pas mane vienas nekuklus klausimas blush2.gif
jei sauna namuke, tai kiek suprantu ne bendra, o kaip su viesbuciais? nuogi i bendra sauna vaiksto?
Atsakyti