Įkraunama...
Įkraunama...

Susitikimai

na as kaip visada pasirasau, o kai bus aiskus laikas, tai ir bus matyt g.gif
Bite Maja, gal but tavo svarankiskam vaikinui apsispresti padetu mano garantuoto dalyvio buvimas mirksiukas.gif
Atsakyti
As turbut irgi pagaliau galesiu smile.gif
Mano keturmeciui kavalieriui desimtmeciai vyrukai ypatingai patinka, jei tik neisvaziuos kur su teciu-butinai pasiimsiu...
Su mazais leliukais ir lelytem irgi atrodo sutaria... g.gif
Atsakyti
Gal ir mums pavyks sudalyvauti, tik norėtųsi žinoti laiką ir vietą.
Atsakyti
Niu kad jau tokia kompanija, o kadangi aš irgi suskaičiuota, tai būtinai prisijungsiu. Laikas man tinkamas arba po darbo, arba savaitgalį. Geriau savaitgalį būtų. Geriausia sekmadienį. Tik šeštadienį popiet negaliu.
Atsakyti
Super, musu sarasiukas ilgeja thumbup.gif

Viktute
bedugne
Egluzele
nuodeme
Nakvisha + 10-metis kavalierius
Bite_Maja + 10-metis piplys
SMV + garantuotas dalyvis-sunus
*feja* + 4-metis kavalierius
Aidar

"pastupilo predlozenije" uz sekmadieni - as UZ 4u.gif
Kaip suprantu, visai maziukai, t.y. tie, kurie privalo tureti pietu miega, nedalyvaus, tad galima tartis susitikti kokioje picerijoje papietauti, juk picos taip patinka 10-ciams kavalieriams tongue.gif
arba jau po pietu miego, t.y. kokia 17 val.
tai kaip:
diena - sekmadienis
laikas - 17 val.
vieta - picerija (manau, kad PccaJazz, kuri yra HyperRimi Savanoriu pr., tiktu, nes ten visada galima rasti vietos ir ten yra daug ilgu stalu)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viktute: 14 lapkričio 2005 - 12:15
AS UZ drinks_cheers.gif
Atsakyti
Super, ateinantį sekmadienį, 17 val, Picza Jazz thumbup.gif
Atsakyti
Tinka. Mes būsim dviese 4u.gif

Ir fotiką kas nors prigriebkit.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nuodeme: 14 lapkričio 2005 - 14:01
As paimsiu fotika smile.gif
Atsakyti
Man irgi tinka 4u.gif .Nezinau dar, busiu su savo mazuliu, ar viena.

Viktute, Koraluose gyveni? Mes -irgi ax.gif .Gal kada varom pasivaikscioti su vaikuciais? mirksiukas.gif Butu faina smile.gif Kuriam gale gyvenat?
Atsakyti
QUOTE(bedugne @ 2005 11 14, 14:25)
Viktute, Koraluose gyveni? Mes -irgi ax.gif .Gal kada varom pasivaikscioti su vaikuciais? mirksiukas.gif Butu faina smile.gif Kuriam gale gyvenat?

Ojoj. Aš irgi ten pat. Ir dar baltoji. Beje, gal kas žinot, kur ji prapuolė? Kažkaip nebematau...
Atsakyti
QUOTE(nuodeme @ 2005 11 14, 15:28)
Ojoj. Aš irgi ten pat. Ir dar baltoji. Beje, gal kas žinot, kur ji prapuolė? Kažkaip nebematau...

Na va tai tau, kaip faina 4u.gif Galim daryti kad ir kiekviena vakara Koralu mamku susibegimus.. smile.gif Katram Koralu gale gyveni?Gal kaimyne uz sienos? g.gif laugh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bedugne: 14 lapkričio 2005 - 14:39