mna buvo labai mielos ir brangios MB dovanotos rožės, kurias jis man aplamai retai dovanoja ir dažniausiai jos greitai nuvysta..... šios žydėjo išskirtinai ilgai

- su tikra meile dovanotos
aha, kokia arbatėlė žindyvei ar Multi mam kompresiukai- pats tas mamytei pradžioj

pientraukis manau brangoka dovanikė- o ir pačiai mamytei geriau spręsti kokio ji nori- rankinio, elektrinio...
šaltkrepšis buteliukams - taip pat manau liuks... arba kūdikio albumas
aš ir turėjau ilgą sąrašą susidarius- deja, labai mažai kas klausė, o pati nedrįsau prašyti

ir todėl daug ką iš to sąrašiuko teko susipirkti patiems... o pamačius svečių dovanas, į akis pasidžiaugi, padėkoji, bet mintyse pagalvoji ,,ir vėl..." na ir tikrai nesu jau labai išranki, bet pvz dauguma gautų rūbelių ne mano ,,skonio"... arba šliaužtai vos ne ant dviejų metų vaiko
o pardėj praeinant vis sakydavau į vyrą- kodėl tokio ar anokio niekas nenupirko... na, bet čia aišku kiekvienam pagal jo išgales, tad ir prašant konkrečios dovanos baisu ,,neužsiriekti" per brangiai... ir dar mamytės pačios būna labiau pasianalizavę, įsigilinę į įvairių daiktų firmas, jų patogumus, praktiškumus ir t.t.
aš kai ilgai neturėjau vaikučių, tai man irgi tiesą sakant buvo sunku įsivaizduoti, kas reikalinga, praktiška ir nueidavom lebgviausiu keliu- minkštas žaislas

- o dbr pati jų nė už ką nenoriu... jokio praktiškumo, jokio lavinimo... tik dulkių kaupykla kaip sakoma...
ai, va tiesa, esu labai patenkinta viena užsiprašyta dovana- čia aišku labiua dovana mamai- knyga ,,pirmieji treji kūdikio metai"
o pampersus taip gražiai ,,patiektus" su mielu noru priimčiau ir aš ir laikyčiau kaip suvenyrą

dar vežimėlio formos nė nebuvau mačius