Įkraunama...
Įkraunama...

Dėmesio - utėlės!

Ingrida, tepk Pedeks, cemeryciu vandeniu arba acto tirpalu ir sukuok... Dar tinka zibalas.. Siaip nete paieskok dar patrarimu... maniskei pagaliau tik glindos liko jau nebeissukuoju gyvu tai palengvejo... gal ir isnyks..
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2007 02 05, 11:46)
Maniske lanko irgi darzeli ir parsinese, is pradziu ji sirguliavo ir keleta dienu neploviau galva, nemaudziau jos ta prasme, tai kai pradejo kasytis galvojau, kad cia del to kad galva keleta dienu neplauta, o vaikas prakaituoja juk sirgdamas. Po to sukavau ja ir radau... paausiuose glindu kalna...ir keleta gyvu. issukavau kiek gyvu buvo, tada nuejom i poliklinika ten israse Pedeks, apmazejo atrodo is karto.. bet ji dar kasosi.. ir glindu yra, bet oda iki zaizdu nukasyta tai manau cia jau ne del gyvuliuku o del to kad zaizdos gyja ir niezti.  Tai va vakar dar istepiau vaistais ja perziurejau visa galvele  ar nera gyvu ..like keletas glindu, na bet po tokios serijos vaistu  (tepem kosmetiniu zibalu, cemeryciu vandeniu, pedeks) gyvu nesimate. Siandien nuvedziau i darzeli ir po valandos sulaukiau aukletojos skambucio pasiimkit vaika mums nereikia kad visus uzkrestu!! blink.gif  ir tipo mes apziurejom visu galvas ir nieko.. nu blem tai is kur? niekur nejom pastaruoju metu tik i darzeli. Neisivaziduoju kur ji dar galetu pasigauti.. Pasijauciau kaip kokia atmata, nors tokia tikrai nesu... Tai teks vaziuoti paimti ir vezti pas ex uosve sad.gif susinervinau....

pas mus 3ir8m vaikai šiemet tas kursas pereitas jau 3-kart (čemeryčios pedeks)- gal kas rimčiau patars
Atsakyti
QUOTE(Augutė @ 2005 10 14, 05:50)
klausi, koks darželis? Vilniuje, pačiame sostinės vidury... Mamos, gal geriau nesakyt, koks darželis?

Nežinau ar tas pats, bet kai vyresnysis lankė "prestižinį" daržely Trakų g., irgi buvo parsinešęs. Tiesa, tai buvo senai, gal prieš 7 metus. Netrukus po to jis pradėjo eiti į kitą daržą ir ten "gyvūnai" nesiveisė biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kasiopeja: 28 vasario 2007 - 10:32
GAL KAS GALITE KONKREČIAI PARAŠYTI KIEK I TA VANDENĮ
ACTO PILTI???????????
Atsakyti
[SIZE=14] g.gif TARP KITKO KATEI ANTKAKLI NUPIRKAI IR BAIGTA SU PARAZITAIS thumbup.gif
KODĖL NEGALI MERGAITĖMS TOKIU GUMYČIŲ PAGAMINTI?
ŠIEMET JAU PENKTĄ KARTĄ NAIKINSIU GAILA DUKROS PLAUKŲ cray.gif cray.gif cray.gif blush2.gif
Atsakyti
Susidūriau ir aš su tokia baisia bėda,dar šiemet po Kalėdų.Mes su vyru buvome išvykę į Rygą verslo reikalais,todėl mūsų dukrytę tą dieną paėmė iš darželio senelis.Vakare ją pasiėmę iš senelių sužinojom,kad auklėtoja liepė dukrytei,kad pasakytų mamai,kad iššukuotų plaukiukus.Bet seneliui nė viena auklėtoja,nei šeimininkė nepranešė,ir pagaliau suradusios gyvių galvytėje,nepaskambino nė vienam iš mūsų.Nesupratau kodėl?Gal bijojo?Nes nė vieną kartą skambinau į Švietimo skyrių,Sanapideminę stotį dėl šildymo darželyje...Bet čia atskira tema...Grįžusi iš tėvų tuoj puoliau žiūrėti galvelę...ir pakraupau...Puoliau į isteriją,žliumbiau,skambinėjau visiems,klausinėjau ką daryti,kuom plauti...Visi mane ramino,sakė,juk čia normalu,pradės eiti į mokyklą,dar ne to bus.nors ne tiek daug tų gyvių buvo,bet vistiek.Iki pusė nakties,užmikdžiusi 5 metukų dukrelę sau ant kelių,valiau mažytes utėles ir glindas,nes negalėjom nupirkti vaistų,tokiu laiku vaistinės jau nedirbo.Paskambinusi šeimininkei,kuri jau dirba darželyje gal apie 30 metų,jinai"nežinojo"tokių žodžių kaip glinda ar utėlė.dar neimtų pyktis,jei būtumėm iš asocialios šeimos.Turime ir savo verslą,mergaitė kiekvieną dieną rengiama vis kitais rūbeliais,net auklėtojos stebisi kaip viskas priderinta.Ir netgi paremiame kada reikia tą pačią grupę,nuperkame ir žaislų,ir prieš Kalėdas žaisliukų,lempučių ir t.t.Esmė tame,kad ši grupė yra SAVAITINĖ.viskas tuom ir pasakyta.Vakarais čia suvedami vaikai iš viso darželio,kurie gyvena darželyje visą savaitę.Klausimas.Tai kur tie vaikai yra maudomi,prausiami,ir kokie jie ateina į darželį po savaitgalio?Auklėtojos dievagojasi,kad į mūsų mergaitės lovelę niekas neguldomas.Ar būtina vaiką guldyti į lovelę norint užkrėsti tais parazitais?Juk galima užsikrėsti,manau ir žaidžiant,ir paimant šukuoti kito vaiko šukas...Kitą rytą vyras nupirko iš kart 2 buteliukus vaistų,nors vaistininkė sakė,kad užteks vieno.Penkias dienas,rytą vakarą trinkiau vargšelei galvytę,nors gal ir tiek nereikėjo,bet "na vsiakij požarnyj"-gyvių kaip nebūta.Ačiū dievui,kad dukros plaukučiai trumpi,tai labai greitai glindas išrinkau.Vyras kitą rytą,nuvažiavęs į darželį,sukėlė visas ant kojų.Pasakė,jei auklėtojos pačios nepraneš kitoms grupėms,tai mes patys tai padarysim,ir dar kreipsimės kur reikia.Stebėsime savo vaiką pro padidinimo stiklą.Ir jei dar toks įvykis būtų,tada jau nebetylėsim...Tai va,mergaitės,tokia mūsų skaudi patirtis.Linkiu jums ledinės kantrybės ir ištvermės.
Atsakyti
g.gif tai, kad vaikus maudome vos nekasdien ar kasdien rengiame svariais rubeliais - negalime tiketis, kad vaikas vakare neparsines parazitu. Radusi "tas grozybes" ir as supanikavau, bet mums tai niekas nieko nepasake ir tai yra kurkas blogiau! doh.gif
Atsakyti
Sveikos, mano busimo vyro dukrele is pirmos santuokos turi uteliu. Pas mus jau savaite , pastoviai kasosi galvyte, isplaunu ir vistiek kasosi. Tai vakar patikrinau ir radau uteliu doh.gif doh.gif as isploviau mergaitei galva su priemone kuria pirkau vaistineje, pries tai issukavau su tankiomis sukomis galvyte iskrito 10 uteliu. Jas sunaikinau. Nakti vakar rinkau glindas, bet kai kurias paspaudus su nagu dar traksteli, kitos ne. Ar tai reiskia kad jos gyvos ir dar ju dauges, pasimetus, nezinau ka daryti. Gal dar visu neisrinkau... ju tiek daug verysad.gif Kuopiu visus namus , keiciau patalyne, plaaunu rubus visus is naujo.. Kaip man suprasti ar pas mane nera tu parazitu, mano plaukai ilgi iki liemens, vakarais maze migdydavau gal kokia isoko. Nors savo plaukus su tankiomis sukomis sukavau - niekas neiskrito.
Isprotesiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Papildyta:
Dar noriu paklausti ar gali jos ilysi i lovos ciuzinius , pagalves?
Atsakyti
DUKRAI ŠIEMET 5 KART NAIKINOM O PAS ŽMONA NESIVEISE IR PLAUKAI NETRUMPI
Atsakyti
Nesulaukiu patarimo, kaip suzinoti ar uteles gali apsigyventi kilimuose, ciuziniuose.?Su utelemis susiduriau pirma karta , bijau kad apsikresti pati jomis galiu. Savo galva irgi ploviau su vaistais nuo uteliu, bet kartais atrodo kad po galva kazkas replioja, cia gal nerviskai.. Sukuoju su tankiomis sukomis galva, joks parazitas neiskrenta. Dar labai domina, kai galva isplauni su vaistais, ar glinda kuri lieka plaukuose kenksminga? ar is jos dar gali issiristi utele?
Atsakyti
labukas.esu nauja nare.cia atsiradau.del vienos siaubingos istorijos.UTELEL
ES!!!!!!!!
Su vyru susituoke apsigyvenome pas mano tevus.dirbome kaip arkliai,pagaliau po 7 metu isigijome namuka uz 3kilometru nuo didmescio.netoliese yra kaimo mokykla.mokyklinis mikro autobusas pasiima vaikus is kiemo,po pamoku juos parveza iki pat duru.mums laikinai atrode tai geriausias variantas.klaseje mazai vaiku<todel mokytoja gali skirti daugiau laiko individualiai uzsiimti su vaiku.bet klaseja pasirodo daug asocialiu seimu vaiku.kurie linke rupintis ne savo ir vaiku higiena,ugdimu,o drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif taureles kilnojimu verysad.gif
vaikai susibiciuliavo,nors ju motinos ir neatvykdavo i tevu susirinkimus.........ir T T...na va tada ir atradome galvos draugu verysad.gif verysad.gif mergaite eme kasytis galvyte,galvodavau gal blogai iskalavau galvyte ir likes sampunas sukelia niezuli.tvirtai surisdavau plaukus,galvojau gal del to.ieskojau uteliu,neradau.tik pleiskanos.veliau radau ir utele,o pleiskanos pasirode buvo glindos verysad.gif
kur ziuri vaiku apsaugos teises
Atsakyti
[quote=ishiri,2007 04 13, 16:46]
Sveikos, mano busimo vyro dukrele is pirmos santuokos turi uteliu. Pas mus jau savaite , pastoviai kasosi galvyte, isplaunu ir vistiek kasosi. Tai vakar patikrinau ir radau uteliu doh.gif doh.gif as isploviau mergaitei galva su priemone kuria pirkau vaistineje, pries tai issukavau su tankiomis sukomis galvyte iskrito 10 uteliu. Jas sunaikinau. Nakti vakar rinkau glindas, bet kai kurias paspaudus su nagu dar traksteli, kitos ne. Ar tai reiskia kad jos gyvos ir dar ju dauges, pasimetus, nezinau ka daryti. Gal dar visu neisrinkau... ju tiek daug verysad.gif Kuopiu visus namus , keiciau patalyne, plaaunu rubus visus is naujo.. Kaip man suprasti ar pas mane nera tu parazitu, mano plaukai ilgi iki liemens, vakarais maze migdydavau gal kokia isoko. Nors savo plaukus su tankiomis sukomis sukavau - niekas neiskrito.
Isprotesiu!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Aš tai iššitrinkčiau galva profilaktikai su vaistais. kai sužinojau , jog pas krikšto dukrą mama rado utėlių, o ji buvo pas mane atvažiavus , tai aš nubėgau ir nusipirkau vaistų ir išsitrinkiau galvą. Patikrinau savo vaikį nieko neradau, tikiuosi nespėjo pas mus sušokti.
Atsakyti