Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" II dalis

QUOTE(bus_ka @ 2009 10 07, 09:52)
o ką apie šitą pasakyt, tai net nebežinau...

O aš žinau - mažas kleckiukas miega inkubatoriuje. Galbūt tėveliai dar neturi kitokių vaikučio foto, tai deda tai, kas jiems miela dabar. Ir aš turiu daug panašių dukros foto, nes gimė neišnešiota ir kurį laiką gyveno inkubatoriuje. Man ir dabar tos nuotraukos mielos. Mamytės nuotraukoje visai graži situacija - miega mažiukas, šalia deguonies kaukutė, kad lengviau kvėpuoti būtų, daugiau nieko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mažulėlė: 07 spalio 2009 - 10:03
QUOTE(Mažulėlė @ 2009 10 07, 11:02)
O aš žinau - mažas kleckiukas miega inkubatoriuje. Galbūt tėveliai dar neturi kitokių vaikučio foto, tai deda tai, kas jiems miela dabar. Ir aš turiu daug panašių dukros foto, nes gimė neišnešiota ir kurį laiką gyveno inkubatoriuje. Man ir dabar tos nuotraukos mielos. Mamytės nuotraukoje visai graži situacija - miega mažiukas, šalia deguonies kaukutė, kad lengviau kvėpuoti būtų, daugiau nieko.

mano maziukas irgi inkubatoriuje buvo..bet man tos foto per daug asmeniskos..todel nusprendziau ideti kitokia..bet jei mama nusprende kad jai si miegaliuko foto mieliausia,tai kodel gi ne..joje nieko blogo ar baisaus nematau..
Atsakyti
Alvyde, pats vaikiukas yra asmeniška. Kur jis bebūtų. Mane labiau asmeniškumas stabdytų jei turėčiau foto, kurioje matytųsi mano šiukšlynas, bet čia žinoma kaip kam.
O apie visą "reikalą" galiu pasikartoti tik tiek - kad ir nesupranta kažkas "apie ką" - į vaikiuko išraišką pažiūrėkit. Ji nuostabi. mirksiukas.gif
Mano vaikas išnešiotas gimė, bet vis tiek kurį laiką inkubatoriui gulėjo. Su deguonės kaukute. Aš ir pati gimdymo metu kartais su deguonies kauke buvau biggrin.gif Tiesiog foto iš gimdymo namų neturiu.
Plačiau nesiplėsiu, jau buvau ta pačia tema pasisakius va čia
http://www.supermama...?...4517&st=324
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo hi :): 07 spalio 2009 - 11:11
...tikrai, nera mielesnio vaizdelio - kai savas mazylis miega wub.gif ir uz kuria reiks balsuoti? man daaaaaaaug mielu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzzze @ 2009 10 07, 12:22)
...tikrai, nera mielesnio vaizdelio - kai savas mazylis miega  wub.gif  ir uz kuria reiks balsuoti? man daaaaaaaug mielu  wub.gif

manau gausim daug balsų,bet jau turėtumėm pagal nuotraukų skaičių bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
bet kiek foto thumbup.gif aš tai,kai pasižiūriu tokios foto-taip miego noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 06, 23:22)
Bet pas vaika visa koja bus melyna blink.gif matyt dirzas spaudzia verysad.gif
user posted image

o geras, pasirodo čia apie mano vaiką aptarinėjat doh.gif thumbup.gif
1. Jei dedu viešai foto, tai man vienodai nuomonė mirksiukas.gif
2. Nesiginčysiu nes pati nežinau ar ten šešėlis, ar mėlynė, nes tik dabar pamačiau, bet grįžo vaikas be mėlynių thumbup.gif
3. Geriau prisegtas vaikas ir mėlynė kojoje, negu išskridęs per langą kokio nelaimingo atsitikimo metu 4u.gif

Sėkmės visoms foto drinks_cheers.gif
Atsakyti
Luna, na, kam išsidavei, ar nebenori dalyvauti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2009 10 07, 15:18)
o geras, pasirodo čia apie mano vaiką aptarinėjat  doh.gif  thumbup.gif
1. Jei dedu viešai foto, tai man vienodai nuomonė  mirksiukas.gif
2. Nesiginčysiu nes pati nežinau ar ten šešėlis, ar mėlynė, nes tik dabar pamačiau, bet grįžo vaikas be mėlynių  thumbup.gif
3. Geriau prisegtas vaikas ir mėlynė kojoje, negu išskridęs per langą kokio nelaimingo atsitikimo metu  4u.gif

Sėkmės visoms foto  drinks_cheers.gif

Dabar tavo foto pašalins iš konkurso, nes išsidavei doh.gif verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 07, 16:22)
Luna, na, kam išsidavei, ar nebenori dalyvauti? unsure.gif

QUOTE(Erszebeth @ 2009 10 07, 16:22)
Dabar tavo foto pašalins iš konkurso, nes išsidavei  doh.gif  verysad.gif

Rimtai blink.gif kažkaip nepagalvojau blush2.gif
ką padarysi, norėjau forumą palaikyt tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Luna* @ 2009 10 07, 15:18)
o geras, pasirodo čia apie mano vaiką aptarinėjat  doh.gif  thumbup.gif
1. Jei dedu viešai foto, tai man vienodai nuomonė  mirksiukas.gif
2. Nesiginčysiu nes pati nežinau ar ten šešėlis, ar mėlynė, nes tik dabar pamačiau, bet grįžo vaikas be mėlynių  thumbup.gif
3. Geriau prisegtas vaikas ir mėlynė kojoje, negu išskridęs per langą kokio nelaimingo atsitikimo metu  4u.gif

Sėkmės visoms foto  drinks_cheers.gif
Aciu 4u.gif sekmes ir tau 4u.gif
ir ikelsi kita nuotrauka grazesne mirksiukas.gif bet ir si nuotrauka buvo super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 07, 16:30)
Aciu 4u.gif sekmes ir tau 4u.gif 
ir ikelsi kita nuotrauka grazesne mirksiukas.gif bet ir si nuotrauka  buvo super thumbup.gif

ši buvo unikali lotuliukas.gif lotuliukas.gif
gaila sąlygų konkurso nepaskaičiau ir puoliau ginčytis tongue.gif doh.gif
Atsakyti