Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" II dalis

QUOTE(Lera @ 2009 10 09, 22:30)
aš su viskuo sutinku , bet mama kuri turi vieninteli vaikiuką iki metukų dvejų ir pan jai tokio amžiaus ir bus gražiausi kai jau turi vyresni matai ta grožį ir vyresnėse .. o argi ne smagiau žiūrėt pvz į Loretoido mergaite? ji jau didesne, reikia ir foto įdomesne bei gražesne padaryt yra sunkiau ir tai jau verta dėmesio smile.gif  mano asmeniškai foto gaila bet yra paprasta banali iki skausmo ( planuoju išimt) plius vaikas ten sirguliavo ... bet nors turiu visa reikiama gera technika neturiu galimybės padaryt kitos foto , o ana buvo daryta paprastu fotikų.. bet man asmeniškai ji miela ir miela ta atmosfera kuri tada buvo tie jausmai kvapai ir pan .. bet yra vienas bet, jus to nežinot kaip ir su kitom foto todėl vertinam sausai tik vaizdas ir jokios fantazijos , nes ką ten prifantazuosi su svetimu miegančių vaikų biggrin.gif  oi oi ne į temą aš jau čia ... nesinori tu nereikalingu diskusijų ....

dėl tavo idetos foto va tokios yra be galo mielos pažįstamos kiekvienai mamai ir priverčiančios nusišypsot , bet jei kalbam apie konkursą o ne šiaip pasirodymą ji dėja nėra tinkama ....čia  mano asmenine nuomonė prašau ją gerbt  4u.gif

Pasirašau po kiekvienu tavo žodžiu flirt.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 10 09, 21:46)
Pirma parasau, paskui, jei reikia, pagalvoju...

gerai kad bent pripažįstat, bet pabandykit pradėti galvoti net jei atrodo kad nereikia - gal nustosit rašyti kad tik parašyti. nes toks rašymas kad tik parašyt bei nuolatinis burbėjimas tikrai ne visiems sueina, manau daugeliui priimtinesnė argumentuota ir kultūringai išsakyta nuomonė bei kad ir sunkiau išspaudžiamas sugebėjimas priimti kitokią mirksiukas.gif tik kažin ar pliaukšėjimas per kaktą padeda pradėti dažniau galvoti rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo l'eau: 09 spalio 2009 - 21:36
QUOTE(Ramunita @ 2009 10 09, 22:16)
nu puiku,kad bus 5 balsiukai smile.gif
o dėl VI VA VI paviešintos foto tai...nu kam taip reikėjo? man irgi čia yra ir vaikų matytų, ir gal foto matytų,ir gal atpažįstų kai kurių fotostilių,bet...nugi nedėlioju
taip isejo jog as paviesinau,bet jseina kad nieko as ir ne paviesinau.nuotrauka ir toliau dalyvauja konkurse.jaigu as paviesinciau tai mane pasalintu is konkurso ax.gif

arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta.

Atsakyti
http://www.supermama...p...&phid=18413

http://www.supermama...p...&phid=18856

balsuočiau tikrai už šias...

gal penkis kartus viską peržiūrėjau.... o kur dingo foto kopose? Balsuočiau ir už ją...
Atsakyti
user posted image čia kaip supratau kažkuri mamytė vaikystei? g.gif
Atsakyti
QUOTE(VI-VA-VI @ 2009 10 09, 22:39)
taip isejo jog as paviesinau,bet jseina kad nieko as ir ne paviesinau.nuotrauka ir toliau dalyvauja konkurse.jaigu as paviesinciau tai mane pasalintu is konkurso ax.gif

arba kuri buvo paviešinta, pašalinama iš konkurso, dalyviui skiriamas įspėjimas. Ir visai nesvarbu kas tai padarė - pats nuotrauką konkursui atsiuntęs dalyvis, ar kitas forumo dalyvis, nuotrauka iš konkurso bus išimta.

na,tu paiešinai autorystę.
Nežinau,ar buvai tada forume,kai buvo iškilus panaši problema,kad kažkas parodė/išdavė kieno yra foto,bet ta foto autorė nieko nepažeidė,tiesiog buvo atskeista jos tapatybė. Tai kilo kipišas-kaip čia dabar-juk jau žinom kieno-reik šalint ir bla bla. Tai man rodos buvo svarstomas dalykas,kad už tokius ale netyčinius autorystės atskeidimus būtų bauda.
Tu pati sakai,kad nenori nieko bloga-gal tai ir tiesa,bet jei sakai,kad rašai až Rustei kai kyla klausimų ar nepažeistos taisyklės-tai kam dar ir į forumą rašai? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 10 09, 23:02)
Su didesniais vaikais tikrai sunku suprasti - miega jie ar vaidina  tongue.gif
Va šiek tiek mano miegančiosios gražuolės:
user posted image

"smigo" miške ? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Luna*: 09 spalio 2009 - 21:53
kaaip nehigieniška blink.gif bet kaip gražuuuuu wub.gif
user posted image

foto iš neto
Papildyta:
yra fraze ir dėsi dantis ant lentineles , kai kas tai supranta tiesiogiai tik vietoj dantų galvą biggrin.gif
user posted image ( iš neto platybių)
Papildyta:
o štai tokia nuostabybė SM sulauktu kritikos kokie neatsakingi tėvai , kaip tai pavojinga sveikatai gyvybei žmonių psichikai , ir aplamai tikriausiai teršia gamta , ir dar suvaidinta ir nenatūralų biggrin.gif bet galiausiai laimėtu vistiek biggrin.gif

user posted image wub.gif

Saldžių sapnų Jums , ir žvelkit į viską ramiau atlaidžiau ir paprasčiau , yra dėl ko gyvenime ir be konkurso jaudintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramunita @ 2009 10 09, 22:49)
Tu pati sakai,kad nenori nieko bloga-gal tai ir tiesa,bet jei sakai,kad rašai až Rustei kai kyla klausimų ar nepažeistos taisyklės-tai kam dar ir į forumą rašai? g.gif
tai as tau aiskinau smile.gif as nieko pries jai mane ir nubaustu,uz padaryta zala kitiems reikia atsakyti.bet as nieko niekam ne padaryti blogo,toliau visos dalyvauja: ar ne smile.gif ir man atrodo gana apie mane blink.gif visos mes cia dalyvaujam ir klistam mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo VI-VA-VI: 09 spalio 2009 - 22:03
dėl higieniškumo manau išsamiausiai vicious vici paaiškintų biggrin.gif
o ta ankstesnė kažin ar iš senesnių, panašiau į išdidinimą, ne skenavimą g.gif
Papildyta:
QUOTE(Lera @ 2009 10 09, 22:58)
žvelkit į viską ramiau atlaidžiau ir paprasčiau , yra dėl ko gyvenime ir be konkurso jaudintis  4u.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 09, 22:49)
user posted image čia kaip supratau kažkuri mamytė vaikystei? g.gif

o jūs norite prisipažinimo g.gif
Atsakyti
QUOTE(kristinap @ 2009 10 09, 23:01)
o jūs norite prisipažinimo g.gif

nea tik garsiai mąstau biggrin.gif
Atsakyti