Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" II dalis

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 11, 00:08)
tai kam ištrynei? rolleyes.gif darai intrigą, bet bijai kaip kiškis, tai jau rodyk, rodyk cool.gif

neturiu ko bijot.
sako rytas už vakarą protingesnis.
pabandysiu laugh.gif

geriau ryte suvokt, kad buvau įkeldama teisi, ir įkelt dar kartą, negu pasigailėt, kad įkėliau, o ją pamatė daugiau nei iki tol kol išėmiau.. cool.gif

Papildyta:
QUOTE(Atogrąža @ 2009 10 11, 00:08)
Bet pabandėt  smile.gif  Aš aišku, galėčiau ilgai čia pliurpt, pvz.,  apie tai, kaip į forumo popieriuką galima

ne, aš bandžiau paaiškint.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *meduota*: 10 spalio 2009 - 23:14
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 11, 00:13)
geriau ryte suvokt, kad buvau įkeldama teisi, ir įkelt dar kartą, negu pasigailėt, kad įkėliau, o ją pamatė daugiau nei iki tol kol išėmiau.. cool.gif

Papildyta:
ne, aš bandžiau paaiškint.

Geriau ryte suvokt, kad buvote neteisi 4u.gif . Manau, nebekelsite tos nuotraukos.

Šiuo atveju tai beveik sinonimai ir nematau tame nieko blogo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Atogrąža: 10 spalio 2009 - 23:19
QUOTE(Vicious Vici @ 2009 10 11, 00:08)
tai kam ištrynei? rolleyes.gif darai intrigą, bet bijai kaip kiškis, tai jau rodyk, rodyk cool.gif

nemanau, kad cia intriga. Cia tikriausiai velgi tas pats desnis - "pirma padarau, o paskui pagalvoju"....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sapokliaka: 11 spalio 2009 - 01:01

user posted image

wub.gif labai miela nuotrauka wub.gif
Atsakyti
QUOTE(*meduota* @ 2009 10 10, 22:32)

o aš kas? ne žmogus?  lotuliukas.gif
tai visiškai jokia kritika. mano asmeninė nuomonė ir tiek.( nes foto detalių visiškai jokių neminėjau, tik bendrą vaizdą)
ar ji tolerantiška? mano atžvilgiu- taip. Nes aš manau, kad geriau tiesi nuomonė(tebūnie tai ir ne visai maloni, bet ji gal būt privers susimastyt), nei tolerantiškas nutylėjimas.
ar kiti mano taip pat kaip aš? manau, jog ne. bet visiem geras niekada nebūsi, nes esame per daug skirtingi.

o aš su jumis sutinku šiuo klausimu drinks_cheers.gif rolleyes.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 10 11, 09:08)

wub.gif  labai miela nuotrauka  wub.gif

tikrai kad miela wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif perskaičiau kelis puslapius ir ... daugiau nebeskaitysiu blush2.gif Greičiau jau tas konkursas pasibaigtų, nes baisiai čia visos piktos atrodote unsure.gif Aišku, gal kasnors pakeis savo nuomonę vertinant nuotraukas, pavyzdžiui aš, nebebalsuosiu už tas, kurios labai, labai saldžios ir galbūt ne pačių tėvelių darytos ax.gif
Kad ir kaip ten bebūtų, visvien kiekviena balsuos už tuos vaikiukus, kurie tą minutę jai pasirodys "gražiausi" smile.gif O tos mamos, kurios dėl prizo imasi visokių gudrybių/apgaulių, turėtų savęs paklausti: ar verta šitaip ... ? Taip, prizas nėra menkas, bet ar rami būsite žinodama kaip jį gavote? ax.gif
Gero Jums sekmadienio bye1.gif Juk jis toks saulėtas, auksinis ... - idealus pasivaikščiojimams su Jūsų vaikais good.gif
Atsakyti
QUOTE(Kroja @ 2009 10 11, 10:31)
Juk jis toks saulėtas, auksinis ... - idealus pasivaikščiojimams su Jūsų vaikais  good.gif

blink.gif O kur čia toks saulėtas sekmadienis?Pas mus vėtra baisinė, apsiniaukę, nė šuo nosies į lauką nekiša unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidulia: 11 spalio 2009 - 10:22
QUOTE(Aidulia @ 2009 10 11, 10:22)
blink.gif  O kur čia toks saulėtas sekmadienis?Pas mus vėtra baisinė, apsiniaukę, nė šuo nosies į lauką nekiša unsure.gif

tikrai,pas mus irgi baisiai šalta,niūru doh.gif
Atsakyti
Iš ryto buvo saulėta thumbup.gif
Viena supratau, mamytėms nereikia JOKIŲ gražių konkursų, nes tai tik terpė bujoti pagiežai, bjaurumams, dergimuisi ir koneveikimui viena kitos už jų nuomonę...sad.gif Gaila, bet taip yra, ir jei aš būčiau Ruste, tai niekad niekad nemoderuočiau jokių konkursų, nes mamoms to nereikia, geriau jau sėstumėt su savo vaikais pabendrautumėt, nors šiltų akimirkų savo niūrioje kasdienybėje pagautumėt, kaip spindulėlį saulės šį rytą...

O ateičiai, manau, kad nuotraukų siuntimams reiktų skirti mažiau laiko, nei balsavimui už jas, nes jau šitas konkursas pasidarė koktus, o ne mielas...

Ir tos mamos, kurios apgaule ar tyčia demaskavo kažkieno foto, reiktų jų foto išimti iš konkurso.
Atsakyti
QUOTE((Lelija) @ 2009 10 11, 12:06)
Iš ryto buvo saulėta  thumbup.gif
Viena supratau, mamytėms nereikia JOKIŲ gražių konkursų, nes tai tik terpė bujoti pagiežai, bjaurumams, dergimuisi ir koneveikimui viena kitos už jų nuomonę...sad.gif Gaila, bet taip yra, ir jei aš būčiau Ruste, tai niekad niekad nemoderuočiau jokių konkursų, nes mamoms to nereikia, geriau jau sėstumėt su savo vaikais pabendrautumėt, nors šiltų akimirkų savo niūrioje kasdienybėje pagautumėt, kaip spindulėlį saulės šį rytą...

O ateičiai, manau, kad nuotraukų siuntimams reiktų skirti mažiau laiko, nei balsavimui už jas, nes jau šitas konkursas pasidarė koktus, o ne mielas...

Ir tos mamos, kurios apgaule ar tyčia demaskavo kažkieno foto, reiktų jų foto išimti iš konkurso.

jei būtūmėt Rustė, žinotumėt, kad užsakovo konkursai vyksta pagal užsakovų pageidavimus.

visom patarėjom pasivaikščiot, su vaikais pabūt ir t.t. ir aš galiu patart. pasinaudokit savo patarimais bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 11, 10:08)
user posted image

wub.gif  labai miela nuotrauka  wub.gif

Man irgi patinka si nuotrauka thumbup.gif Taip saldziai miega wub.gif
Atsakyti
sveikos 4u.gif

neskaiciau pusantros temos komentaru, bet kaip supratau is Lelijos posto cia net nesvariu zaidimu randasi? o as maniau kad tiesiog- idedi fotke ir i kitas paziuri....kaip suprantu tai daug linksmybbiu praleidau lotuliukas.gif bet negaliu sau leisti y80 lapu perskaityt, nes isties- oras Vln kol kas puikus ir laika su vaikais lauke leidziam ax.gif
Atsakyti