Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" II dalis

QUOTE(IceDragon @ 2009 10 12, 12:47)
Merginos, gal galima pabalsuot uz mano Benuko foto sitam konkurseli..jei nesunku.. ax.gif  ax.gif  4u.gif

http://www.supermama...p...&phid=18080

! 
nuotrauka šalinama iš konkurso!

11. Visos nuotraukos iki balsavimo pabaigos yra anoniminės. Siekiant lygių teisių visiems konkurso dalyviams, draudžiama atidarinėti naujas forumo temas, kviečiančias balsuoti už vieną ar kitą nuotrauką konkurse, taip pat patalpinti informaciją apie dalyvavimą konkurse ir prašymą balsuoti asmeninio profilio parašuose, bendraamžių temose ir pan.

Papildyta:
QUOTE(Jolantuke @ 2009 10 12, 13:40)
O aš nesuprantu kodėl jau beveik savaitė laiko kaip mano nuotraukos vis nepatvirtina į šį konkursą? Jau tris ar keturis kartus siunčiau patvirtinimui, o kitą dieną vėl ją randu nepatvirtintose sad.gif Jau ir balsavimas prasidėjo, o mano nuotraukos nėra sad.gif

jūsų nuotrauka netiko, jie atmetama reiškia kažkas negerai.
visada galima parašyti man ir paklausti kas buvo negerai, kad spėtumėte įdėti kitą nuotrauką.
gal buvo rėmelis, gal vaikas nebuvo miegantis, gal dar kažkas, aš nematydama jūsų foto pasakysiu negaliu, nors šiaip atsimenu visas, kurių nepatvirtinau.

be to užklausimo temoje jūs išsidavėte kur foto jūsų,. tai ir taip nebūčiau tvirtinusi tokios.
Atsakyti
QUOTE(Jolantuke @ 2009 10 12, 14:40)
O aš nesuprantu kodėl jau beveik savaitė laiko kaip mano nuotraukos vis nepatvirtina į šį konkursą? Jau tris ar keturis kartus siunčiau patvirtinimui, o kitą dieną vėl ją randu nepatvirtintose sad.gif Jau ir balsavimas prasidėjo, o mano nuotraukos nėra sad.gif

tai gal kažkas netiko, jei nepatvirtino? unsure.gif O Jūs ženkliuką kad išsiųsti nuotrauką patvirtinimui nuspaudėt? Man tai labai greitai patvirtino, gal po kokių 10-15 min. cool.gif
Dabar jau vėlu, jau nebepriima nuotraukų, nes balsavimas prasidėjo unsure.gif
Atsakyti
kiek daug pasalintu nuotrauku unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 12, 14:31)
kiek daug pasalintu nuotrauku  unsure.gif

nu kas kaltas, kad neskaito taisyklių mamos.

o man šio konkurso metu kažkokia ypatinga "uoslė" ant tokių nuotraukų...

labai apmaudu kaip per nežinojimą tokie dalykai dedasi.
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 12, 13:33)
labai apmaudu kaip per nežinojimą tokie dalykai dedasi.

drinks_cheers.gif

zinoma, kad mamos ir kaltos, as cia nieko nekaltinu, bet tiesiog pastebejau, kad kaip niekad pirma balsavimo diena jau tiek nuotrauku pasalinta
Atsakyti
Paskirsčiau savo balsus taip smile.gif :

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 10 12, 14:35)
drinks_cheers.gif

zinoma, kad mamos ir kaltos, as cia nieko nekaltinu, bet tiesiog pastebejau, kad kaip niekad pirma balsavimo diena jau tiek nuotrauku pasalinta

čia to galima buvo tikėtis, nes toooks masinis konkursas, kad tokio nesame turėję su tiek nuotraukų.

kituose kažkaip dalyvauja vos ne "etatinės" dalyvės, kurios jau puikiai žino kokia čia tvarka.
o dabar daug naujų mamų, kurios dalyvauja pirmą kartą ir aišku nesivargina skaityti taisyklių.
deja sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 12, 11:28)
[EX]nuotrauka šalinama iš konkurso!

mažas nuostolis smile.gif nekonkursinė ax.gif
Atsakyti
Mano pasirinkimas toks (net triskart keičiau nuomonę rolleyes.gif )

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Balsiukų pritūkau šioms:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ir daugeliui kitų. smile.gif
Neradau tos su lova pievoje, ar išimta?
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2009 10 12, 15:07)
Neradau tos su lova pievoje, ar išimta?

http://www.supermama...p...&phid=18717
Atsakyti
Na, ne visi dieną mato doh.gif biggrin.gif

xxx

Savo balsus pažiūrėjus tai net šypsena... smile.gif Matosi, kad pati mergytę auginu bigsmile.gif
Atsakyti
labu 4u.gif

jau prabalsavau smile.gif buvo labai lengva biggrin.gif balsavau už nuotraukas su dvynukais wub.gif wub.gif dar ir vienas balsas laisvas liko rolleyes.gif
Atsakyti