Įkraunama...
Įkraunama...

Fotokonkursas "Miegantys mažyliai" II dalis

tamsiuuukas wub.gif user posted image
Atsakyti
Neleidžia ir man prabalsuot už kitą foto. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ryški: 12 spalio 2009 - 17:35
man ir 4u.gif
gaila,kad iseme ta foto kopose..
Atsakyti
teko ir man prabalsuoti uz dar viena... geda peleda Laurutes "mamytei"....
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 12, 17:20)

šlykštu skaityti, kai pagautos mamos temoje juokiasi, kad neapadairiai paprašė balsų...

fui, tikrai jau. Ruste, kantri tu pas mus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 10 12, 18:23)
tuoj aš tavo balsą panaikinsiu.

aciuks.gif
tuomet vietoj 'lauručių, lai prie aukščiausiai balų surinkusių būna šita fotkė smile.gif
http://www.supermama...p...&phid=18267
Atsakyti
Gedos stulpas pildosi biggrin.gif Tos kur praso balsuot tai greiciausiai is zioplumo, nepaskaiciusios taisykliu. Bet idomiasia tai kas tos nagliausios, kaip kad "Laurutes" mamyte, kurios is interneto vagia nuotraukas ir deda kaip savo vaika. Va cia tai naglumo virsune cool.gif Ruste, idesi i gedos stulpa???
Atsakyti
O aš iš anksto įtariau, kad "Laurutės" mama ne pati fotografavo... ir taip aišku, kad tokiai foto padaryt reikia būti meniška širdimi, su fantazija.. o užrašas prie foto toli gražu nerodė, kad pas mamą tos fantazijos būtų ax.gif Maniau eilinis fotosesijos darbas ax.gif Ir kažkodėl manau kad yra dar keleta foto, kur taip pat ne pačių mamų įamžinti vaikučiai, o už tas foto pinigėliai sumokėti profesionalams rolleyes.gif bet tai gi nedraudžiama, nors aš asmeniškai taip nedaryčiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 10 12, 19:53)
Gedos stulpas pildosi biggrin.gif  Tos kur praso balsuot tai greiciausiai is zioplumo, nepaskaiciusios taisykliu. Bet idomiasia tai kas tos nagliausios, kaip kad "Laurutes" mamyte, kurios is interneto vagia nuotraukas ir deda kaip savo vaika. Va cia tai naglumo virsune cool.gif Ruste, idesi i gedos stulpa???

įdėsiu, čia negali būti abejonės.

šiaip kiek pastebėjau iš tų , kurios deda tokias vogtas foto, pasiaiškinimų, tai jos nesupranta, kad taip negalima.
jos teisinasi, kad "savo vaiko neturiu gražių foto, tai va radau tokią", arba kad "pamačiau daugiau nuotraukų iš interneto ir įdėjau" (dažniausiai joms atrodo, kad iš ineto, o realiai tai besidominčių fotografija nuotraukos).
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2009 10 12, 18:23)
tamsiuuukas 

manau kad ten mergytė biggrin.gif net nežinau kodėl, taip širdis sako, ir pačiai įdomu, ar klystu biggrin.gif Gal todėl, kad mūsų rajone vaikšto viena tokia gražuolytė wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Prula @ 2009 10 12, 20:05)
O aš iš anksto įtariau

Dabar visos gudrios. O moderatorei sakėt apie savo įtarimus? biggrin.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 12, 20:14-->
QUOTE(hi smile.gif @ 2009 10 12, 20:14)
Dabar visos gudrios. O moderatorei sakėt apie savo įtarimus?  biggrin.gif

ko verti įtarimai be įrodymų?
Atsakyti