QUOTE(S@lsa @ 2010 07 29, 19:07)
O gal galetumet patart kokia anatomijos knyga, noreciau siek tiek pasimokinti per vasara, gal veliau siek tiek legviau bus. Galvojus apie sia:

bet gal jos neverta pirkt, gal bibliotekoje duoda?
Patarsiu tą patį, ką ir vicule- ATOSTOGAUK, pasimokyti spėsi, patikėk
Tikrai nuoširdžiai patariu net minties apie mokymąsi iš anksto neturėti, nesukti sau galvos ir mėgautis paskutinėm gražiom vasaros dienom
---
Juo labiau, kad abejoju ar iš tokio savarankiško mokymosi būtų kokios naudos- daug dalykų atrodys nesuvokiama, nesuprantama net po to, kai tau juos kelis kartus paaiškins

o čia savarankiškai be jokių paaiškinimų, be jokių lotynų kalbos pagrindų, elementaraus tarimo, be "pačiupinėjimo" (supratot apie ką aš čia)

mano asmenine nuomone, būtų tiesiog laiko gaišimas
---
Dėl šitos knygos nežinau, nesimokiau iš tokios. bet man labiausiai patikdavo ir būdavo geriausios ne lietuviškos knygos bei atlasai. Nors teisingai vicule sakė, kad kai pradėsit mokytis dėstytojai rekomenduos kurios vertos dėmesio (ir dideliųųų pinigų)

ir kurios ne.
QUOTE(vicule @ 2010 07 29, 20:52)
Tiesiog visi ismoksta ir tu ismoksi, mat per pirmus darbus pasakys is ko mokytis ir kur knygas gauti
Šitų žodžių siūlau nepamiršti visus 6 mokslo metus, buvo akimirkų, kai tik jie man ir įkvėpė vilties