QUOTE(Zometa @ 2012 04 10, 11:09)
Sveiki, na gal su savo klausimu labai kvailai neatrodysiu

Ar buna medicinos fakultete vyresniu studentu? Ta prasme, kad baige kazkokius kitus mokslus, ir po to sugalvojo medicina studijuot

mane sitas klausimas jau seniai kankina, nes pati baigiau farmacija, bet vistik mano svajone buvo ir yra but gydytoja

bet galvoju, kad gal jau per sena medicina studijuot, nors aisku manau kai kuriuos dalykus uzskaitytu... Kaip manot?
Kaip sako, nėra kvailų klausimų, yra tik kvaili atsakymai.
Konkrečiai pas mus grupėj/sraute tokių žmonių nėra. Bet, manau, jei ir būtų, niekas kreivai nežiūrėtų. Gal pirmuose kursuose būtų kiek sunkiau (nes ten pagrinde optimistiškas jaunimas susirinkęs), bet vėliau vieni pasilieka kartoti kurso, kiti iš Erasmus grįžta, tai išeina tokia makalynė ir Jūs ten iš konteksto tikrai neiškristumėte. Kiek žinau, buvo tokia pat situacija farmės fakultete (dabar tas žmogus jau turėtų baiginėt), tai grupiokai labai draugiškai jį priėmė. Žodžiu, jei apie tai svajojat ir leidžia finansai, tai kodėl ne?
Dėl įskaitymų, tai nesu tikra. Kadangi mes mokomės moduliais, tai galbūt įskaitytų kažką nebent iš pirmo kurso... Pasidomėkit dekanate.
mpmmaijd, kelintam tu kurse? Nes man pradžioje irgi taip pat atrodė. Po to pamažu pradėjau lįst iš savo kiauto ir dabar labai lengvai bendrauju su pacientais, - tai tapo tiesiog kasdienybe. Ir, manau, tikrai savo komunikaciniais gebėjimais nenusileidžiu kitiems kursiokams.

Beje, kaip ir kiti sakė, medicina - labai plati sritis. Gal tu išvis užsimanysi radiologe būt? O ten bendravimo su pacientais gali išvis ir nebūt.