Nida, būk maloni, atsiųsk, lauksiu. Ačiū.
na ką, grįžau namo... išėjęs ryte palikau +21oC, radau +15oC. Kitaip tariant - nelabai linksma... Iš tos pusės, iš kurios vėjas, kambary dar vienu laipsniu mažiau... Toks šilumos netekimas per puse paros.. sakyčiau.. gan didelėmis bėdomis žiemą kvepia...
einu užkursiu pečių, nors dvi dienas palaikysiu pliusą lauke
einu užkursiu pečių, nors dvi dienas palaikysiu pliusą lauke

Shadow_man, mes likimo broliai
Pas mus situacija panasi, tik kad mes iki +21 nė neprisildom, nes sildymas isvis nepajungtas, tai kol kas su pecium sildomes. Vakare pakurenam, tai iki 18-19 pakeliam, o grize po darbo +16 randam. O vakar, kai tokia vejuota diena buvo, tai +14 radom
Eina sau, tikrai nelinksma.

Sutvarkė radijatorių probleminiame kambaryje.
Einant miegot: +23
Ryte: +19
Naktį lauke: -5
Einant miegot: +23
Ryte: +19
Naktį lauke: -5
Vakar atvaziavusi savo namelyje radau +7, pries isvaziiuojant, po 3 val kurenimo buvo +10, bet katila dar palikau rusenanti. O gi dar kai uzkuriau nemaciau, kad grindinio siurbliukas atjungtas
...
O vakaryksciai tyrimai del sandarumo tokie. Kai kur priglaudus veida jauciasi lengvas dvelkimas, daugiausiai prie kerciu, keliose vietose radau, oho kaip traukia... tai savaitgali uzsiimsim kamsymu. O vat vienoje vietoje apacioje prie vitrinos irgi vejas pucia, bet net nesupratau is kur... Bet didzioji dauguma sienu niekas nepucia. O dar ir Bildukas zadejo apsilankytiu ir is lauko kertes apziureti, apkamsyti.
O vat apie kura... tai visokias atraizas ir likucius kurenam, bet labai jau greit sudega. Vakar atsiveziau pabandyti pjuvenu briketu, tai viena glebi tu atraizu sudejau, viena poka briketu ir 2 kibirus pjuvenu. (na tik neiskarto, o su pertraukom) Labai greit katile temperatura uzkilo, kas itakoja ladomato atsiradyma i sistema.
O dar issiaiskinau, kad dingus elektrai, ir nebeveikiant visai automatikai, padarytas "samatiokas" i akumuliacine talpa, kad katilas neuzkaistu, vanduo neuzvirtu ir didele avarija nepasidarytu.

O vakaryksciai tyrimai del sandarumo tokie. Kai kur priglaudus veida jauciasi lengvas dvelkimas, daugiausiai prie kerciu, keliose vietose radau, oho kaip traukia... tai savaitgali uzsiimsim kamsymu. O vat vienoje vietoje apacioje prie vitrinos irgi vejas pucia, bet net nesupratau is kur... Bet didzioji dauguma sienu niekas nepucia. O dar ir Bildukas zadejo apsilankytiu ir is lauko kertes apziureti, apkamsyti.
O vat apie kura... tai visokias atraizas ir likucius kurenam, bet labai jau greit sudega. Vakar atsiveziau pabandyti pjuvenu briketu, tai viena glebi tu atraizu sudejau, viena poka briketu ir 2 kibirus pjuvenu. (na tik neiskarto, o su pertraukom) Labai greit katile temperatura uzkilo, kas itakoja ladomato atsiradyma i sistema.
O dar issiaiskinau, kad dingus elektrai, ir nebeveikiant visai automatikai, padarytas "samatiokas" i akumuliacine talpa, kad katilas neuzkaistu, vanduo neuzvirtu ir didele avarija nepasidarytu.
nu ką.. vakar užkūriau ir šiandien ryte namie turėjau visus +18 (beveik)... Kadangi į radiatorius vanduo čiurlena +50 temperatūros, į grindis +35, tai, kaip čia pasakius... Man net nereikia prie sienos veido priglausti, kad jaustusi kaip ir iš kur pučia...
Savaitgalį pasiimsiu ir nusipirksiu paprasto silikono ir užpirdolinsiu visas sienas nafik. Nervai nelaiko kai tokia situacija... Rąstai nesugula vienas ant kito beveik 1mm tarpeliu ir iš ten košia kaip kopose vasarą.. Daug maloniau sėdėti ant grindų nei vaikščioti po kambarį, nors užpakalis šiltas būna... Duše iš viso dubakas... Nežinau, reikės kažką daryti.. Bet ką????
Savaitgalį pasiimsiu ir nusipirksiu paprasto silikono ir užpirdolinsiu visas sienas nafik. Nervai nelaiko kai tokia situacija... Rąstai nesugula vienas ant kito beveik 1mm tarpeliu ir iš ten košia kaip kopose vasarą.. Daug maloniau sėdėti ant grindų nei vaikščioti po kambarį, nors užpakalis šiltas būna... Duše iš viso dubakas... Nežinau, reikės kažką daryti.. Bet ką????

QUOTE(Nida0511 @ 2009 11 04, 10:25)
. O vat vienoje vietoje apacioje prie vitrinos irgi vejas pucia, bet net nesupratau is kur...
Pas mus dvelkimas jaučiasi iš rozečių ir jungiklių . Naujai atrasta. Labai pūtė kur viršuje įstrižai kylantys rąstai su stogu lietėsi - buvo nė kiek nesandarinta.
Dabar esminis atšalimo šaltinis - kur horizontalūs/ilgi rąstai visu perimetru susiliečia su stogu - kažkodėl ten viduje pro vidaus apdailos dailylenčių apačią dvelkimą jaučiu.
Pragėrė statybininkai plėveles ar ką?
QUOTE(Shadow_man @ 2009 11 04, 10:38)
nu ką.. vakar užkūriau ir šiandien ryte namie turėjau visus +18 (beveik)... Kadangi į radiatorius vanduo čiurlena +50 temperatūros, į grindis +35, tai, kaip čia pasakius... Man net nereikia prie sienos veido priglausti, kad jaustusi kaip ir iš kur pučia...

Į radiatorius ~+65, į grindis termogalvos: 3,5 (vonia, nes papildomai šildo gyvatukas); 4(tambūras, nes laukas) ir 5 (didysis 40 kvadratų kontūras);
Po ilgo ilgo nesilankymo pagaliau prisiruošiau visą naująją temelę perkaityt. Žiūriu pas daugumą bėdos su plyšiais
Iš dalies net džiaugiuosi, kad krizė mūsų statybas šiemet apstabdė ir kaip ir prieš metus tebeturim dėžutę su stogu. Pasistūmėjom tik tuo, kad nusišlifavom, nusidažėm ir už poros savaičių atveš langus. Va tada gal ir kokią nuotrauką įmesiu, jei Gorada dar duos naujojo albumo prisijungimo duomenis dukrai palaidūnei

QUOTE(Ievuuska @ 2009 11 05, 01:49)
Po ilgo ilgo nesilankymo pagaliau prisiruošiau visą naująją temelę perkaityt. Žiūriu pas daugumą bėdos su plyšiais
Iš dalies net džiaugiuosi, kad krizė mūsų statybas šiemet apstabdė ir kaip ir prieš metus tebeturim dėžutę su stogu. Pasistūmėjom tik tuo, kad nusišlifavom, nusidažėm ir už poros savaičių atveš langus. Va tada gal ir kokią nuotrauką įmesiu, jei Gorada dar duos naujojo albumo prisijungimo duomenis dukrai palaidūnei 

Sveika sugrizus, kaip tik ana diena apie tamsta pagalvojau, kad dingus...
Tai ir sveikinam su naujo seimos nario atsiradimu

Papildyta:
QUOTE(Shadow_man @ 2009 11 04, 11:38)
Savaitgalį pasiimsiu ir nusipirksiu paprasto silikono ir užpirdolinsiu visas sienas
Na bet tas silikonas tai...

QUOTE(Nida0511 @ 2009 11 05, 08:17)
kodėl jau

Vakar seniuose nusipirkau akrilo bespalvio. Nutepiau vieną sieną, per kurią pučia. Suteptos vietos iš viso nesimato žiūrint vieno žingsnio atsumu nuo sienos. Matyti, tik kad rąstų sujungimas užteptas ala stiklu, blizga. BET NEBEPUČIAAAAAAAAAA

Žinot ką sugalvojau? kadangi dabar sninga ir lauke minusas, tai iš lauko pusės namą apšlakstysiu vandeniu, snaigės prilips, susidarys ledas rąstų susijungimo vietose bei kertėse ir nebepūs man vėjas į namus ir bus šilčiau

QUOTE(Shadow_man @ 2009 11 05, 10:50)
kodėl jau
, m?
Žinot ką sugalvojau? kadangi dabar sninga ir lauke minusas, tai iš lauko pusės namą apšlakstysiu vandeniu, snaigės prilips, susidarys ledas rąstų susijungimo vietose bei kertėse ir nebepūs man vėjas į namus ir bus šilčiau
juokauju 

Pas mus dabar temperatūra 17, radiatoriai pilnu pajėgumu įjungti

Viską daro vėjas niekadėjas...
QUOTE(Shadow_man @ 2009 11 05, 10:50)
Man tas silikonas nuo vonios ir duso, sename name fe..., grazu tik is pradziu, o paskui spalva keicia, ir atrodo kaip kokie snargliai...