Įkraunama...
Įkraunama...

Rąstiniai namai 8 - vėjas pučia, rąstai braška

QUOTE(Shadow_man @ 2009 12 19, 11:56)
nu, Gorada, nusipirkai eglutę? Pas mus ji atšilusi bišky vandens po laminatu pavarė... biggrin.gif nieko, išdžiuvo ir smagu dabar... girliandos mirga, už lango žiema, kambary plius dvim vienas, grindys šiltos.. vanduo čiaupe užšalęs... uch.. smagu  biggrin.gif

eglute stovi papuosta, vyras sako kad kazkas su manim mazu negerai nes zaisliukai tik raudoni ir geltoni biggrin.gif meduoliu idejos atsisakem, nes ir taip ta eglute kaip medum patepta.... jei leistume visas apatines sakeles nuzleventu kazkas... bus baisu vienus namie palikti biggrin.gif rasim tik toki eglutes ogrizką

pasikurem grindini...... nu tai pasaka - nieko daryti nereikia, o silta... su maikutem.... BET vienas darijatorius nesyla.... kyla itarimas kad antram aukste sienoj vamzdis bus uzsales... blyn reikejo atidziau ziureti kai jie karkasa dare ir siltino.... tada atrode viskas ok, o daba ten kur jungiasi antro auksto gipsas su pirmo rastais jauciu kad saltas oras eiti nori....ir nieko nebepadarysiu - juk visas virsus jau gipsu apsiutas ir nuddazytas........ zodziu ant dusios nesmagu del to....
ciaupe pas mus vanduo neuzsalo, bet nuoteku irenginy kkur yra slanga kur vanduo is antro sulinelio kol kas i griovi subega tai va ta slanga buvo uzsalus...sapnuoju nakti kad kazkas irenginiui negerai, siunciu kita diena B ziureti - pasirodo tikrai negerai... vandens beveik persipildes.... viska sutvarkem, tik kazi ar bakterijos ten nesubego kur reikia kur nereikia....
dabar gruntuojam zidini ir laiptus, kaledoms visgi spesiu juos papuosti smile.gif

blyn cia kazkuria diena per tv kalbejo sebo finansu konsultante ar kas ten tokia, geriau buciau negirdejus - tai nezinociau kaip blogai gyvenu.... supyke su B isjungem telika, bet kad "tie, kurie dar galejo kazka sau leisti, dabar jau nieko nebeleis" vistiek isgirdau, nafig mum tokios negatyvios laidos... panikos skleidimas ir tiek.
Atsakyti
Bankininkai jau tokie. "Taupykit kiek tik galit ir spauskitės be galo - tik taip galėsit mums paskolas atidavinėt"

Ui reiks ir man į nuotėkų šulinį akį užmest.

Pasipuošėm kokių 4 m aukščio tują lauke lemputėm. Ir į mūsų kiemą užsuko šventė wink.gif

Emh, nusiplėšiau lygiai pusės antro aukšto dailylentes sad.gif Gali negali, o traukia iš lauko vėjas kaip turi būt. Va radau dėl ko, prisegu:

Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 12 19, 14:37)
Emh, nusiplėšiau lygiai pusės antro aukšto dailylentes sad.gif Gali negali, o traukia iš lauko vėjas kaip turi būt. Va radau dėl ko, prisegu:

irgi liūdnokas vaizdas... verysad.gif

ten stoglangis apšalęs?
Atsakyti
kilo tokia mintis.... kai jau nuspresim savo namus issiparduot ( lotuliukas.gif ) forume nbesipasakokim apie problemas smile.gif o tai niekas nejams lotuliukas.gif

pikta del to antro auksto karkaso... negi jis toks nesandarus?????? o pas jus jop... klausimas kaip dabar visa tai uztaisyti? visagalis makrofleksas??? bet sakes kiek si pirma ziema visiem visko atskleis apie ju namelius..... ne tik kad "oi koks namas grazus"....
Atsakyti
Tik dabar supratau, kodėl statybininkai čmošnikai sakė "tik nesikelkit pirmai žiemai - tegul susiguli labiau".

O aš net patikrint negalėjau. Kaip beprašiau palaukt, kad galėčiau patikrint, atvažiavęs radau iš lauko pakalimą sukaltą, o iš vidaus irgi jau buvo galai suslėpti.
Papildyta:
Shadow, taip, stoglangio kampai.

Gorada, o iš ko daugiau rinktis? Pasičiupau savo mažo plėtimosi makroflekso ir kibau į darbus. Nes praėjusią naktį matyt nedėkinga buvo vėjo kryptis - nuo 22 celsijaus per 10 val nukrito iki 15.
Atsakyti
Šįryt Kaune -18 šalčio. Kaip atlaikė namai išbandymą šalčiu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 12 20, 11:47)
Šįryt Kaune -18 šalčio. Kaip atlaikė namai išbandymą šalčiu? smile.gif

ale kad pas mus tiek salcio nebuvo... daba -10. katilo temperaturu/nustatymu nekeitem, tai namie +22. zodziu nieko nesupratom... jei ir buvo kas...
Atsakyti
Atsikėlėm prie -18, dabar -12. Einu kalt dailylenčių atgal smile.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 12 20, 13:37)
Atsikėlėm prie -18, dabar -12. Einu kalt dailylenčių atgal smile.gif

man jau kelinta karta kyla itarimas, kad musu lauko termometras daugiau kaip -10 nerodo.....
Atsakyti
pas mus pakasynu nuotaikos verysad.gif

leidom savaitgali sildyma, kazkur vamzdis bus prakiures.
leidziam leidziam leidziam ir krenta slegis.
rytoj nuomosim aparaciukus, ziuresim, kur ten leidzia, reiks grindis plesti, betona pjauti ir ieskoti prakiurusio vamzdzio wacko.gif
sakes kaip nervas ima.

jo, gerai, cia Gorada, sako - nesipasakojam gal labai stipriai cia apie problemas lotuliukas.gif

tiesa, po shadow man postu atidziai apziurejau rastus unsure.gif nu ka galiu pasayt, yra yra keletas pakibusiu rastu, keletas bando lygtais "suktis". Vyrui sakiau imk kuvalda, dauzyk cia kazka. nusprendem, kad dauzysim, kai visa archyva perskaitysiu is kuriu ten sonu dauzyt lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, man pjaut betono nereikėjo. Kažkaip sugebėjau su eiliniu plaktuku-kirstuku per porą valandų atsidengti 4 plyteles, po kuriom ir buvo bėda.

Ką pas jumi aparato nuoma kainuoja? Kaune Gotas ima 300/para, 70 val. Tik kad valandą+ užgaiši vien kelionėje.
Atsakyti
QUOTE(aistuzka @ 2009 12 21, 08:31)
Na, man pjaut betono nereikėjo. Kažkaip sugebėjau su eiliniu plaktuku-kirstuku per porą valandų atsidengti 4 plyteles, po kuriom ir buvo bėda.

Ką pas jumi aparato nuoma kainuoja? Kaune Gotas ima 300/para, 70 val. Tik kad valandą+ užgaiši vien kelionėje.

216 litu para. ne 300 lt, bet vis tie daug schmoll.gif
Atsakyti