Įkraunama...
Įkraunama...

Vonios kambario dizainas, santechnika

QUOTE(Žanė @ 2009 11 07, 18:51)
o iš kokios medžiagos?

MDF dazyta balta 4u.gif

turiu nuotraukyte spinteles tik telefonu fotografuota kokybe gali but nekokia, paprasta balta spintele blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Labai grazi spintele. thumbup.gif As Alante gaminausi virtuves baldus, net buvau pamirsusi, kad jie gamina ir spinteles voniai. Gerai, kad priminet. Dar siek tiek truksta baldeliu...
Atsakyti
QUOTE(rut79 @ 2009 11 08, 10:26)
turiu nuotraukyte spinteles tik telefonu fotografuota kokybe gali but nekokia, paprasta balta spintele  blush2.gif

labai daili spinteletė 4u.gif aš kakžko panašaus noriu pas vaiką į vonią - kad būtų su įfrezuojamom rankenėlėm, tik iš stalčių... bet norėčiau kad būtų be kojelių, o pakabinama ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diija: 08 lapkričio 2009 - 15:37
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 11 07, 14:29)
aciux  4u.gif  tiek ir isivaizdavau.
dar sudiniau, kad  zinai, jog jau nieko nepakeisi  doh.gif

man glaisto spalva neatitiko pavyzdzio, kuri is tubeles isspaude, tai gramde ji salin ir dejo is naujo kita spalva doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 11 09, 12:37)
man glaisto spalva neatitiko pavyzdzio, kuri is tubeles isspaude, tai gramde ji salin ir dejo is naujo kita spalva doh.gif

nu bet pas mus visur glaistas vienodas ir ant kitos spalvos plytku atrodo toks koki ir pirkom biggrin.gif o tarp sviesiu atrodo kazkoks tamsus..ir kibiriukas tas pats is kurio eme ir kitoms plytkoms, nu zodziu mistika doh.gif grandyt nebegrandysim, bandysiu priprasti, gal kai apsvietimas susitvarkys, truputi pasitaisys vaizdas.
Atsakyti
Gera naujiena - mano ilgai lauktas (3 mėn.) LAUFENAS atvažiavo į Šiaulius assa.gif Viskas gerai su "Muresta", galite užsisakinėti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(aulina @ 2009 11 09, 13:58)
Gera naujiena - mano ilgai lauktas (3 mėn.) LAUFENAS atvažiavo į Šiaulius  assa.gif Viskas gerai su "Muresta", galite užsisakinėti  thumbup.gif

smagu girdeti thumbup.gif

mes siandien irgi kalbejom, tai ateinancia savaite sake jau tures musu ta nelemta laufen praustuva thumbup.gif visa kita jau gavom ir jau sustatyta stovi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 11 09, 14:16)
smagu girdeti  thumbup.gif

mes siandien irgi kalbejom, tai ateinancia savaite sake jau tures musu ta nelemta laufen praustuva  thumbup.gif visa kita jau gavom ir jau sustatyta stovi  ax.gif

puiku, sveikinu 4u.gif
labiau vertinsime, kai tiek jaudulio kainavo hihihi.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,

turiu klausima ir labai skubu, mes ruosiames isirengineti buta, ateina elektrikas, reikia susiderinti kur ir kas svies, niekaip nenusprendziame kaip isdelioti vonios kambari, jis yra 6m2, mes norim ten italpinti vonia nediduke, dusa, wc ir kriaukle su apacioje esancia spintele, kazin imanoma tai padaryti? Jus daugiau susidure su irenginejimais, gal galesit patart? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineta* @ 2009 11 18, 09:50)
Sveikos merginos,

turiu klausima ir labai skubu, mes ruosiames isirengineti buta, ateina elektrikas, reikia susiderinti kur ir kas svies, niekaip nenusprendziame kaip isdelioti vonios kambari, jis yra 6m2, mes norim ten italpinti vonia nediduke, dusa, wc ir kriaukle su apacioje esancia spintele, kazin imanoma tai padaryti? Jus daugiau susidure su irenginejimais, gal galesit patart?  4u.gif

sveikute,

na mums tai irgi buvo sudetingas uzduotis, turiu minty viska sutalpinti. Deliojom vien su vonia, paskui vien su dusu, paskui ir su tuo ir su tuo. Visgi likom prie "visko" tuose 6 kv.m. ax.gif vietos nera per daugiausiai, bet dziaugiuosi, kad visu poreikiai bus patenkinti: mums su vyru dusas, vaikams vonia.
Jeigu imestumet planeli gal butu galima kazka daugiau patarti, nes dabar sunku numatyti kaip tie 6 kv.m. pas jus issideste. Mums trukde pagrindiniu vamdziu kolona viename kampe, vien per ja buvo sudetinga viska sukisti i ta patalpa doh.gif pas jus gal taisyklingas kvadratas ar staciakampis, tai turetu buti lengveliau ax.gif
zodziu laukiam plano ir tada galesim bandyti patarti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Bufeto vedėja @ 2009 11 18, 10:01)
sveikute,

na mums tai irgi buvo sudetingas uzduotis, turiu minty viska sutalpinti. Deliojom vien su vonia, paskui vien su dusu, paskui ir su tuo ir su tuo. Visgi likom prie "visko" tuose 6 kv.m.  ax.gif  vietos nera per daugiausiai, bet dziaugiuosi, kad visu poreikiai bus patenkinti: mums su vyru dusas, vaikams vonia.
Jeigu imestumet planeli gal butu galima kazka daugiau patarti, nes dabar sunku numatyti kaip tie 6 kv.m. pas jus issideste. Mums trukde pagrindiniu vamdziu kolona viename kampe, vien per ja buvo sudetinga viska sukisti i ta patalpa  doh.gif  pas jus gal taisyklingas kvadratas ar staciakampis, tai turetu buti lengveliau  ax.gif
zodziu laukiam plano ir tada galesim bandyti patarti  4u.gif

Oi kaip aciu uz tokia geranoriska pagalba 4u.gif Idedu musu viso buto plana
http://mail.google.c...b...ttid=0.1

cia yra viso namo pirmo auksto isplanavimas. Musu butas yra tas, kurio nr. 5-3K bendras plotas 75,55m2. Matote jie visai kitaip isplanave vonios kambari. O norisi kazkur dusa ikisti. Skalbimo masina tures atskira vieta, jos ten nebus.
Taigo laukiu Jusu komentaru. Man paciai sudetinga, nes net neisivaizduioju kokie voniu, dusu ismatavimai buna. Duso noretume tokio paprastucio, be jokio pado, tiesiog ant plyteliu dvi stiklines dureles, manau toks maziausiai vietos uzimtu blush2.gif
Atsakyti
http://img163.images...splanavimas.jpg

nu gal dabar atidarys?
Atsakyti