QUOTE(Nanda @ 2009 11 30, 16:04)
Jei vaikai joje maudysis, tai kaip tik bus visur pritaškyta

Tokiu atveju, manau, pasijaus skirtumas tarp vienokio ir kitokio klijavimo.
Pas mano tėvus prie plytelėm išklijuotos sienos vonia priglausta, silikonu išteptas tarpas. Ne taip ir seniai viskas daryta, bet jau dabar ne kas...
Gal tai priklauso kaip užtepta

Nors name darysiu kitą variantą, bet dabar pas mus bute, kuriam jau beveik 10 m, padaryta taip, tačiau viskas laikosi labai gerai (nors su šiurkštoku šepečiu kartais praeinu), tik bėda ta, kad prieš kokius metus pėlesiukas vietomis atsirado...
Papildyta:
QUOTE(Lineta* @ 2009 11 30, 15:57)
Na i ermitaza tai mes jau tikrai nespesim

, bet aciu
iskilo dilema, cia savaitgali kaip minejau issirinkom duravit santechnika, dabar issiaiskinom, kad vonia per didele ir mums netilps, vonia is ekspozicijos butu atidave uz 1 500 (kainavo 3 500), siulo kita uz 2 000 (kaina reali 2 500) cia jos yra is
starck kolekcijos, kai atsidarysit tai cia bus ta uz 2 000 po kaire paveiksliukas, ana man labiau patiko, nes buvo du tokie is sonu pakilimai ir nuozulnumai gulejimui. Mums dar nedega kol kas. Pirkti ar laukti geresniu nuolaidu? As tai pirkciau, nes ka jau issirinkau tai manes neperkalbes, nes man grazu, o MB va butu linkes laukti geresniu nuolaidu. Ka manot?
http://www.duravit.c...useo6q3rwg.html
Be abejo, dvipusė daug fainesnė

Aš taip pat norėjau dvipusės, bet nusprendžiau tūkstantį sutaupyti, nes mums neblogai ir vienpusė - dviese "nesivoninam", o vaikai jei ir maudosi kartu, tai ant atlošų negulinėja

Tad gražesnės pasirinkimą paliksim vėlesniem laikam