Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Pupse @ 2010 02 22, 19:22)
pardavineja matyt brangesnius 3 menesiam skirtus ala pusmetinius.. anglijoj niekur nemaciau pusmetiniu, tai neapsigaukit, ir pirkit ne ilgiau kaip 3 menesiam skirtus..

Yra net metinių lęšių, bet jų ir kaina vieneto, kaip kelių porų doh.gif Bet manau, tuomet jie ir nešiojasi kitaip, galbūt yra storesni, kad ne taip greitai būtų pažeidžiami ir pan.

Tfu tfu tfu, neturiu problemų kol kas su lęšiais, bet prailginto nešiojimo, miegojimo irgi netoleruoju schmoll.gif Yra buvę, kad užsnūdau, bet visą naktį išmiegot, niekada. Man tai prilygsta miegojimui su makiažu ir aptemptais džinsais.. net nupurtė blink.gif
Atsakyti
QUOTE(aGucci @ 2010 02 22, 23:14)
Yra net metinių lęšių, bet jų ir kaina vieneto, kaip kelių porų doh.gif Bet manau, tuomet jie ir nešiojasi kitaip, galbūt yra storesni, kad ne taip greitai būtų pažeidžiami ir pan.

Tfu tfu tfu, neturiu problemų kol kas su lęšiais, bet prailginto nešiojimo, miegojimo irgi netoleruoju schmoll.gif Yra buvę, kad užsnūdau, bet visą naktį išmiegot, niekada. Man tai prilygsta miegojimui su makiažu ir aptemptais džinsais.. net nupurtė blink.gif

Na kad nezinau, pvz anglijoj kur ziurejau niekur nemaciau kad butu ilgiau nei 3 menesiam pritaikyti.. gal ir buna visgi, bet manau nera sveika smile.gif dabar jei pirksiu tai pirksiu menesiui skirtus, arba isvis kasdien keiciamus.. manau geriau dazniau keisti.. beje as problemu su lesiais irgi neturejau, bet patikrinus paaiskejo akd tas iauginejimas jau prasidejes vienoje akyje.. patarciau nesiojanciom lesius ne vienus metus tikrinantis akytes paprasyti kad ir i sitai atkreiptu demesi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pupse @ 2010 02 22, 21:42)
Na kad nezinau, pvz anglijoj kur ziurejau niekur nemaciau kad butu ilgiau nei 3 menesiam pritaikyti.. gal ir buna visgi, bet manau nera sveika smile.gif

IRL irgi nėra, bet mačiau internetinėse parduotuvėse, kai ieškojausi sau lęšių. Nors aš asmeniškai nerizikuočiau tokius nešiot schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(aGucci @ 2010 02 22, 23:14)

Lietuvoje yra metinių lęšių, bet kuo toliau - tuo mažiau. Pvz. su mano dioptrijomis sudėtingomis tik pusmetiniai lęšiai yra, nepatinka man su jais - todėl renkuosi akinius.

Aišku, kad sveikiausia nešioti vienadienes, ant kurių nesikaupia baltymas, jos nespėja užsiteršti.
Atsakyti
O gal kas noretu isbandyti spalvotu kontaktiniu lesiu, yra su dioptrijom iki -10,00. Galiu pasiulyt ir bespalviu silikoniniu ir geliniu 1-6 men.
Smulkiau per AZ
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Anita: 13 kovo 2010 - 17:27
labai noreciau nesioti lesius. gaila, taciau kol kas neisrasti tokie lesiai, kurie tiktu tokioms superjautrioms akims kaip mano, gal ir nebus israsti verysad.gif
Atsakyti
jūs man dabar sakykit, nešioju lęšius, ir kodėl visada mano akys foto gaunasi kaip pas triušį raudonos biggrin.gif doh.gif sakyčiau, kad su linzėm, bet kitas irgi su jais, bet viskas normaliai... dabar pradėjau galvot, gal čia kokie lęšiai, nuo sudėties priklauso?
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2010 03 14, 14:34)
jūs man dabar sakykit, nešioju lęšius, ir kodėl visada mano akys foto gaunasi kaip pas triušį raudonos  biggrin.gif  doh.gif sakyčiau, kad su linzėm, bet kitas irgi su jais, bet viskas normaliai... dabar pradėjau galvot, gal čia kokie lęšiai, nuo sudėties priklauso?

Tavo beda su lesiais neturi nieko bendro -
Akys atrodo raudonos, nes matosi akies tinklainės kraujo indai - kapiliarai. Šis efektas dažniausiai būna fotografuojant su blykste tamsiose/nepakankamai apšviestose vietose, nes tada akies vyzdys būna išsiplėtęs ir suveikus blykstei, jis nespėja susitraukti.
Tiesiog dazniau taip buna trumparegiam, nes ju vyzdys labiau issiplecia tamsoj ir taip pat daugiau sansu, kad taip bus, jei esi melynaakis ar zaliaakis - sviesesne akiu spalva labiau praleidzia sviesa.
Atsakyti
o aš kaip tik dar mėlynakė ir trumparegė cool.gif
Atsakyti
Laba visoms,
svarstau dabar uzsisakyti vel Biofinity (juos turejau ir man lyg neblogi buvo) ar pabandyti dar nebandytus PureVision? Gal kas galetu palyginti siuos du lesius?
dekinga is anksto uz atsakymus ir patarimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(viktooorija @ 2010 03 16, 11:59)
Laba visoms,
svarstau dabar uzsisakyti vel Biofinity (juos turejau ir man lyg neblogi buvo) ar pabandyti dar nebandytus PureVision? Gal kas galetu palyginti siuos du lesius?
dekinga is anksto uz atsakymus ir patarimus  4u.gif

siulyciau pabandymui pasiimt lesiu pora is optikos, nes ir dydzio kito gali reiket kitos rusies lesiu, jei patiks, visada spesi uzsisakyt daugiau ir pigiau mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki.. radau akciją, pigiau lęšius įsigyti.. bėda.. kad reikia pirkti dėžutę, o joje 8 vnt. mano akys mato skirtingai.. taigi reikia 2 dėžučių.. žiauriai daug gaunas.. tai pagalvojau, gal kas nors norėtų kooperuotis, ir pirkti per pusę ar dalintis į daugiau dalių?
man reiktų -3 ir -4 dioptrijų (stiprumo), taigi .. jei atsirastų norinčių rašykit į A.Ž.
Info apie akciją ir lęšius.. http://www.lesis.lt/...-vnt-p-141.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tripsita: 19 kovo 2010 - 00:40