Sveikos, aš ir nešioju lešius apie pora metų. Nu man labai smagu su jais. Tikkadangivis tiek akytėm yra geriau su akiniais, nes laisviau kvėpuoja ir pan. tai paprastom darbo dienom dažniausiai nešioju akinukus, o savaitgaliais ar kai reikia ilgaiu kažkur vairuoti jau deduosi linzes. Nes su linzėm geriau matau ypač kai prastas matomumas - lietus, tamsa, rūkas. Ir akinius nuo saulės galiu užsidėt:)
Pradėjau žiūrinėt tas visas internetines parduotuves tai LT internetinių parduotuvių kainos nelabai skiriasi nuo LT realių kainų parduotuvėje (bent jau manųjų lešių iki 15 Lt skirtumas).
Bet va pradėjau žiūrėti ir radau va tokį puslapiuką www.opticalinstitute.com tai ten gaunasi gan nemažas skirtumas nuomūsų parduotuvių ir siunčia į LT.
+ siuntimas 6.89 EUR + 1,15 EUR kažkokie mokesčiai.
Šį kartą kadangi reikėolabai staigiai lešių tai nusipirkau parduotuvėj, bet galvoju kitą kartą, gal reiktų siųstis...
Ar yra kas bandę siųstis iš užsienio?
Jei taip iš kokių puslapių ir kiek susitaupo?
QUOTE(medlink @ 2009 10 14, 19:12)
Laba diena
Visos ieskom kur kuo pigiau nusipirkti!!!
Galiu duoti kontaktus zmogaus, is kurio lesius galesite nusipirkti tokiom kainom:
Bausch & Lomb Pure Vision nuo 14,00 Lt/vnt.
Bausch & Lomb SofLens 59 nuo 11,00 Lt/vnt.
Bausch & Lomb SofLens 38 (Optima FW) nuo 14,00 Lt/vnt.
Bausch & Lomb ReNu tirpalas 360 ml (dovana ReNu akiu lasai 8 ml) 33 Lt.
CooperVision Biofinity (silikoniniai) nuo 23 lt.
CooperVision Unik Plus tirpalas 100 ml - 14 lt, 360 ml - 24 Lt, 500 - 29 Lt
Artimoj ateity bus platesnis asortimentas su Johnson & Johnson bei Ciba vision prekemis.
I e.pasta galiu issiusti ir daugiau info, parasykit i az. O galit tiesiai pasiskambinti Arunui (mano MB) 8 601 00 697
Tikiuosi pagelbejau

Visos ieskom kur kuo pigiau nusipirkti!!!
Galiu duoti kontaktus zmogaus, is kurio lesius galesite nusipirkti tokiom kainom:
Bausch & Lomb Pure Vision nuo 14,00 Lt/vnt.
Bausch & Lomb SofLens 59 nuo 11,00 Lt/vnt.
Bausch & Lomb SofLens 38 (Optima FW) nuo 14,00 Lt/vnt.
Bausch & Lomb ReNu tirpalas 360 ml (dovana ReNu akiu lasai 8 ml) 33 Lt.
CooperVision Biofinity (silikoniniai) nuo 23 lt.
CooperVision Unik Plus tirpalas 100 ml - 14 lt, 360 ml - 24 Lt, 500 - 29 Lt
Artimoj ateity bus platesnis asortimentas su Johnson & Johnson bei Ciba vision prekemis.
I e.pasta galiu issiusti ir daugiau info, parasykit i az. O galit tiesiai pasiskambinti Arunui (mano MB) 8 601 00 697
Tikiuosi pagelbejau

yikiuosi jie nėra kokie padielkiniai kinietiski isidesi ir akis isgriaus
Papildyta:
dar neteko siųstis iš užsinienio gali būti padirbti taip kaip ir kvepalai nerizikuok

QUOTE(auksines_plunksneles @ 2010 05 25, 09:51)
Papildyta:
dar neteko siųstis iš užsinienio gali būti padirbti taip kaip ir kvepalai nerizikuok
dėl kelių litų sveikatos negadink.
Papildyta:

Sakot, kad pati nebandete siustis, bet teigiate, kad padirbti.
PAti siunciuosi ir esu tikra, kad perku kokybiskus lesius

QUOTE(auksines_plunksneles @ 2010 05 25, 07:51)
Papildyta:
dėl kelių litų sveikatos negadink.
Papildyta:

Informacijos ir žinių stoka

vis dėlto ar nėra saugiau pirkti optikos salonuose arba patikimuose internetiniuose puslapiuose? Iš rankų pirkti medicininę prekę gali būti nesaugu
, kaip jūs manot mergytės?

QUOTE(auksines_plunksneles @ 2010 05 27, 12:40)
vis dėlto ar nėra saugiau pirkti optikos salonuose arba patikimuose internetiniuose puslapiuose? Iš rankų pirkti medicininę prekę gali būti nesaugu
, kaip jūs manot mergytės?

Na nemanau kad čia padirbti lešiai

Aš tai irgi už vienadienius, atostogom nusipirkau TruEye su aukščiausios kategorijos UV filtrais kurie apsaugo akytes nuo žalingo saulutės poveikio.
tik jie brangesni nei kiti vienadieniai
, kadangi dar naujiena Lietuvoje tikiuosi laikui bėgant pigs ir galėsiu nešioti kasdien ne vien tik per atostogas

tik jie brangesni nei kiti vienadieniai

Na optical institut ir dar Portugalijoje, man kažkaip visai nekvepia Lenkija.
Lenkija man labaiu kvepia tie LT perpardavinėtojai, kurie parduoda home offise. Va ten tai tikrai neaišku iš kur atkeliaus ta prekė.
Aš kažkaip galvoju surizikuot, nes susitaupo palygint nemažai, o jei jau akių dioptrijos nebekinta...nemanau kad kažkas turėtų blogai būt.
B.r.i.u.n.e.t.e o iš kokio tupuslapiuko siuntiesi? Gal galėtum įmest nuorodą
Lenkija man labaiu kvepia tie LT perpardavinėtojai, kurie parduoda home offise. Va ten tai tikrai neaišku iš kur atkeliaus ta prekė.
Aš kažkaip galvoju surizikuot, nes susitaupo palygint nemažai, o jei jau akių dioptrijos nebekinta...nemanau kad kažkas turėtų blogai būt.
B.r.i.u.n.e.t.e o iš kokio tupuslapiuko siuntiesi? Gal galėtum įmest nuorodą

Apsižioplino gerilesiai.lt 
Užsisakiau focus colors royal blue vieną lešį, ir du baush&Lomb (ne sau).
Tai šiandien atvežė, tai buvo du focus softcolors ir du baush&lomb
Smagu
Bandysiu dėtis, gal jau akyčių nebeskaudės.

Užsisakiau focus colors royal blue vieną lešį, ir du baush&Lomb (ne sau).
Tai šiandien atvežė, tai buvo du focus softcolors ir du baush&lomb

Smagu

o ka manote apie spalva ryskinancius lesius?
man is tiesu niekad nereikejo nei akiniu nei lesiu,tik del spalvos:) kazkaip suviliojo,bet bijau,kad negalesiu ju nesiot...

QUOTE(Cukliukas @ 2010 05 30, 10:14)
o ka manote apie spalva ryskinancius lesius?
man is tiesu niekad nereikejo nei akiniu nei lesiu,tik del spalvos:) kazkaip suviliojo,bet bijau,kad negalesiu ju nesiot...

jeigu nera poreikio geriausiai jokio svetimkunio nedeti i akis

QUOTE(B.r.i.u.n.e.t.e @ 2010 05 30, 10:35)
na as irgi taip manau