Įkraunama...
Įkraunama...

Kontaktiniai lęšiai

QUOTE(Gelda @ 2010 06 21, 13:36)
Tame ir esme,kad ten paprasta ir as tai suvokiu (nu jei sudetinga butu manau nebutu tiek zmoniu kurie linzes nesioja biggrin.gif  ) Bet as tikriausiai esu beviltiska nevykele nes man tai sudetinga  blush2.gif  lotuliukas.gif  Issiimsiu akis,nebereikes nei linziu nei akiniu...nieko...

oj tik nereikia taip skeptiskai nusiteikti, cia reikia labai didelio noro. As pvz negaliu ziureti i save su akiniais, tai mano buvo didziausias noras ismokti naudotis lesiais, taip ir atsitiko, akiniu neensioju jau 6 metai, o akytes puosia spalvoti kontaktiniai lesiai. thumbup.gif
Atsakyti
As irgi jungiuos prie vienadieniu lesiu grupes ax.gif
Pasitikrinau praejusia savaite akis, ryt eisiu atgal i klinika 'primatavimui' ar tinka, nes jau gavau pranesima kad atsiusti, kadangi niekad anksciau nesu nesiojus. Kol kas uzsisakiau 10 poru, kainavo Londoneapie 20 svaru. Pabandysiu, sakau, jei tiks, siusiuos veliau internetu, kiek zinau, pora svaru vis pigiau bus 4u.gif
O ir gydytojai cia astigmatikams, tokiems kaip as, tik vienadienius siulo, jei nera poreikio tikrai kas diena be akiniu vaiksciot- ir higienos atzvilgiu sveikiau, ir akims naudingiau. drinks_cheers.gif

Maniskiai lesiai vienadieniai, ACUVUE Moist, esu macius forume kad is cia uzsisakinet pigiau galima- http://www.contactfo...browsedaily.asp
O gal dar kokiu puslapeliu turite is kur uzsisakinejate? ax.gif
Atsakyti
As pries pora metu irgi lesius nusipirkau, optikoj parode kaip isidet, namie drauge rode kaip reikia, nu ir ka jus manot- nors tu ka nesugebejau doh.gif I desine aki isidejau, i kaire niekaip, tik uzdegimas prasidejo tiek krapstant ta aki ir tiek ax.gif
Dabar pries savaitele vel uzsisakiau, gavau jau pranesima kad atkeliavo, eisiu vel ryt i klinika apmokymams kaip detis ir 'pamatavimam's ar tinka visi tie cilindrai, pakreipimai ir t.t. drinks_cheers.gif Tikiuos si karta kantrybes ir sugebejimu uzteks
thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Traleliushke @ 2010 06 21, 15:45)
As pries pora metu irgi lesius nusipirkau, optikoj parode kaip isidet, namie drauge rode kaip reikia, nu ir ka jus manot- nors tu ka nesugebejau  doh.gif  I desine aki isidejau, i kaire niekaip, tik uzdegimas prasidejo tiek krapstant ta aki ir tiek  ax.gif
Dabar pries savaitele vel uzsisakiau, gavau jau pranesima kad atkeliavo, eisiu vel ryt i klinika apmokymams kaip detis ir 'pamatavimam's ar tinka visi tie cilindrai, pakreipimai ir t.t.  drinks_cheers.gif  Tikiuos si karta kantrybes ir sugebejimu uzteks
thumbup.gif

o kur jus sakotes juos? gal kazkur pigiau? g.gif
Atsakyti
atleiskit uz neisprusima, o kas tie astigmatiniai lesiai? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 06 21, 17:00)
atleiskit uz neisprusima, o kas tie astigmatiniai lesiai?  blush2.gif

Anoks čia neišprusimas, gi nesusidūrus negali žinot mirksiukas.gif Jie dar vadinami torniais, cilindriniais. Nuo paprastų lęšių skiriasi tuo, kad turi laipsnius (kaip kampas).
Akių astigmatizmas yra akių yda, dėl kurios daiktų ir vaizdo kontūrai yra matomi neryškus. Sergant astigmatizmu spindulių pluoštas iš vieno taško praėjęs pro akies optines terpes, nebesusirenka akies tinklainėje į židinį.
Atsakyti
Pasinaudojau Kameja111 postu ir paprasiau kad drauge parodytu kai juos isideda,ir man taip pat pavyko thumbup.gif thumbup.gif Optikoj visai kitaip rodo. Zinau,nera cia ko girtis ir seip nelabai turbut kam idomu,kad as lesius isidejau lotuliukas.gif Bet kaip gera ant sirdeles kad nesu jau toke visiskai beviltiska lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kameja111 @ 2010 06 21, 11:41)
oj tik nereikia taip skeptiskai nusiteikti, cia reikia labai didelio noro. As pvz negaliu ziureti i save su akiniais, tai mano buvo didziausias noras ismokti naudotis lesiais, taip ir atsitiko, akiniu neensioju jau 6 metai, o akytes puosia spalvoti kontaktiniai lesiai.  thumbup.gif

aštai jau pripratusi su akiniais smile.gif bet vat linzių man reikia vienai progai, tiesiog noriu be akinių būti.
Ačiū už superinę nuorodą kaip įsidėti linzes, nes optikoje tai ne taip rodo visiškai schmoll.gif bandysiu dėtis pagal įdėtą nuorodą 4u.gif
Atsakyti
As Londone mat uzsisakineju ir daraus visus situos gerius, tai vakar jau buvau mokymuose kaip isidet lesius, tada tikrino akytes su lesiais ar viskas ok, liepe pirma diena 3-4 val su jais pabut, o siandien nuo ryto vel isidejau visai dienelei. Dave 5 poras pasibandymui ir kita savaite vel ateit, pranest ar tinka, ar neturiu nussikundimu ir patvirtinimui ar pritaike tikrai tinkancius. Na kol kas akys kiek sauseja, nes niekad lesiu nenesiojau visgi, o isidet i desine aki gan greit isidedu, daugiau bedu su kaire akyte ir su lesiu issiemimu turiu, bet manau su praktika viskas susitvarkys 4u.gif Galvoju veliau internetu paieskot, nes dabar uz 10 vienadieniu poru apie 20 svaru cia reikia moket Vision express'e, sakau gal pigiau kiek rasiu dar ateity.
Atsakyti
Traleliushke, geras servisas Londone 4u.gif pas mus nieko panašaus nėra, bent jau aš kiek esu pirkusi unsure.gif
Atsakyti
Sveikutės;]

Kontaktinius lęšius nešioju jau pora metų. Ir paprastus, ir paryškinančius spalvą.
Pirmą kartą lęšius pirkau internetinėj parduotuvėj, todėl kaip juos įsidėti išmokau taip pat iš interneto, tiesa, problemų nekilo nuo pačio pirmo karto iki dabar. Įsidedu per kelias sekundes. Išsiimu taip pat. Dabar jau patobulėjusi esu, todėl tam ir veidrodis visiškai nebereikalingas;].

Iš paryškinančių spalvą geriausi man Focus Softcolors.
O paprasti tai Acuvue Oasys with Hydraclear Plus.

wub.gif
Atsakyti
Maniskiai lesiai vienadieniai, ACUVUE Moist, esu macius forume kad is cia uzsisakinet pigiau galima- http://www.contactfo...browsedaily.asp
O gal dar kokiu puslapeliu turite is kur uzsisakinejate? ax.gif
Atsakyti