Įkraunama...
Įkraunama...

Utenos regitra

SVEIKOS 4u.gif PASKELBIAU TIKIA TEMELE KAD CIA RINKTUSI TOS KURIOS LAIKE AR ISLAIKE PRAKTINI VAIRAVIMO EGZAMINA UTENOJE IR PASIDZIAUGTU O KARTU IR PASIDALINTU SAVO PASIEKIMAIS AR NUSIVYLIMAIS doh.gif BUTU LB IDOMU PABENDRAUT thumbup.gif LAUKIU BUSIMU VAIRUOTOJU PASISAKYMU 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Net nesitikėjau rast tokią temelę, dar pokolkas laikiau tik teoriją, o praktika laikysiu 21d 11h, kažkaip aejoju, kad išlaikysiu, bet vistiek einu biggrin.gif po egzamino pažadu viską papasakoti drinks_cheers.gif
Atsakyti
Laikiau...Prisiminimai juoka kelia, kokie ten kvailiai dirba.Nors, su vienu ju ir islaikiau. biggrin.gif
Atsakyti
Daug yra kvailesniu uz mus... dry.gif
Laikaiu Utenoj, islaikiau tik is tercio karto ir tikrai ne del kvailu darbuotoju, o del savo nelemto jaudinimosi ax.gif teises jau turiu beveik 2 men lotuliukas.gif
Mokiausi "Eismo zonoj", buvau pacioj pirmoj grupej, manau paruose visai gerai egzaminui ir vairuot ismoke thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kotita @ 2008 08 11, 20:06)
Daug yra kvailesniu uz mus...  dry.gif
Laikaiu Utenoj, islaikiau tik is tercio karto ir tikrai ne del kvailu darbuotoju, o del savo nelemto jaudinimosi  ax.gif  teises jau turiu beveik 2 men  lotuliukas.gif
Mokiausi "Eismo zonoj", buvau pacioj pirmoj grupej, manau paruose visai gerai egzaminui ir vairuot ismoke  thumbup.gif

aš apie eismo zona girdėjau, kad ten dažnai nedamoko, aš technikos ir sporto klube mokiaus, tai teorija 100% išlaikiau, bet ir išmokė taip, kad nakti pakelta išpyškinčiau, o ir vairuot tikrai gerai mokė, tik, kad aš pati tokia išsiblaškius ir susikaupt nesugebu, bet gal per egzą pasitaisysiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(malvea @ 2008 08 12, 08:10)
aš apie eismo zona girdėjau, kad ten dažnai nedamoko, aš technikos ir sporto klube mokiaus, tai teorija 100% išlaikiau, bet ir išmokė taip, kad nakti pakelta išpyškinčiau, o ir vairuot tikrai gerai mokė, tik, kad aš pati tokia išsiblaškius ir susikaupt nesugebu, bet gal per egzą pasitaisysiu doh.gif

Na teorija tai normaliai ismoke tikrai... teorijos instruktorius dirba ir kitoj mokykloj, tai zino ka daro mirksiukas.gif visur yra trukumu, priklauso kaip zmogus prie ju prisitaikai ax.gif
Atsakyti
O ar galima is nors gauti praktinio egzamino marsrutus? ieskojau internete, tai visu miestu yra, o utenos nera...
Atsakyti
QUOTE(aquilatel @ 2008 12 02, 16:58)
O ar galima is nors gauti praktinio egzamino marsrutus? ieskojau internete, tai visu miestu yra, o utenos nera...

aš jau regitron ir nuo sienos braižiaus mirksiukas.gif
ten kaba sukabinti bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos, as taip pat laikysiuos teises Utenos regitroje smile.gif
Bet dabar dauguma maršrutų bus sugadinti, nes daug kur ''plyta'' ženklas g.gif
Atsakyti
Mergytės, aš šeštadienį laikysiu praktinį egzaminą Utenoje... ką man reikėtų žinoti (pati esu ne iš Utenos) - kur yra kokių nors "kabliukų"? unsure.gif

QUOTE(Janina @ 2008 12 04, 12:02)
Sveikos, as taip pat laikysiuos teises Utenos regitroje smile.gif
Bet dabar dauguma maršrutų bus sugadinti, nes daug kur ''plyta'' ženklas g.gif

Atsakyti
QUOTE(Giagute @ 2009 01 22, 17:18)
Mergytės, aš šeštadienį laikysiu praktinį egzaminą Utenoje... ką man reikėtų žinoti (pati esu ne iš Utenos) - kur yra kokių nors "kabliukų"? unsure.gif

tai jau greit smile.gif siųlau nueiti į kaimynų temą ir perrašyti klausimą dar irten, uteniškėms, bus daugiau atsakymų mirksiukas.gif
Atsakyti
Oj ačiū, nepagalvojau apie tai smile.gif

QUOTE(Vicious Vici @ 2009 01 22, 20:35)
tai jau greit smile.gif siųlau nueiti į kaimynų temą ir perrašyti klausimą dar irten, uteniškėms, bus daugiau atsakymų mirksiukas.gif

Atsakyti