Įkraunama...
Įkraunama...

Utenos regitra

QUOTE(malvea @ 2008 08 12, 09:10)
aš apie eismo zona girdėjau, kad ten dažnai nedamoko, aš technikos ir sporto klube mokiaus, tai teorija 100% išlaikiau, bet ir išmokė taip, kad nakti pakelta išpyškinčiau, o ir vairuot tikrai gerai mokė, tik, kad aš pati tokia išsiblaškius ir susikaupt nesugebu, bet gal per egzą pasitaisysiu doh.gif

Apsurdas- teorijai susikaupusi 100%, o praktikai issiblaskiusi. Tai tik pamoku trukumas.
As kai sedau uz vairo tai ilgai nepripratau prie minties, kad automobilis nera karve ar arklys- ir ji galima valdyti, jis nesoks netiketai i salygatvi... ir pan. Po to buvo sokas pamatyti gatve vairuotojo akimis lotuliukas.gif O dar kai papuoliau i baisiuosius raj. kauno- vel sokas... Na, bet jau lyg ir ismokau ziureti i zenklus ir vairuotojus, o ne i viska doh.gif Ir net gi tai visai idomu, bet daugiau nei valandos as taip isbuti negaliu unsure.gif
Atsakyti
Laikiau Utenoje ir as ax.gif
Išsilaikiau prieš 3 m. iš pirmo karto thumbup.gif 4u.gif
Daug kas piktindavosi,kad nieko nepraleidžia iš pirmo karto, tad baisu buvo, bet aš išssilaikiau iš pirmo...tad nėra ko bijoti ir klausyti kas ka kalba mirksiukas.gif
Sėkmės toms, kurios dar tik laikys thumbup.gif
Atsakyti
As kai laikiau pirma karta susimoviau kai reikejo apsisukti sankryzoje prie paparcio tada dar nebuvau maciusi kad kas ten apsisukinetu blush2.gif o dabar pastoviai matau mokomukus besisukiojancius ten cool.gif
Atsakyti
gal kas laike teises utenoje? gal turite marsrutus? smile.gif
Atsakyti
Aš laikiau Utenoje smile.gif
Išlaikiau iš pirmo karto.
Ten tikrai nėra nieko sunkaus. Maršrutų tai neturiu, bet ryte prieš egzaminą su instruktoriumi iš Utenos pervažiavau visus. Utenoje yra tik 4 maršrutai, tai nedaug laiko reikia visus pervažiuot.
Šiaip pakliuvo labai geras instruktorius, net padėjo kai kuriose situacijose.
Atsakyti
QUOTE(ievute_p @ 2009 10 07, 05:00)
Aš laikiau Utenoje smile.gif
Išlaikiau iš pirmo karto.
Ten tikrai nėra nieko sunkaus. Maršrutų tai neturiu, bet ryte prieš egzaminą su instruktoriumi iš Utenos pervažiavau visus. Utenoje yra tik 4 maršrutai, tai nedaug laiko reikia visus pervažiuot.
Šiaip pakliuvo labai geras instruktorius, net padėjo kai kuriose situacijose.

mat as buvau nutarius laikyti panevezyje bet ten dbr pridejo dar 9 naujus marsrutus tai juos pervaziuot uzims daug laiko, kadangi gyvenu nelabai toli utenos tai sakau reikia pabandyti laikyti ten smile.gif
Atsakyti
Tai tikrai gali bandyti, nes jei pasiseks pakliūti pas gerą instruktorių tai tikrai išlaikysi. Bet prieš egzaminą reiktų pavažinėt, nes ten yra toks apsukimas sankryžoje, tai jei nebūsi bandžius tai nepadarysi, ir dar tokia veidrodinė sankryža, šiaip nieko sudėtingo, bet ten reikia žinot, kad vienoj vietoj reikia sustot ir pastovėt.
Atsakyti
QUOTE(Vaiduliukasss @ 2009 10 06, 19:26)
gal kas laike teises utenoje? gal  turite  marsrutus? smile.gif

Ir as laikiau Utenoje, islaikiau is pirmo karo. Marsrutai yra lentoje antrame aukste. Kaip tik sestadieni buvom perregistruot masinos, tai specialiai zvilgtelejau ar kas nepasikeite g.gif Instruktorius irgi labai geras pakliuvo, kai pastebejo kad labai jaudinuosi pradejo kalbinti, kad nusiraminciau. Visa laika bijojau kad neislaikiau (uzgesau vienoje vietoje) bet privaziavus Regitra ir susutojus, paziurejo tokiu linsmu veidu ir pasake " Susok laimes soki...nes islaikei." Nors teises turiu jau 3 metai bet vis dar malonu tai prisimint.
Sekmes laikant egza 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lenute23 @ 2009 10 12, 19:23)
Ir as laikiau Utenoje, islaikiau is pirmo karo. Marsrutai yra lentoje antrame aukste. Kaip tik sestadieni buvom perregistruot masinos, tai specialiai zvilgtelejau ar kas nepasikeite  g.gif  Instruktorius irgi labai geras pakliuvo, kai pastebejo kad labai jaudinuosi pradejo kalbinti, kad nusiraminciau. Visa laika bijojau kad neislaikiau (uzgesau vienoje vietoje) bet privaziavus Regitra ir susutojus, paziurejo tokiu linsmu veidu ir pasake " Susok laimes soki...nes islaikei." Nors teises turiu jau 3 metai bet vis dar malonu tai prisimint.
Sekmes laikant egza  4u.gif

dekui jums, kad pasidalinot patirtimi smile.gif treciadieni utenoje vazinesiu su instruktoriumi reikia po miesta truputi pavazinet vistiek ir tada bandyt laikyt biggrin.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif Temutė numirus ,bandysiu pakelt ax.gif

Klausimėlis...gal kas maršrutus utenos turite? Kiek jų db ? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
laba 4u.gif laikiau utenoj, dabar yra 8marsrutai, siaip nesudetingi isskyrus apsisukima sankrizoje. sekmes laikanciom 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ziuzytea @ 2011 08 03, 14:56)
laba 4u.gif laikiau utenoj, dabar yra 8marsrutai, siaip nesudetingi isskyrus apsisukima sankrizoje. sekmes laikanciom 4u.gif

Ačiū 4u.gif

O kiek manot prireiktų papildomų pamokėlių (1.5h) ,kad normaliai juos pravažiuot ir pajaust smile.gif? Ir kur mokinotės jei ne paslaptis? 4u.gif 4u.gif
Atsakyti