Dovi, manau labai gerai aprasei, butent ir man buvo taikytas naujas saldymo metodas bei pati pirma karta man kabinosi, taigi, potencialas buvo...
  Dovi, manau labai gerai aprasei, butent ir man buvo taikytas naujas saldymo metodas bei pati pirma karta man kabinosi, taigi, potencialas buvo...Sekmes visoms, issiaiskinkit priezastis, kiek imanoma ir tik pasirengusios siekit tai, ko norit!

Dovi, manau labai gerai aprasei, butent ir man buvo taikytas naujas saldymo metodas bei pati pirma karta man kabinosi, taigi, potencialas buvo...
 tikrai paskambinsiu
  tikrai paskambinsiu   

laikykis mergyt
 laikykis mergyt   

Labai įdomu kaip jautiesi,

pagal viska sekmadieni arba pirmadienį jau punkcija turėtu būt
 pagal viska sekmadieni arba pirmadienį jau punkcija turėtu būt   baigiu išprotėt. dar prie to paties paklaust norėjau gal kuri žinot: aš visada gonal leisdavausi ryte, dabar nuo ryt cetrocide reik pradet ir gonal baigėsi, ginė sakė ryt atveš man iš vilniaus gonalio, o aš pasiimsiu kaune, bet aisku tai bus tik i vakara. Tai kaip man daryt cetrocide leistis ryte o gonali vakare kai gausiu
  baigiu išprotėt. dar prie to paties paklaust norėjau gal kuri žinot: aš visada gonal leisdavausi ryte, dabar nuo ryt cetrocide reik pradet ir gonal baigėsi, ginė sakė ryt atveš man iš vilniaus gonalio, o aš pasiimsiu kaune, bet aisku tai bus tik i vakara. Tai kaip man daryt cetrocide leistis ryte o gonali vakare kai gausiu   ar nebus blogai? ar laikt gonalio ir kartu leistis su cetrocide vakare
 ar nebus blogai? ar laikt gonalio ir kartu leistis su cetrocide vakare   siaubas kaip susimaišiau
 siaubas kaip susimaišiau   

laikykis mergyt
 laikykis mergyt   

pagal viska sekmadieni arba pirmadienį jau punkcija turėtu būt
 pagal viska sekmadieni arba pirmadienį jau punkcija turėtu būt   baigiu išprotėt. dar prie to paties paklaust norėjau gal kuri žinot: aš visada gonal leisdavausi ryte, dabar nuo ryt cetrocide reik pradet ir gonal baigėsi, ginė sakė ryt atveš man iš vilniaus gonalio, o aš pasiimsiu kaune, bet aisku tai bus tik i vakara. Tai kaip man daryt cetrocide leistis ryte o gonali vakare kai gausiu
  baigiu išprotėt. dar prie to paties paklaust norėjau gal kuri žinot: aš visada gonal leisdavausi ryte, dabar nuo ryt cetrocide reik pradet ir gonal baigėsi, ginė sakė ryt atveš man iš vilniaus gonalio, o aš pasiimsiu kaune, bet aisku tai bus tik i vakara. Tai kaip man daryt cetrocide leistis ryte o gonali vakare kai gausiu   ar nebus blogai? ar laikt gonalio ir kartu leistis su cetrocide vakare
 ar nebus blogai? ar laikt gonalio ir kartu leistis su cetrocide vakare   siaubas kaip susimaišiau
 siaubas kaip susimaišiau  

Sirdis jaute, kad nepavyko. Sudas
  Sirdis jaute, kad nepavyko. Sudas   

man nei bloga ,nei y toleta varineje,gal dar per anksti?
 man nei bloga ,nei y toleta varineje,gal dar per anksti?  papukai truputy skaudus
 papukai truputy skaudus  o pilva tai antroj dienos pusej pradeda mausti,tai pilva tai sona
 o pilva tai antroj dienos pusej pradeda mausti,tai pilva tai sona  ,nezinau ar tai y gera,nes kiek skaiciau nuomones yvairios,kraujuoti daugiau nekraujavau,tik pora kartu buvo tokios sviesiai rudos gleives pasirode,tai irgi nezinau ar tai labai blogai ,nes nuomoniu yvairiu yra.jei nepilvo skausmai tai jausciausi labai puikiai,bet tie pilvo skausmai kai prasideda tai atrodo ,kad va tuoj tuoj susirgsiu(jau spejau prisiskaityti apie pastojima ne vietoje ir nesivystanty nestuma
 ,nezinau ar tai y gera,nes kiek skaiciau nuomones yvairios,kraujuoti daugiau nekraujavau,tik pora kartu buvo tokios sviesiai rudos gleives pasirode,tai irgi nezinau ar tai labai blogai ,nes nuomoniu yvairiu yra.jei nepilvo skausmai tai jausciausi labai puikiai,bet tie pilvo skausmai kai prasideda tai atrodo ,kad va tuoj tuoj susirgsiu(jau spejau prisiskaityti apie pastojima ne vietoje ir nesivystanty nestuma   nu as vis nneduodu sau dziaugtis
 nu as vis nneduodu sau dziaugtis  )
 )  o situacija gal kiek taps aiskesne penktadieny.tai va                                     Leta zinau ,kad zodziai -nepaguoda,bet l.tave uzjauciu,labai gaila
 o situacija gal kiek taps aiskesne penktadieny.tai va                                     Leta zinau ,kad zodziai -nepaguoda,bet l.tave uzjauciu,labai gaila  Ag* as ir gonaly ir cetrocide leisdavausi vakare,gonaly-21 val vakaro.o cetrocide 24 val -nakties,man taip patare gine            Yub4  tavo temperatura pranasauja
 Ag* as ir gonaly ir cetrocide leisdavausi vakare,gonaly-21 val vakaro.o cetrocide 24 val -nakties,man taip patare gine            Yub4  tavo temperatura pranasauja  
   ir man taip buvo ir paziurek as
 ir man taip buvo ir paziurek as  man teperatura per diena pasikeicia daug kartu,neisigask jei pasmuks
 man teperatura per diena pasikeicia daug kartu,neisigask jei pasmuks  o kelinta tau dpi?philipuks kaip tu laikaisi?as l.laukiu tavo skaiciuku
 o kelinta tau dpi?philipuks kaip tu laikaisi?as l.laukiu tavo skaiciuku  visoms mergaitems linkiu
 visoms mergaitems linkiu