Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

QUOTE(lola.lola @ 2009 10 19, 20:33)
Merginos, o kaip Jus ziurite i  smileysex.gif po isodinimo?  blush2.gif

mums leido,bet kazkaip bijojom,tai visa laikotarpi nieko nedarem blush2.gif

kaip tavo snaigutes?
Atsakyti
[quote=Corina,2009 10 19, 17:36]
Tai pat prisikaiciau apie robitusino poveiki ir si cikla ir ji naudojau , cia daugiau info jei kam idomu http://www.babyhopes...robitussin.html tik angliskai cia...
Išsiverciau ta puslapį,pasiskaitinėjau,bet tokių vaistukų ar žolelių pas mus neradau ,o gaila gal ir nepadėtų reikės pasiieškoti kažka panašaus g.gif dėkui Corina už informacija laimingų 9 menesiukų 4u.gif sekmes lola lola,vik,helei ag 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir visoms mergaitėmskad taptumėt nestuke.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2009 10 19, 17:33)

Pas mus jokio iki atsakymų dienos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lola.lola @ 2009 10 19, 18:33)

Lola.Lola - nuostabaus susitikimo su snaiguliukais...

g.gif o as dabar galvoju, kad mano gydytoja turbut nusprende sumaksimalinti musu sansus - skyre (kiek cia skaitau) maksimalias vaistu dozes...ir draudimus biggrin.gif zodziu, mums 5 savaites neleido myletis, sportuoti, eiti i pirti, maudytis karstoje vonioje ir kelti daugiau 5 kg...na, viskas kaip ir logiska...tik va pirmaji punkta kaip suprantu ne visoms draude blush2.gif

as zinoma niekam nepriestarauju - kad tik rezultatas butu mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui, mergaites uz linkejimus, tikiuosi labai ilgai neuztruksim mirksiukas.gif Dar kazkaip nepasiruosus as stimuliacijai, bet jei niekas neatsils, griebsim jauti uz ragu tikrai, norisi mums vienu kartu ir tada uzmirstam tuos sudetingus paiesku kelius
Atsakyti
4u.gif
mergytės, katik skambinau i VK susižinot kaip ten mano žirniukai wub.gif tai iš 16 tinkami buvo 8 ir apsivaisino 6 wub.gif tai dabar ryt skambinsiu klaust kaip dalinasi wub.gif šakės kaip baisu jiems ten skambint ir laukt to atsakymo - vis galvoji Dieve Dieve, kad tik viskas gerai būtų fear.gif dabar su baime rytojaus laukt ir išvis viskas taip baisu, tiek streso man čia........ doh.gif wub.gif
Atsakyti
Toks nuostabus oras, saulute sviecia 4u.gif
Mano zirniukai atsibudo. Embriologas sake, kad atrodo puikiai, lyg nesaldyti thumbup.gif
Po valandos isodinimas ir pora savaiteliu laukiant II

Su MB sutarem, kad po sio bandymo stabdysim. Tirsimes, vaziuosim i LV, neskubesim kol nezinosim kodel mazuliai manyje neuzsilaiko. O per ta laika ruosiames ivaikinimui, tvarkom dokumentus. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2009 10 20, 09:48)
smile.gif  pala čia biškį susimaišiau aš  blush2.gif  tau pirmadienį pukcija o trečiadienį įsodinimas  g.gif  nu įdomu, o kelinta valandą tau punkcija buvo???
Papildyta:
laikau kumštukus kad viskas ok būtų  wub.gif  4u.gif

nu man ir praėjusį kartą, po dviejų parų įsodino. dabar vėl taip pat bus.
nesuprantu, kodėl vienom anksčiau sodina kitom vėliau g.gif gal čia nuo laboratorijos priklauso ar kaip ???

valandos, kada buvo punkcija, sorry, čia nerašysiu 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Ag* @ 2009 10 20, 11:57)
4u.gif
mergytės, katik skambinau i VK susižinot kaip ten mano žirniukai  wub.gif  tai iš 16 tinkami buvo 8 ir apsivaisino 6  wub.gif  tai dabar ryt skambinsiu klaust kaip dalinasi  wub.gif  šakės kaip baisu jiems ten skambint ir laukt to atsakymo - vis galvoji Dieve Dieve, kad tik viskas gerai būtų  fear.gif dabar su baime rytojaus laukt ir išvis viskas taip baisu, tiek streso man čia........  doh.gif  wub.gif

baik stresuoti, pakenksi pati sau 4u.gif juk jau apsivaisino. ir dalinsis.
atsipalaiduok 4u.gif pasiimk gerą knygą ir į lovytę 4u.gif

QUOTE(lola.lola @ 2009 10 20, 12:08)
Toks nuostabus oras, saulute sviecia  4u.gif
Mano zirniukai atsibudo. Embriologas sake, kad atrodo puikiai, lyg nesaldyti  thumbup.gif
Po valandos isodinimas ir pora savaiteliu laukiant II

Su MB sutarem, kad po sio bandymo stabdysim. Tirsimes, vaziuosim i LV, neskubesim kol nezinosim kodel mazuliai manyje neuzsilaiko. O per ta laika ruosiames ivaikinimui, tvarkom dokumentus. mirksiukas.gif

labai geros naujienos thumbup.gif lauksim II wub.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2009 10 20, 11:57)
4u.gif
mergytės, katik skambinau i VK susižinot kaip ten mano žirniukai  wub.gif  tai iš 16 tinkami buvo 8 ir apsivaisino 6  wub.gif  tai dabar ryt skambinsiu klaust kaip dalinasi  wub.gif  šakės kaip baisu jiems ten skambint ir laukt to atsakymo - vis galvoji Dieve Dieve, kad tik viskas gerai būtų  fear.gif dabar su baime rytojaus laukt ir išvis viskas taip baisu, tiek streso man čia........  doh.gif  wub.gif

Labas, prisijungsiu prie jusu 4u.gif Pirmiausia sveikinu su geromis naujienomis thumbup.gif Man vakar irgi punkcija buvo, ka tik skambinau i VK - is 20 zirniuku 12 apsivaisino tongue.gif
Atsakyti
oho kiek laukiančių šį mėnesį thumbup.gif ir rezultatai pas visas laukiančias tikrai neblogi wub.gif jaučiu rudenėlis derlingas bus nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif nestuke.gif

lola.lola - kaip džiaugiuosi dėl tavęs thumbup.gif dabar lauksim II po poros savaitėlių

Zaizute - thumbup.gif kada įsoinimas tau??

Helė - tikriausiai nuo labaratorijos priklauso g.gif gal reikės ginės užklaust ketvirtadienį, įdomu ką pasakys. O tu neskambinai į VK?? Nes man liepė dar ryt paskambint pasakys kaip dalinasi, tai tau gal jau šiandien pasakys g.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ag* @ 2009 10 20, 12:31)
oho kiek laukiančių šį mėnesį  thumbup.gif ir rezultatai pas visas laukiančias tikrai neblogi  wub.gif jaučiu rudenėlis derlingas bus  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif  nestuke.gif

lola.lola - kaip džiaugiuosi dėl tavęs  thumbup.gif dabar lauksim II po poros savaitėlių

Zaizutethumbup.gif kada įsoinimas tau??

Helė - tikriausiai nuo labaratorijos priklauso  g.gif  gal reikės ginės užklaust ketvirtadienį, įdomu ką pasakys. O tu neskambinai į VK?? Nes man liepė dar ryt paskambint pasakys kaip dalinasi, tai tau gal jau šiandien pasakys  g.gif  wub.gif

Isodinimas irgi ketvirtadieni ax.gif Idomu, o kodel man nepasake pasiskambinti ryt ir paklausti del dalijimosi? Cia gydytoja ar laborantai apie tai informuoja? g.gif Beje, gal zinote po kiek laiko nuo isodinimo jau galima HCG darytis?
Atsakyti
QUOTE(Zaizute @ 2009 10 20, 12:35)
Isodinimas irgi ketvirtadieni  ax.gif  Idomu, o kodel man nepasake pasiskambinti ryt ir paklausti del dalijimosi? Cia gydytoja ar laborantai apie tai informuoja?  g.gif  Beje, gal zinote po kiek laiko nuo isodinimo jau galima HCG darytis?

nežinau kodėl tau dėl dalijimosi nesakė paskambint g.gif bet koks skirtumas, vis tiek paskambink biggrin.gif pasakys niekur nedings. Čia mane tai laborantai informavo - juk žirniai mūsų pas juos wub.gif wub.gif wub.gif dėl HCG man pasakė kad 12 DPĮ galima daryt doh.gif bet aš tai jaučiu neiškęsiu ir su NT žaist pradėsiu blush2.gif
Atsakyti