Įkraunama...
Įkraunama...

IVF

Rosita, ar turi kokios informacijos, kad IVF gali pakenkti kiaušintakiams?

QUOTE(RositaK @ 2009 10 07, 14:38)
savijauta nebloga, gyju. Del kiausintakiu: greiciau IVF'ai padare itaka tokiems kiausintakiams (pries tai buvo pratekami). Kas ka itakojo, LT niekas neatsakys.
Dziaukis savo gin.  4u.gif

Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 10 07, 14:03)
Sella, Liepa, Vilmut  wub.gif
as po laparoskopijos. istorija tokia, jog visuomet nevaisingumas buvo diagnozuotas vyrui (blogas jurdumas), o mano dianoze UG metu bei gimdos nuotrauka ''rodydavo'' jog esu ale sveika (pries visus IVF), todel per visa gydymasi (3IVF, vienas nutrauktas, vienas su svaigutem, pries tai 4IUI) nebuvau laparoskopiskai diagnozuota. Uzvakar ja pasidariau: kiausintakiai absoliuciai niekam tike (tik ispjovimui), sąaugos, I laipsnio endometrioze ir mioma (pašalino). Per visa ta laika gydytojai cituoju ''nemate pagrindo pasidaryti nei laparoskopijos nei histeroskopijos'' (beje, ir LV).

oho mergaite.... oho.... unsure.gif unsure.gif susinervinau žinok juodai....
Atsakyti
QUOTE(suvilte @ 2009 10 07, 14:09)
mergaites ar galiu dziaugtis?107,kazkiek

Suvilte thumbup.gif

Rosita wub.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 10 07, 13:03)
Sella, Liepa, Vilmut  wub.gif
as po laparoskopijos. istorija tokia, jog visuomet nevaisingumas buvo diagnozuotas vyrui (blogas jurdumas), o mano dianoze UG metu bei gimdos nuotrauka ''rodydavo'' jog esu ale sveika (pries visus IVF), todel per visa gydymasi (3IVF, vienas nutrauktas, vienas su svaigutem, pries tai 4IUI) nebuvau laparoskopiskai diagnozuota. Uzvakar ja pasidariau: kiausintakiai absoliuciai niekam tike (tik ispjovimui), sąaugos, I laipsnio endometrioze ir mioma (pašalino). Per visa ta laika gydytojai cituoju ''nemate pagrindo pasidaryti nei laparoskopijos nei histeroskopijos'' (beje, ir LV). Aisku tiek, jog dabar esam abu nevaisingi. Histeroskopijos nedarys butent del tokiu kiausintakiu.
kaip sake Vilmute, VISOMS be išimties patariu prieš besigydant IUI ar IVF pasidaryti diagnostine laparoskopija REIKALAUJANT jos!

KaLNiene, tau pirmas IVF? itraukiu sarasiukin  4u.gif ka dar imest?
driuska ir Sidabrėle, judvieju jau po antra IVF kiek pamenu? gruodi abi? ikeliu  4u.gif

Nekaltinciau taip kategoriskai gydytoju, juk kiausintakiai galejo ir per paskutinius metus uzakti. g.gif Juk miomos tavo amziuje neturi buti - ja paskatino, greiciausiai, visos stimuliacijos. Svarbu, kad dabar zinai, kas yra ir galima judeti i prieki toliau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2009 10 07, 13:23)
1.Taip, jau geriau tiesa...viskas paaiskejo.
2.as maniau pilnas, nes neseniai bandei susnaigutem ax.gif daug ju dar turi?  4u.gif

suvilte, smaguma  4u.gif jau apacioje  wub.gif
Sella,  wub.gif

Rosita, isbrauk mane is gaudanciu. Krenta crinonas su kraujo priemaisomis. Nieko neisejo verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(suvilte @ 2009 10 07, 13:09)
mergaites ar galiu dziaugtis?107,kazkiek

Sveikinu 4u.gif Saugaus nesiojimo 4u.gif
Atsakyti
smile.gif+2009 10 07, 13:51-->
QUOTE(tiesiog ašsmile.gif @ 2009 10 07, 13:51)
Rosita, ar turi kokios informacijos, kad IVF gali pakenkti kiaušintakiams?

mes ir musu bedos - ir esame ta informacija, kalbejom juk: niekas neirodyta dar, galim tik stebeti vienos kitu sveikatos pokycius blush2.gif Ir vis tiek kiekvianai bus individualu. ax.gif

Buvau pas gyd, prisiduodu: 8 stimuliacijos diena, 8 folikulai, gleivine mazoka - 7,0 g.gif , Pirmadieni-antradieni punkcija mirksiukas.gif Gal si karta nenutrauk ir nueisiu iki galo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vic: 07 spalio 2009 - 14:21
RositaK , o kiek kainuoja laparaskopija?
Jau tiek ivf pasidarius ,- ir po to tik laparaskopija doh.gif ... Mane "siutas" ima del tokio gydytoju darbo. Jie po pirmo nepasisekusio ivf sako vel daryt ivf , ir taip darytum ir darytum , kol laparaskopijos pats neissireikalautum ir... oi , negaliu... Man truksta zodziu.
Visas tas ivf man dabar toks absurdiskas pinigu melzimas atrodo , kad baisu.
Esu labai pikta. mad.gif
Atsakyti
Be abejo, kad individualu, man tik keista, pries 2 metus daryta laparsakopija parode, kad mano abu kiausintakiai kuo puikiausiai pratekami, be jokiu pakitimu, bet visgi nestumas uztrigo kiausintakyje. Vat ir keista, kodel uzstrigo? Kas pakenke, per tuos metus darytas IVF? Zinau, kad atsakymu nera.

QUOTE(vic @ 2009 10 07, 15:18)
mes ir musu bedos - ir esame ta informacija, kalbejom juk: niekas neirodyta dar, galim tik stebeti vienos kitu sveikatos pokycius  blush2.gif  Ir vis tiek kiekvianai bus individualu. ax.gif

Buvau pas gyd, prisiduodu: 8 stimuliacijos diena, 8 folikulai, gleivine mazoka - 7,0 g.gif , Pirmadieni-antradieni punkcija  mirksiukas.gif  Gal si karta nenutrauk ir nueisiu iki galo  ax.gif

Atsakyti
Philipuks,
laikykis 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Aurea @ 2009 10 07, 15:25)
RositaK , o kiek kainuoja laparaskopija?

jei esi dirbanti, tai nieko nekainuoja - apmoka ligoniu kasos 4u.gif zinoma, galima eiti ir privaciai, pvz. BAK 4u.gif

philipuks console.gif
Atsakyti
Labas, Letute, kaip tau sekmadienis praėjo? Kaip sekėsi punkcija?
RositaK, matai, bent jau dabar yra atskaitos taškas, tas pastoviai kamuojantis neramumas, nežinia susidėlioja į vietas. Žinai, jau kaip yra, nuo ko pradėti, kad šį kartą be jokių abejonių viskas būtų maksimaliai padaryta smile.gif
Norėjau paprašyti kelti mane iš spalio į lapkritį, nes vyras tuo metu bus komandiruotėje kai reiks jo sad.gif bandysim suplanuoti lapkritį, bet dabar taip sunerimau dėl tos laparaskopijos, kad gal bandysiu ir darytis, o kiek ji kainuoja ir yra skirtumas kokiomis dienomis darytis ar ne?
Ačiukas smile.gif
Suvilte, mūsų linksmuole ir nuotaikų kėlėja - sveikinimai didžiausi 4u.gif nestuke.gif
Pilipuks, nieko nepadarysi, būk kantri, susigalvok laiko užmušimo planą, o psichologiškai atsistatysi, pamatysi, vėl atsiras jėgų ir noro, o gal tada ir sėkmė nenusisuks smile.gif laikykis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(philipuks @ 2009 10 07, 15:11)
Rosita, isbrauk mane is gaudanciu. Krenta crinonas su kraujo priemaisomis. Nieko neisejo  verysad.gif
Papildyta:

Sveikinu  4u.gif Saugaus nesiojimo  4u.gif

gal jau apstojo?o gal tau inplantacija?nenusimink,as vakar irgi taip pagalvojau ,bet sendien viskas gerai,gal dar nenusimink ,suprantu kaip tu jautiesi,bet gal dar ne viskas prarasta? 4u.gif console.gif
Atsakyti