Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikas (16-etė) pagimdė vaiką...

Gaila, bet mes niekuo negalime padeti, patys skaiciuojame kiekviena centa. Stiprybes tokiai ir taip stipriai moteriai 4u.gif
Atsakyti


Mazu vaiku neturiu ,padeti negaliu... Bet stiprybes ir i$tvermes kovojant -autorei $ios temos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Invincible @ 2009 10 09, 11:17)
ji ne kitos vardu parase, o citavo gauta laiska!

tai kodėl nurodė savo mailą ir telefoną? ji kas - Pabradės globos namų internetinė ikiaštuoniolikmetė atstovė?
Atsakyti
Nieko nematau blogo nei Urartu pagooglinime, tai postuose.

Matau bloga tai, kad žmonės nemoka prašyti, jie neprašo, jie reikalauja.
O jeigu negauna, tuomet šaiposi. Ne Urartu prisidirbo vaikų, ne Urartu buvo ta soc ar spec pedagogė, kuri pražiūrėjo auklėtinės, už kurią yra atsakinga, klystkelius.

Tarpininkauti irgi reikia mokėti. Mandagiai, kultūringai ir su nuolankumu. Juk PRAŠAI, o ne reikalauji. Pasisekė, kad atsirado tokių, kurios paskambino. Bet jos tai daro pirmą kartą. Pasimokys ir daugiau neskambins ir nesiūlys pagalbos.

Bet kokia labdara, parama turi būti labai atskaitingai panaudojama. Ir visada su pagarba.

Tai dabar einu toliau "kirmyt prie kompo" kitur.. Labai nemaloni tema.
Atsakyti
Kokią aplinką susikuriame, tokioje ir gyvename.Aš nesu padėjėja iki 18 smile.gif Jei tai labai domina.Tiesiog visuomenės abejingumas (nekalbu apie šią temą) viskam, mane morališkai žlugdo.Dėl šios priežasties pasikarčiavau, o net viską išaiškinusi, radau daug postų, kaip gi aš turėčiau rašyti.
Kaip ten bebūtų, vakar vakare sulaukiau keletos susirūpinusių mamų laiškų, pažadėjau joms, ir pažadu Jums, kad teiksiu informaciją, kaip gi toliau rutuliosis ši istorija.
Pagalba vaikų namams nėra vien tik šią ar kitą savaitę.Ji yra reikalinga pastoviai.Deja, tačiau tie vaikučiai neturi mamų, kurioms rūpės ar jie šiltai apsirengę, nebus ir tų , kurie gamins mėgstamą valgį.O mano, kaip ir mūsų visų pareiga- padėti.Padėti tiek, kiek kiekvienas galime.
Reikalauti, nereikalauti paramos ar kažkokios pagalbos..Matyt aš tapau ligoniu, ir man NESUPRANTAMA kitaip, kaip gi TU, ŽMOGAU, gali nepadėti, jei tik turi galimybę.
Kiekvienas turime kažkokias pareigas šeimoje, darbe, tačiau visuomenines pareigas užmirštame.Vietoj to, kad jūs piktintumėtės mano neteisingu prisistatymu, ar , kad aš plūsčiausi neveiklia visuomene, pagalvokime kiekviena sau, gal mes galime padėti?

Šiais laikais pagalba dažniausiai siejama su pinigais, kurių, kaip ne paslaptis pertekliaus šiuo metu tikriausiai nejaučiame.Kartais net prie geriausių norų pritrūkstą pinigų..


Sėkmės, ir geros dienos smile.gif

Didelis ačiū 3 mamytėms

Atsakyti
Tai aišku kyla įtarimas, kai prašoma vienos vardu, o skambinti ir daiktus duoti - jau kitas vardas. Tai net jeigu ta istorija ir pagalbos prašytojai tikri, juk niekas nežino, kas ta Miglė, ir kodėl ji čia susimąstė padėti nepilnametei mamai iš globos namų. Gal tiesiog nori ta istorija pasinaudot. Tai taip ir reikėjo - esu Miglė, atstovauju tą ir tą, gavau laišką, gal kas norėtumėt padėti? Prašom laiškas, galiu suteikti ir papildomą informaciją. Ir viskas. O kam čia reikėjo išvadinti visaip kažkuo abejojančius, tai aš irgi nesupratau. Arba reikia keisti požiūrį, arba užsiimti kita veikla. Nes dabar vieniems žmonėms padeda, o kitus išplūsta. Negražu ax.gif

P.S. Ir nereikia primesti iš savęs didvyrės, geresnės už kitus - nueikit į Paramos skyrelį - ten daugybė mamyčių, šimtus kartų daugiau nuveikusių ir padėjusių kažkam nei jūs. Ir žino juos ir vaikučius, ir globos namus, ir nuolat rengia akcijas, jau ne vienerius metus, ir padeda skurstančioms šeimoms, ir ligoniukams. Taip kad nereikia čia per daug susireikšminti. Tai nueikit ten paskaitykit, tada ateikit ir postringaukit apie visuomenės abejingumą. rolleyes.gif
Atsakyti


Gal kas nors jau yra paaukojęs?
Atsakyti
pabandysiu kokiu drabuzeliu, gal pavyks ir koki vezimeli. reikia zmoniu prasyti, rasyti.
Atsakyti
jei atsirastų norinčių padėti finansiškai (jūs juk žinote, kiek kainuoja ir kiek reikia vaikeliui sauskelnių, pieno mišinukų ir pan. dalykų), galite pinigėlius pervesti tiesiai į Pabradės vaikų globos namus:


Pabradės vaikų globos namai
Mokyklos g. 5, 18181 Pabradė, Švenčionių raj.

kodas 190980288
LT 884010043200006682

AB DnB NORD bankas


Jau geriau 10 žmonių perveda po 10 lt, nei neatsiranda nei vieno žmogaus, galinčio pervesti 100 lt....
Atsakyti
QUOTE(Ronja @ Plėšiko Duktė,2009 10 07, 13:58)


Jei galit kuo padėti, galit paskambinti tiesiai Rasai Dičpetrienei tel.: 8615 10082 arba jai parašyti rasa.dicpetriene@gmail.com.




manau reikia pirmiausia paskambinti tiesiai į vaikų globos namus direktorei. Nes taip labai jau nepatikimai čia viskas atrodo g.gif

Laiške prašoma parama daiktais, o nurodoma sąskaita kur pervesti pinigėlius g.gif blink.gif
Atsakyti
Ka tik paskambinau pati į šiuos vaikų namus. Šnekėjau su pavaduotoja. Tai tikrai ne blefas.
Globos namai jau gavo lovytes net kelias, vežimukas taip pat jau atkeliauja pas juos. Trūksta maitinimo priemonių ir higienos reimenų.
Atsakyti
aš šį savaitgalį planuoju važiuoti į tuos globos namus, galėsiu įdėti nuotraukas.

O šiaip su Rasa Dičpetriene daug kalbėjau telefonu, ji pati mažiausiai du kartus buvo nuvažiavusi į Pabradę, kalbėjo su jaunąja mamyte.

suprantu,kad šiais laikais reikia būti labai atsargiems, nepasitikėti ir abejoti. Sąskaita nurodyta tik tiems, kas nori padėti, bet neturi daiktų, kuriuos galėtų duoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ronja, Plėšiko Duktė: 09 spalio 2009 - 14:19