Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištverti vyro neištikimybę?

QUOTE(Steffany @ 2011 07 21, 10:13)
Aš jau geriau neištikimą vyrą padovanosiu meilužei, nei mėginsiu išlaikyti šeimą, iš kurios jau ir taip nieko nebeliko, išskyrus gal tą balsą galvoje, kuris vis pagąsdina, jog tai gali vėl pasikartoti.

O is kur jus zinote, kad nieko neliko? Kartais kaip tik tokiu kriziu metu, priversti apmastyti ir pasirinkti, vyras ir zmona supranta, kokie jie vienas kitam brangus, ismoksta vertinti, isiklausyti ir suprasti vienas kita. Gal skamba absurdiskai, bet kartais neistikimybe isgelbsti seima.
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 07 21, 10:21)
O is kur jus zinote, kad nieko neliko? Kartais kaip tik tokiu kriziu metu, priversti apmastyti ir pasirinkti, vyras ir zmona supranta, kokie jie vienas kitam brangus, ismoksta vertinti, isiklausyti ir suprasti vienas kita. Gal skamba absurdiskai, bet kartais neistikimybe isgelbsti seima.

padeda tada, kai vyras pabandes supranta, kad uz zmona geresnes neras, o ir zmona nesuzino, o cia vyras pasako, kad iseina
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 07 21, 10:16)
Tiesiog tai rodo, kad vyras isimylejo. Po 7 metu santuokoje, po vaiko gimimo meile zmonai netenka astrumo, o greta besitrinanti drauge gali suzadinti jausmus. Taciau, kaip zinoma, isimylejimas ne visada perauga i meile, daznai isgaruoja, nublankus naujumo pojuciui ir pradejus svarstyti praktiskus klausimus. Matyt, drauge megino ji priversti issiskirti, o jis vis delto nenorejo. Kitaip kodel drauge, o ne vyras pranese zmonai apie ju santykius?
Jei tai butu meile, jokia pareiga vyro nesulaikytu. Jis duotu buvusiai seimai islaikyma ir manytu, kad pareiga atliko.

Ir po 7 , ir po 17 ir dar po bele kiek metų pora santykių aštrumui turi duoti garo, t. y abu turi santykius tobulinti ir auginti. Lengviausia buvo vyrui pulti kitai į glėbį bigsmile.gif Geriau tą laiką būtų skyręs šeimos santykių puoselėjimui.

Autore, vykit kuo toliau tokią draugę doh.gif
Neveltui yra posakis "Dieve, apsaugok mane nuo draugų, o nuo priešų aš ir pats apsiginsiu"
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 07 21, 10:24)
Ir po 7 , ir po 17  ir dar po bele kiek metų pora santykių aštrumui turi duoti garo, t. y abu turi santykius tobulinti ir auginti. Lengviausia buvo vyrui pulti kitai į glėbį bigsmile.gif  Geriau tą laiką būtų skyręs šeimos santykių puoselėjimui.

Autore, vykit kuo toliau tokią draugę doh.gif
Neveltui yra posakis "Dieve, apsaugok mane nuo draugų, o nuo priešų aš ir pats apsiginsiu"

del posakio - gryna tiesa.
Atsakyti
QUOTE(Molė @ 2011 07 21, 10:24)
Ir po 7 , ir po 17  ir dar po bele kiek metų pora santykių aštrumui turi duoti garo, t. y abu turi santykius tobulinti ir auginti. Lengviausia buvo vyrui pulti kitai į glėbį bigsmile.gif  Geriau tą laiką būtų skyręs šeimos santykių puoselėjimui.

Linkiu sekmes, beieskant tobulybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 07 21, 10:26)
Linkiu sekmes, beieskant tobulybes  biggrin.gif

tobulu nebuna. O pienes-pukas jauciasi su gyvenimiska patirtimi, racionali, objekyvi, protinga moteris.. Nors mes visi noretumem, kad butu viskas puiku. Kol nesusiduri su situacija, atrodo mestum, nesizemintum, spjautum ir pan. Bet kai ateina tas laikas, viskas kitaip atrodo...
Atsakyti
QUOTE(pienes-pukas @ 2011 07 21, 10:21)

Tai ne tik gali, bet ir tikrai skamba absurdiškai.
Kol yra moterų tokį požiūrį propaguojančių, tol ir vyrai lakstys kairėn dešinėn, dangstysis `norėjau tik išgelbėti mūsų šeimą todėl ir dulkinau viską, kas kelyje pasitaikė`, ir laimingai gyvens durnindami moteris.

Krizė šeimoje yra viena, o ilgalaikis užmegztas romanas šalia jos - kita. Šnekėtis šeimoje reikia ir krizes spręsti dviese, o ne dulkinant kitas/kitus [persiprašau už savo grubų žodyną].

O tam, kad apmąstytum situaciją, suprastum, išklausytum ir vertintum šalia esantį žmogų užtenka elementarios pagarbos tam žmogui, meilės ir noro to žmogaus neskaudinti.
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 21, 07:19)
Tavyje matau savo nusistatyma iki sutinkant vyra... Matai, gyvenimo praktika visai kitokia... ax.gif

Matyti ir daryti skirtingi dalykai...butent,gyvenimo praktika...kai moteris jau viena karta "nusvilusi" "uzsoka ant to pacio greblio" keistai ziurisi... dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2011 07 21, 10:30)
Tai ne tik gali, bet ir tikrai skamba absurdiškai.
Kol yra moterų tokį požiūrį propaguojančių, tol ir vyrai lakstys kairėn dešinėn, dangstysis `norėjau tik išgelbėti mūsų šeimą todėl ir dulkinau viską, kas kelyje pasitaikė`, ir laimingai gyvens durnindami moteris.

Krizė šeimoje yra viena, o ilgalaikis užmegztas romanas šalia jos - kita. Šnekėtis šeimoje reikia ir krizes spręsti dviese, o ne dulkinant kitas/kitus [persiprašau už savo grubų žodyną].

O tam, kad apmąstytum situaciją, suprastum, išklausytum ir vertintum šalia esantį žmogų užtenka elementarios pagarbos tam žmogui, meilės ir noro to žmogaus neskaudinti.

Yra tiesos Steffani zodziuose... kaip bebutu gaila..
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 21, 10:29)
tobulu nebuna. O pienes-pukas jauciasi su gyvenimiska patirtimi, racionali, objekyvi, protinga moteris.. Nors mes visi noretumem, kad butu viskas puiku. Kol nesusiduri su situacija, atrodo mestum, nesizemintum, spjautum ir pan. Bet kai ateina tas laikas, viskas kitaip atrodo...

Nu man rodos čia jau visiems aišku, kad vyro nepaliksit, teisinsit kiekvieną jo nukrypimą kairėn ir dešinėn, nes `tobulų nebūna`, `geriau jau neištikimas, nei mušantis`, ir, pats geriausias `geriau jau toks, negu joks`.

Nežinot jūs čia patarinėjančių moterų istorijų. Nežinot, ką jos metė, kiek jos nesižemino, kur spjovė ir t.t. Gal ir keista, tačiau yra moterų, kurioms jų laimė yra svarbiau nei `išlaikyti santuoką`, kuri šiaip ar taip iširusi ir kurios nesitaiksto su vyrų neištikimybėmis.
Atsakyti
QUOTE(Steffany @ 2011 07 21, 10:34)
Nu man rodos čia jau visiems aišku, kad vyro nepaliksit, teisinsit kiekvieną jo nukrypimą kairėn ir dešinėn, nes `tobulų nebūna`, `geriau jau neištikimas, nei mušantis`, ir, pats geriausias `geriau jau toks, negu joks`.

Nežinot jūs čia patarinėjančių moterų istorijų. Nežinot, ką jos metė, kiek jos nesižemino, kur spjovė ir t.t. Gal ir keista, tačiau yra moterų, kurioms jų laimė yra svarbiau nei `išlaikyti santuoką`, kuri šiaip ar taip iširusi ir kurios nesitaiksto su vyrų neištikimybėmis.

Gerai, tada atsakykit jus man i toki klausima:

Ar zmogus nera vertas antro sanso? Isvis gyvenime? Kaip jus manote? Aisku, tas antras tikrai bus paskutinis..
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 21, 10:36)
Gerai, tada atsakykit jus man i toki klausima:

Ar zmogus nera vertas antro sanso? Isvis gyvenime? Kaip jus manote? Aisku, tas antras tikrai bus paskutinis..

o kur garantijos, kad tas sansas antras o ne kazkelintas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo severa: 21 liepos 2011 - 09:39