Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip ištverti vyro neištikimybę?

QUOTE(vatan @ 2011 07 22, 20:41)
Visos cia taip kategoriskai kometuojate, aptarinejate, smerkiate, naivuolemis vadinate ir panasiai. Pacios jei nebuvusios panasioje situacijoje, tai siulyciau ir nepatarineti ir nesmerkti nei vieno, nei nukentejusio, nei kankintojo.
Pirma: Kaip kas pasielgia yra tik ju reikalas ir tik jos zino apie savo priimto sprendimo priezastis.
Antras: Vyrai isdavineja juk ne su oru, o su tokiomis paciomis moterimis, kurios, dazniausiai, turi vyrus. Bet kazkodel smerkiami tik vyrai del savo silpnybiu, o moterys, kuo jos aukstesnes, juk, jei kale neduos, suo neuzlips. Tos pacios moterys, istekejusios, stato savo vyrams ragus ir pasikloja kitu moteru vyrams.
Trecia: Visoms astriai komentuojancioms, manote, kad jusu vyrai istikimi? Jei nezinote, tai nereiskia, kad jie neina, nejo ar neis i sona. Gal but jau prisivaiksciojo, galbut dar tebevaikscioja, o gal dar tik ruosiasi vaikscioti, tik jus apie tai dar nezinote, o gal ir niekada nesuzinosite.
Tikiuosi mane supratote teisingai.

0. pasisakyti galima tik buvusioms analogiskoje situacijoje.
1. kaip kas elgiasi jo pacio reikalas ir nera cia ko i jo klausimus komentuoti.
2. moterys kalės ir ne vyrai kalti, kad "ant ju uzlipa"
3. visi vyrai neistikimi - buvo yra arba bus ( kas jau automatiskai kaip ir panaikina nulini punkta - pasisakyti gali visu vyru zmonos).

ar teisingai supratau?
Reziume?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 22 liepos 2011 - 21:17
Šiaip moteriai kentėti vyro neištikimybę blogiausia kas gali nutikti. Tokioje situacijoje nesu susidūrusi, ir tikiuosiu nebūsiu, bet jau numanau kaip būna sunku. Vyras, kuris kažkada mylėjo, vadino meiliais žodžiais, saugojo, gerbė, susirado kitą, kuri gal lovoje geresnė, gal gražesnė, o gal tiesiog- labiau patinka.

Vyro neištikimybė reiškia būtent tai, kad žmonos, jis jau nebe myli. verysad.gif

Ir kad ir kaip to norėtų moteris, ji juk neprivers mylėti.

Būna moterų, kurios tiesiog "pasismagina" | kartui, ir to pakanka, nežinant nei jos vyrui, jei jo žmonai.

Ko gero, dažniausiai pasitaikanti situacija būtent ir būna tokia, kad dažniausiai vyras būna neištikimas moteriai, o ne atvirkščiai, nors žinoma būna ir moterų neištikimų, visko pasitaiko.
Atsakyti

aha,jus meiluze esat? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2011 07 22, 20:48)
0. pasisakyti galima tik buvusioms analogiskoje situacijoje.
1. kaip kas elgiasi jo pacio reikalas ir nera cia ko i jo klausimus komentuoti.
2. moterys kalės ir ne vyrai kalti, kad "ant ju uzlipa"
3. visi vyrai neistikimi - buvo yra arba bus ( kas jau automatiskai kaip ir panaikina nulini punkta - pasisakyti gali visu vyru zmonos).

ar teisingai supratau?
Reziume?

Daraguša, o koks tau skirtumas, kas kaltas? Neištikimybė yra faktas, prieš kurį stovi ir tuo viskas pasakyta. Jei pasirinksi pirmą, ar antrą varianta, tai neištikimybė dings, ar kaip čia?
Atsakyti

Pirma: Kaip kas pasielgia yra tik ju reikalas ir tik jos zino apie savo priimto sprendimo priezastis.
Antras: Vyrai isdavineja juk ne su oru, o su tokiomis paciomis moterimis, kurios, dazniausiai, turi vyrus. Bet kazkodel smerkiami tik vyrai del savo silpnybiu, o moterys, kuo jos aukstesnes, juk, jei kale neduos, suo neuzlips. Tos pacios moterys, istekejusios, stato savo vyrams ragus ir pasikloja kitu moteru vyrams.
Trecia: Visoms astriai komentuojancioms, manote, kad jusu vyrai istikimi? Jei nezinote, tai nereiskia, kad jie neina, nejo ar neis i sona. Gal but jau prisivaiksciojo, galbut dar tebevaikscioja, o gal dar tik ruosiasi vaikscioti, tik jus apie tai dar nezinote, o gal ir niekada nesuzinosite.

Puikiai parasyta !! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif sutinku visu 100 procentu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Febra @ 2011 07 23, 12:47)
Daraguša, o koks tau skirtumas, kas kaltas? Neištikimybė yra faktas, prieš kurį stovi ir tuo viskas pasakyta. Jei pasirinksi pirmą, ar antrą varianta, tai neištikimybė dings, ar kaip čia?

mastau.gif pilnatis gal?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mot99: 24 liepos 2011 - 13:08
QUOTE(mot99 @ 2011 07 24, 13:07)
mastau.gif pilnatis gal?

Tik jau pilnaties nekaltinkit, nors su tokiu mąstymu dievaži ko galit prisigalvot. Gal ir pilnatis. Įsigykit vietoj vyro kalendorių.
Atsakyti
Kai nesusiduri su situacija akis i aki, tai galiu pasakyti is savo patirties, kad negali zinoti kaip sureaguosi... Mano pacios reakcija mane nustebino..
Zinote, as galiu pasakyti tik viena, kad netikekit vyrais, kad ir kokie rimti, geri, istikimi butu...
Niekada gyvenime nebuciau pagalvojus, kad mano vyras taip gali pasielgti, bet va prasom...Todel man buvo didelis smugis ir trauma..
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 28, 07:21)
Kai nesusiduri su situacija akis i aki, tai galiu pasakyti is savo patirties, kad negali zinoti kaip sureaguosi... Mano pacios reakcija mane nustebino..
Zinote, as galiu pasakyti tik viena, kad netikekit vyrais, kad ir kokie rimti, geri, istikimi butu... Niekada gyvenime nebuciau pagalvojus, kad mano vyras taip gali pasielgti, bet va prasom...Todel man buvo didelis smugis ir trauma..

Na va graziausia... Kodel netiketi zmogum, kuris nesuteike jokio pagrindo juo abejoti? Tada kokia prasme buti geru ir istikimu, jei vistiek jau nurasytas?
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2011 07 28, 12:12)
Na va graziausia... Kodel netiketi zmogum, kuris nesuteike jokio pagrindo juo abejoti?  Tada kokia prasme buti geru ir istikimu, jei vistiek jau nurasytas?

svada: net patys geriausi, rimciausi ir istikimiausi gali paslysti...Gyvenimas nenuspejamas. Bet is anksto juk nezinosi- kas ir kaip nutiks, taip kad visu nurasyti irgi negalima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mot99 @ 2011 07 28, 12:12)
Na va graziausia... Kodel netiketi zmogum, kuris nesuteike jokio pagrindo juo abejoti?  Tada kokia prasme buti geru ir istikimu, jei vistiek jau nurasytas?

Niekada savo vyro nebuvau nurasiusi, visada pasitikejau...
Duok, Dieve, visoms gerus vyrus wink.gif Niekam nelinkiu isgyvent tai ka as isgyvenau, net didziausiam priesui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Apokaliptika @ 2011 07 29, 17:56)
Niekada savo vyro nebuvau nurasiusi, visada pasitikejau...
Duok, Dieve, visoms gerus vyrus wink.gif Niekam nelinkiu isgyvent tai ka as isgyvenau, net didziausiam priesui... 4u.gif

Laikykis! Kai suduzta viskas, kuo tikejai, sukes skaudziai zeidzia. Svarbiausia dabar - liek emocijas, kiek gali, o ka daryti, pagalvosi paskui.
Atsakyti