QUOTE(giedruze @ 2009 10 09, 11:25)
Galiu pasakyti tik viena mes vede daugiau nei metai ir visa ta laiko vyras yra neistikymas ir bendravus esu su tom mergom ir ka gyvenu plysta sirdis kai sedi namie, o jis po kavines trankos, bet kitaip nebus.. tad stiprybes
Tai man nuosirdziai jusu gaila....kad jus tokia naivi o gal ir kvaila, nesupykit tik, bet jei jus tik metus vede, kai turetu jausmai degt atvira liepsna, o jusu vyras su kitom trinasi ir jus i tai numojat ranka... Kodel kitaip nebus? Spjaukit ji von!!! Bus dar gyvenime vyras kuris bus vertas jusu!!
QUOTE(Medinis @ 2009 10 09, 11:33)
Keista išvada. Supraskit taip, kaip parašiau. Padėkit ant lovos 2 mėn vaiką ir 2 mėn šuniuką. Įleiskit vieną po kito 100 vyrų. Stebėkit kas jiems bus įdomiau. Rezultatus nuslėpkit
Nu jau cia ir pasaket
QUOTE(daugiavaike 4 @ 2009 10 09, 14:40)
Temos autorei stiprybes

. isivaizduoju kaip sunku gyventi dabar po vienu stogu su vyru, o dar jo bendravimas skype, sms bunant namuose, nu ka as zinau, man rodos tas vyras tiesiai sviesiai parodo, kad nesi svarbi. juk jei jis bent jau gerbtu tave taip nesielgtu. manau tokiu atveju geriau ieskotis sau gyvenamosios vietos , o jei tai neimanoma grysti i lt. kam be reikalo save skaudinti? jei busit vyrui svarbi,jis susiras jus bet kur ir bandys susitaikyti ir pakeisti viska. o jeigu ne....tai kam toks vyras ir gyvenimas kartu dar reikalingas?
Pritariu visu 100procentu. Vaziuokit atgal i Lietuva, arba bandykit kurtis svetimoj saly viena. Jei tai Europos sajunga jums turetu valstybe labai padeti.
As pati buvau panasioj situacijoj, tik mano vaikiukas buvo didesnis. Irgi vyrukas vazinejo kol prisivazinejo..o paskui nebezinojo ka daryti...ar seimoj likt ar nauja meile vytis... visgi pasirinko naujaja, pries tai dar gerokai mane panervaves, kol kantrybe baigesi ir liepiau nesdintis. O dabar kai pagalvoju, reikejo vyt is karto!!! Nebuciau sau nervu gadinusis.
Dabar laimingai esu istekejus, turiu dar viena dukryte ir sau gyvenu su sypsena veide. Ko ir temos autorei linkiu