pagaliau ir as galiu pasidalinti savo ispudziais apie gimdyma KMUK

sekiau temas ir apsisprendinejau, finale pasilikau prie KMUK.

100 proc esu patenkinta. Su gydytoju nesitariau, prasidejo saremiukai, nukeliavom i priimamaji, buvo laisva gimdykla, be to, atsigulem 8 ryte, kai jau buvo pamainos pasikeite, gavom nerealia akusere Dovile, bajerius skalde pastoviai, rupinosi, pati sumaste kad reikia nelaukti vandenuku o juos nuleisti ir aisku pasitare su gydytoja, bet super, nes jie buvo zalsvi... Zodziu, visa gimdyma prieme ji, atejusi daktare tik paaiskino kaip stumti. aisku, jei but komplikaciju, tai butu reikeje ir daktares isikisimo, bet ir toji buvo superine, anesteziologe ir labai super, nors visaip mus bande nuo epiduro atkalbeti, nes gimdymas zadejo buti progresuojantis ir nesunkus, bet as nepasidaviau

zodziu, kas liecia praktikantus, tai leidziant epidura atsiklause ar gali ateiti studente, as sutikau, man tai nesudare sunkumu.Siaip ir per gimdyma nelabai jau ten ka maciau ar butu tu studentu ar ne

svarbu buvo tikslas. Akusere ir susiuvo, ir dar dvi valandas liepe gulet su leliuku, tikrino kraujavima, tai kazkaip jau as pati sakiau galn vezkit i palata, o jie visai neskubejo, tai siaip nei vienoj vietoj nepajutau konvejerio, nors girdejau kad yra laukianti gimdyve. Pasiemem mokama palata, siaip gimdziau primadieni, ir kaip supratau, mokamu palatu laisvu buvo dar.
galiu pasakyt - rojus guleti po gimdymo palatoje vienai ir dar per tokius karscius

siaip karsta palatoje, juk uz lango 30 karscio, tai pastoviai lindau po vesiu dusu ir pusnuoge guledavau ir lepinau krutine oro voniomis. ir siaip, yra saldytuvas, mikrobange, vystymo stalas. telikas. Zodziu, super. Tai nuo kartscio issigelbejau

personalas po gimdymo labai patiko, kazkaip nebuvo nei vienos ikyrios valytojos... tiek vizituojancios akuseres, tiek seseles buvo nerealios, pacios klausinedavo ar viskas aisku, labai daug info gavau, bet maniau kad jau gal baikit nes neatsiminsiu

viena akusere labai padejo ismokstant zindyti. Zodziu, buvau visiskai patenkinta. Beje, akuserei davem pinigeliu po visko, norejau duoti ir daktarei, simboliskai aisku, bet kazkaip nebepagavom su MB, ir ai....
ir apskitai, buvau prissikaicius SM baisybiu - apie tai kad skauda kai vandenis nuleidzia, kad skauda kai kateteri iveda, ir pan... Zodziu, mergaites, kiekvienai savo. Maniskis gimdymas man buvo toks, kad baisiu prisiminu neliko. Ir isstumiau greitai
Linkiu ir kitoms nestukems lengvos didziosios dienos
Papildyta:kas leicia kraiteli i ligonine, tai man pvz neprireike savu naktiniu, iklotu po gimdymo per daug prisipirkus buvau, puikiai galima naudoti ju palutes, dar geriau per tokius karscius. Kudikio rubelius jie duoda, bet mums bent jie jau buvo didoki, tai as iskarto daviau savus. Siaip miela, gauni visokiu dovaneliu - dregnu serveteliu, kremuku ir pan. Ko man reikejo, tai minksto pleduko leliukui uzkloti, nes jie toki sena dekiuka dave, tai man sirdis neleido svelnaus leliuko kloti tokia siurkstuma