QUOTE (paiduke @ 2004 06 02, 14:23) |
O tau Miezeniene pati darys laparaskopija? |
QUOTE (Slyvute @ 2004 06 02, 15:42) |
Na manau, kad su Klimu kartu, nors tiesa pasakius nezinau. Tepinelis man parode grybeli ir padidejusi leukocitu kieki, todel reiks dabar ji issigydyti ir tik tada laparoskopija. Jauciu, kad iki pirmadienio nespesiu visu tyrimu susirinkti, todel prasysiu, kad atidetu. |
QUOTE (Daiva_B. @ 2004 06 02, 16:13) |
As irgi girdejau, kad Klimas laparaskopiju nedaro - ne tiek del savo pomegio operacijoms, o tiesiog del specializacijos. Kai as lankiausi pas Klima ir man reikejo laparaskopijos, Klimas mane siunte pas kita gydytoja (tiesa, as laparaskopijos, kurios metu turejo salinti kiausintakius, atsisakiau). Nu va as irgi paskambinau i klinika - irgi reikes vaistukus vartoti, nes yra kazkokiu bakteriju ir kaip visada per daug leukocitu gimdos kaklelyje... |
QUOTE (Slyvute @ 2004 06 02, 17:24) |
Jo, tai kazi kas man tada ta laparoskopija darys ![]() O del tepinelio tai vat bandysiu per tris dienas issigydyti, israse kazkokius brangius vaistukus, kuriuos tik tris dienas reikia vartoti ir tada kontroliniam tepineliui sestadieni pas Miezeniene vel eisiu. Vat as tik pergyvenu, kad kitu tyrimu nelabai spesiu pasidaryti: kraujo, slapimo, kardiograma, plauciu rentgena, kraujo grupe ir Rh faktoriu ![]() Ko tai abejoju, ar spesiu taip susisukti, dar aisku ir infekciju galiu nespeti issigydyti. |