Slyvute, kaip smagu kad taip greitai sugrizai su gerom naujienom

, labai dziaugiuosi

. Turbut dabar jautiesi daug ramiau, ir tuomet bus lengviau sulaukti gandro, nes turbut nemazai itakos turi ir psichologine busena, nerimas. Kazkur skaiciau kad gali buti kad visiskai sveika moteris negali pastoti vien tik del psichologines busenos. Slyvute, linkiu tau sekmes , labai lauksiu geru ziniu is taves

.
Man Slyvute kaip ir tau niekas neranda jokios nepastojimo priezasties. Ir as galvoju kad pati sau kenkiu su savo nerimu ir blaskymusi. Tiesiog nerandu ramybes, einu pas gydytojus, kartoju tyrimus, priezasties neranda - sveika, gydymo taip pat neskirta. Net dufastono nesu gerusi. Ir nesistimuliavau. O blaskausi ir nerimauju siaubingai, jau vel kitai savaitei ketinu uzsirasyti pas gydytoja, net pati nezinau kam, tiesiog dar karta kad paziuretu echoskopu ir aisku pamatys vel nauja brestanti folikula, pasakys laukit, ir vel sekmingai sulauksiu menesiniu

, taip buna visada. Neturiu jokio plano kaip man toliau elgtis.
Zinot mergaites, dabar jau labai labai pradejau ir as galvoti apie laparoskopija. Nes daugiau nebeturiu kokiu tyrimu darytis. Tai jei kazkas man yra, tai gal laparoskopijos metu atras?? O gal ir nieko nera, tai gal pasidarius laparoskopija pagaliau nusirmaninsiu? Gal tikrai pati save blokuoju psichologiskai? Nezinau ka man daryti ir kaip surast ramybe.
Slyvute, dar kart sveikinu tave su gerom ziniom kuriu labai laukiau. Puiku