Įkraunama...
Įkraunama...

Ką atsakyti, kai nebeturi žodžių?

QUOTE(mamyčiukas @ 2011 02 10, 19:11)
bigsmile.gif Kokia rūpestinga mama.Reiktų jai padėkoti už rūpestingumą. bigsmile.gif

ale tikrai rupestinga lotuliukas.gif manoji mane kartais erzina, kai skambina ir klausia ar pavalgiau, ka valgiau ir pan, visuomet stengiuosi atsakyti, zinau kad rupinasi, bet jei pradetu klausti ar nusiprausiau nezinau ka sakyciau g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(+777+ @ 2010 10 26, 13:23)
Nes jis vistiek jo neras hihihi.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Prisiskaiciau tokiu geru fraziu-reikes uzsirasyti thumbup.gif As dar viena parasysiu.Cia moano vyro sese taip sako jei kas piktai burba ant jos ar net rekauja.Sako-nerek,bo sukusi(sudziusi) lotuliukas.gif As esu is tu zmoniu kurie iesko zodzio kisenej,ir jei ka sugalvoju,dazniausiai buna po laiko... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 01 25, 00:05)
ir kaip, daug žmonių supranta poziciją iš mimikos? biggrin.gif

Na, mimika yra neverbalinė minčių, nuotaikos, jausmų, nuomonės, etc. išraiška. Nesunku gi nežodine forma parodyti, jog vienas ar kitas dalykas yra juokingas, nepriimtinas/priimtinas, kvailas ir t. t. Tad tai tikrai nėra taip sunku suprasti.
Atsakyti
Kai mane davaro iki galo, tai as teisiog nekalbu, o iki to na pasakau, patylekim, nenoriu kalbet, uzsiciaupk.. jei tai vyksta koks susirasynejimas per skype, tai sakau mano kompjuteris dreba ( uzkaito) jau gal baigiam? biggrin.gif bet as megstu teisiog patyleti
Atsakyti
QUOTE(F @ 2011 02 03, 11:28)
Įdomu, ką atsakyti mamai, kuri klausia "Ką veikei vonioje dvidešimt minučių?" ir tada pradeda vardinti įvairius tikėtinus vonioje atlikti veiksmus ir svarstyti, kiek laiko jie trunka, o galiausiai padaro išvadą, kad aš tų veiksmų net neatlikau, o vonioje šiaip praleidau laiką biggrin.gif  Tuo labiau, kai aš prieš eidama į vonią visada paklausiu, gal kas nors iš namiškių skuba ir jiems labiau ten reikia.
Arba ką atsakyti, kai man išėjus iš vonios mama ima klausinėti "ar nusiprausei.." ir ima vardinti vieną po kito kūno dalis? biggrin.gif
Ką jūs atsakytumėt? Aš tokiose situacijose tikrai neberandu normalių žodžių, tik burtažodžius biggrin.gif

tokiu atveju as nieko neatsakyciau. tyleciau - gal mama pavargs ir nustos klausinejus
Papildyta:
QUOTE(Smėlinukė @ 2011 01 11, 14:57)
Nenusileisti iki tų "kietų" žodžių dažniau yra kur kas didesnė išmintis. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šiandien padariau tą patį mamai biggrin.gif aš norėjau įeit į vonią, o ji iš vidaus pasakė "dabar užimta, aš prausiuosi". Tai prisiminiau jos kalbas ir tada ėmiau kalbėt kaip ji :"Gerai, tu tik nepamiršk išsiplauti galvos, dar nusiprausk kaklą, nugarą, beje, o kojų nepamiršai nusiprausti?" Mama išlindo iš vonios besijuokdama, nes suprato, kaip kvailai atrodo tokie jos aiškinimai
Atsakyti
ka atsakyti, jei aplinkiniai jau dakniso su klausimu - o tai kodel ne tave paaukstino o ja/ji? va matai kaip reikia karjera daryti!
Atsakyti
Man pereita savaite buvo.... esu 7a menesi nestuke.gif . Ilipu vaziuot i darba i metro. Pilna zmoniu. Ziurau - pries pat nosi spec vieta nestuke.gif , su mazais vaikais ir su lazdytem... o ten sedi toks jaunas tvirtas studentelis. tai as jam taip mandagiai - pone, cia spec vieta, gal galetumet uzleisti?.. o tas man kad atreze - as uz dvieju stoteliu islipu, tai palauk!... nu likau be zodziu.... unsure.gif
Atsakyti
As dazniausiai patyliu ir mintyse pagalvoju "duok durniui kelia". Pazistu kelis zmones, kurie labai daug sau leidzia. Kurie su savo komentarais nori pasirodyti labai "kieti", kuriems izeisti zmogu yra vieni juokai. Gaila man tokiu, stengiuos net nesivelti i diskusija, tiesiog tyliu ir nebendrauju smile.gif kitaip sakant net nematau ju smile.gif o Dievulis atseikeja tokiems. Mazai laimes ju gyvenime.
Atsakyti
Kaip gudriai atsakyti?
pvz. Sakai draugui: tu neapkabini. O jis: tai tu manęs nepkabini... tu nerodai man dėmesio, o jis, tai tu man demesio nerodai...

Kita situacija. Diskutuojant jis pareiskia, kad to ir ano anksciau nesakė... Nors tikrai zinau, kad sake... Ir tu jam neįrodysi, kad sakė...
Pvz.
Sake, kad brolis desis prie dovanos, o po kiek laiko - tipo taip nesake... Pagalvojo ir pareiske, kad desis mama...
Ginčytis beprasmiska...
Cia situacija isivaizdavimui...

Kaip atsakyti protingai? Nes abiejose situacijose nebeturiu žodžiu ir jis jauciasi teisus... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisanta @ 2014 12 27, 21:44)

Kita situacija. Diskutuojant jis pareiskia, kad to ir ano anksciau nesakė... Nors tikrai zinau, kad sake... Ir tu jam neįrodysi, kad sakė...
Pvz.
Sake, kad brolis desis prie dovanos, o po kiek laiko - tipo taip nesake... Pagalvojo ir pareiske, kad desis mama...
Ginčytis beprasmiska...
Cia situacija isivaizdavimui...

Kaip atsakyti protingai? Nes abiejose situacijose nebeturiu žodžiu ir jis jauciasi teisus...  blush2.gif

del dejimosi prie bendros dovanos. Tarkities sms arba el.pastu - liks irodymas bigsmile.gif
is kitos puses g.gif jei is tiesu tokiu dalyku nepsisimena ka sake, tai reiketu sveikata susirupint.
Atsakyti