Įkraunama...
Įkraunama...

Ką atsakyti, kai nebeturi žodžių?

QUOTE(Mazoji_ @ 2005 12 13, 12:25)
Lietuvos Respublikos ūkio ministro įsakymasDėl daiktų grąžinimo ir keitimo taisyklių patvirtinimo
gal rasite šį tą naudingo  g.gif

Norėjau parašyt, kad čia ir arkliui aišku, kad taip yra, klausimas tik, kaip pasakyt, kad gerai nuskambėtų... Ale pasirodo, kad šitos taisyklės parduodantiesiems naujiena - o tai bliamba kaip čia dabar yr? blink.gif Gi ta prasme, kasos aparato ten kažkokios, daiktų grąžinimo taisyklės - tai čia kiekvienai pardavėjai kaip tėve mūsų, ne? blink.gif

Madam Butterfly - tai viskas lieka, gi iš esmės tik apatinių, brangenybių ir elektronikos negalima keist, jei nepatiko modelis, spalva ar komplektiškumas... Na, neatneši gi vyriškų puskojinių - atleiskit dovanokit, atspalvis netinka, kai pirkau, galvojau, tiks, o matote, netinka smile.gif
O jei nekokybiški, tada galima keis ir tuos...
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 12 13, 19:36)
Norėjau parašyt, kad čia ir arkliui aišku, kad taip yra, klausimas tik, kaip pasakyt, kad gerai nuskambėtų... Ale pasirodo, kad šitos taisyklės parduodantiesiems naujiena - o tai bliamba kaip čia dabar yr? blink.gif Gi ta prasme, kasos aparato ten kažkokios, daiktų grąžinimo taisyklės  - tai čia kiekvienai pardavėjai kaip tėve mūsų, ne? blink.gif

Noa, čia Lietuva, čia lietūs lyja smile.gif . Lietuvoj daug kas kitaip negu normalim pasauly. Už tai ir grąžinimai sąžinės lygyje. mirksiukas.gif
Visi žino taisykles, bet vieni laikosi, kiti ne, ir tiek.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LinaBoo: 13 gruodžio 2005 - 19:56
QUOTE(LinaBoo @ 2005 12 13, 20:52)
Noa, čia Lietuva, čia lietūs lyja  smile.gif . Lietuvoj daug kas kitaip negu normalim pasauly. Už tai ir grąžinimai sąžinės lygyje.  mirksiukas.gif
Visi žino taisykles, bet vieni laikosi, kiti ne, ir tiek.

Nu kad neee, man regis, čia taip, kaip visur - įstatymai yra įstatymai, bet jei žiososi, apstatys smile.gif
O šiaip šitoj vietoj jei nebėr žodžių - tai tiesiog pakišt tas taisykles ir tegu skaito... tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 12 13, 20:18)
Nu kad neee, man regis, čia taip, kaip visur - įstatymai yra įstatymai, bet jei žiososi, apstatys smile.gif
O šiaip šitoj vietoj jei nebėr žodžių - tai tiesiog pakišt tas taisykles ir tegu skaito... tongue.gif

Tai turbūt tik tiek ir telieka tongue.gif
Atsakyti
o ka atsakyti, jei svecias atejas pas tave pradeda aiskinti ka tau daryti g.gif tipo issiplauk grindi doh.gif arba issivalyk toj ir anoj vietoj dulkes doh.gif ir kas svarbiausia ne juoko formoj blink.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 20, 06:04)
o ka atsakyti, jei svecias atejas pas tave pradeda aiskinti ka tau daryti  g.gif  tipo issiplauk grindi  doh.gif  arba issivalyk toj ir anoj vietoj dulkes  doh.gif  ir kas svarbiausia ne juoko formoj  blink.gif

Na as tai speju tokiu atveju pasiulyciau ir padaryti tai bigsmile.gif Jei jau akis taip bado rolleyes.gif O tai svecias artimas zmogus ar ne? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Noa @ 2005 11 13, 23:19)
Aš paprastai žodžių nepritrūkstu ax.gif  Bet vat buvo variantas... Pereitą savaitę. Kalbant telefonu su vaiku - jis grįžęs iš mokyklos, 15 valandų, tikrinu, kaip namie veiksmas.
- Ką darai, zuikeli?
- Ėėėėėė... Žaidžiu su kompiuteriu.
- Ir viena akim žiūri televizorių?
- Ėėėė biškį smile.gif
- Zuiki, negerai taip daryt, ar pamokėles padarei?
- Jau darysiu smile.gif
- O uniformą bent nusirengei?
- Taaaaip.
- Pasikabinai gražiai?
- Taaaip.
- O pavalgei, kur palikau?
- Taaaaip.
- Ir jau tikrai sotus?
- Sotus sotus.
- Dar šaldytuve pasiimk jogurto.
- Ai neee, aš sotus...
- Ir ką valgei?
- Cukraus pudros!
- ...
Vat ties šita vieta neberadau ką sakyt laugh.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tai kad mama pati prisiprasei,"nelysk vaikui i aki" ir negausi tada tookkiuu orginaliu atsakymu!
Atsakyti
QUOTE(turtle @ 2005 12 20, 09:52)
Na as tai speju tokiu atveju pasiulyciau ir padaryti tai  bigsmile.gif Jei jau akis taip bado  rolleyes.gif O tai svecias artimas zmogus ar ne?  g.gif

jei mama atejus taip pasakytu tai nereiketu klausti ka ir atsakinet mirksiukas.gif
ale buvo tokia situacija, kad (cia jau biski pasakojau) pas mane gyveno drauge, ale kas svarbiausia taip pasakyta buvo ne man blink.gif o porelei kuri gyvena su manim vienam bute blink.gif tai jiems ten isvis devintas vanduo nuo kisieliaus doh.gif zmones ir pasimete biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 20, 19:53)
jei mama atejus taip pasakytu tai nereiketu klausti ka ir atsakinet  mirksiukas.gif 
ale buvo tokia situacija, kad (cia jau biski pasakojau) pas mane gyveno drauge, ale kas svarbiausia taip pasakyta buvo  ne man  blink.gif  o porelei kuri gyvena su manim vienam bute  blink.gif  tai jiems ten isvis devintas vanduo nuo kisieliaus  doh.gif  zmones ir pasimete  biggrin.gif

Kaip mano ortodontė pasakė savo vyrui "Tau reikia - tu ir tvarkykis, man ir taip gerai" lotuliukas.gif Ir tvarkosi, kur jau dings. Gal tu irgi taip atsakyt galėtum, bent jau namai sutvarkyti būtų, arba viešnia greičiau išsikraustytų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(fukuotukaf @ 2005 12 21, 00:05)
Kaip mano ortodontė pasakė savo vyrui "Tau reikia - tu ir tvarkykis, man ir taip gerai" lotuliukas.gif Ir tvarkosi, kur jau dings. Gal tu irgi taip atsakyt galėtum, bent jau namai sutvarkyti būtų, arba viešnia greičiau išsikraustytų lotuliukas.gif

nu aciu, gal nereikia.. paskui ne tik tarbos nerasiu bet ir trusiko.. doh.gif mano namai, mano tvirtove, kaip noriu taip gyvenu, jei kazkam nepatinka tai jau ne mano bedos schmoll.gif gali nebeeit pas mane bigsmile.gif
ale vo taip kaip pasako tai ir pasimeti blink.gif man mama atejus i mano namus neaiskintu ka kur det ar kada ka plaut, o cia pas drauges sugyventinius nuajna ir pradeda aiskint doh.gif
Atsakyti
QUOTE(pasimetele @ 2005 12 20, 08:04)
o ka atsakyti, jei svecias atejas pas tave pradeda aiskinti ka tau daryti  g.gif  tipo issiplauk grindi  doh.gif  arba issivalyk toj ir anoj vietoj dulkes  doh.gif  ir kas svarbiausia ne juoko formoj  blink.gif

kažkieno parašas buvo toks "TU MAN NESAKYK KĄ DARYTI, AŠ TAU NESAKYSIU KUR EITI" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Azalija @ 2005 12 21, 18:53)
kažkieno parašas buvo toks "TU MAN NESAKYK KĄ DARYTI, AŠ TAU NESAKYSIU KUR EITI"  thumbup.gif

jooo, cia tai geras thumbup.gif
Atsakyti