Įkraunama...
Įkraunama...

Centro poliklinika Vilniuje

QUOTE(Danguolė @ 2010 02 12, 15:39)
Astulka1, ačiū  4u.gif

Mūsų šeimos gydytoja Jurgita Peleckienė. Mums labai ji patinka thumbup.gif Taip pat išrašo siuntimus į kitas gydymo įstaigas, bei pati rūpinasi kiekvieno mūsų sveikata.  Pati ragina pasidaryti tyrimus reguliariai.

Mano taip pat šeimos gydytoja Peleckienė - thumbup.gif
Atsakyti
Aš buvau profilaktiškai pas Digrienę, man visai gerai, gal, kad jokių bėdų nėra. Pasirodė dalykiška, viską paaiškino, kas rūpėjo.

Nuvedžiau ir aš savo penkiametį pas Karlonienę, dabar pats klausia, kada eisim pas dantukų gydytoją smile.gif Tikrai moka apsieiti su vaikais thumbup.gif Po sūnaus ir vyras pas ją pradėjo lankytis, tikrai kruopščiai atlieka savo darbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Kentaure @ 2011 01 03, 20:40)
Musteikienė.. Lankiausi pas ją nuo 2007 berods... kol nebuvo bėdų buvau patenkinta, bet kai jų atsirado ( nors privačiai išsityrus paaiškėjo, kad neatsirado) tai prasidėjo dramatizavimai iš jos pusės (kas keista) ir maždaug oi reikia skubios operacijos, o tyrimų tai jokių nedarė.. Prigasdino ir mėnesį laiko gyvenau nežinioje kol kitur visus tyrimus reikiamus galėjau atlikti ir gavau atsakymus.
Kai pradėjau skaityti šią temą  maniau pereisiu gal pas Digrienę, nes planuojam nestuke.gif ir norisi kad kompetetingas žmogus prižiūrėtų, o dabar tiesą sakant esu pasimetusi ir nematau nė vieno gydytojų, kuris būtų be baisių  klaidų...

Lankiausi pas Musteikienę nėštumo metu, iš pradžių lyg ir nieko pasirodė,tik pasikėlus tokia, bet i nėštumo galą prasidėjo visokie smulkūs nesusipratimai. Savaitę prieš gimdymą nuėjau apžiūrai, bandė įsijungt echoskopą, tas neveikė, tai apčiuopė pilvą rankom, dar kažkokios į kabinetą užėjusios daktarės paprašė kad pažiūrėtų, abi nusprendė, kad vaikas galvyte žemyn, pasakė kad viskas gerai, o atvažiavus gimdyt paiškėjo, kad vaikas sėdi. Tai jei jau nebuvo tikra manau galėjo suorganizuot tą echo kažkaip, o ne taip paleist. dar gn pasakė, kad kaklelį zaizdelė yra, ko ana nematė. žodžiu, dabar kažkaip abejočiau jos kompetencija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S..K..: 04 sausio 2011 - 18:28
Sveikos , gal kas zinot kaip su echoskopijom centro poliklinikoje,kalinausko filiale. Esu nescia,tai ar reikes moket uz jas,ir kiek daro jei viskas gerai? Ir kaip su nuotraukytem? ar jas daro? blush2.gif Anksciau Antakalnio poliklinikoje buvau,tai ten net klausimu jokiu nebuvo kad moket..................o cia forume prisiskaiciau. kad kai kuriu praso g.gif
Atsakyti
QUOTE(oka78 @ 2011 01 05, 16:23)
Sveikos , gal kas zinot kaip su echoskopijom centro poliklinikoje,kalinausko filiale. Esu nescia,tai ar reikes moket uz jas,ir kiek daro jei viskas gerai? Ir kaip su nuotraukytem? ar jas daro? blush2.gif  Anksciau Antakalnio poliklinikoje buvau,tai ten net klausimu jokiu nebuvo kad moket..................o cia forume prisiskaiciau. kad kai kuriu praso g.gif

Jei turi siuntimą iš ginės echo nemokamas, man atrodo 3 kart priklauso, ji viskas ok.
Nuotraukytes daro, bet reikia prašyt. Man 1 kartą nekainavo, nes neturėjo spec. popieriaus - tai atspausdino ant paprasto A4 lapo, o kt kart jau buvo to popiergalio - tai 20 lt teko susimokėti į kasą doh.gif na, bet nenori neimk smile.gif

Čia taip buvo 2010 m 1 pusėj, kaip dabar nežinau:)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pupune: 05 sausio 2011 - 15:27
sveikutes 4u.gif
mergytes gal galite patarti Lukiskiu filiale kokia geresne gine g.gif
aciu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Bamu @ 2011 01 14, 13:08)
sveikutes  4u.gif
mergytes gal galite patarti Lukiskiu filiale kokia geresne gine  g.gif
aciu  blush2.gif

H.Mesoniene man patare,as vaikstau pas B.Navickiene(ji Kalinausko filiale),bet jei pirmadieni ji man nepatiks,eisiu pas Mesoniene.
Atsakyti
na va as irgi buvau pas mesonine viena karta, o kita - pas Ceriene
kuria issirinkti nzn g.gif
sako dar kituose filialuose galima rinktis gine, bet ir ten nei vienos nzn blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(oka78 @ 2011 01 14, 12:22)
H.Mesoniene man patare,as vaikstau pas B.Navickiene(ji Kalinausko filiale),bet  jei pirmadieni ji man nepatiks,eisiu pas Mesoniene.

Mesonienė man nepatiko,o apie Navickienę labai prastų atsiliepimų prisiskaičiau pincete.lt,tai bus įdomu išgirsti jūsų nuomonę 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ramzyte @ 2011 01 14, 13:01)
Mesonienė man nepatiko,o apie Navickienę labai prastų atsiliepimų prisiskaičiau pincete.lt,tai bus įdomu išgirsti jūsų nuomonę  4u.gif

aš pas navickienę vaikštau jau 7 metus ir tuo viskas pasakyta smile.gif bet rimtų problemų neturėjau (tik žaizdelę, kurią pagydė per du kartus ir pienligė kelis kartus)... onkocitologinio (nemokamas tyrimas) nepamiršta paskirti.. paskutinį kartą įbėgau pas ją be užrašymo, kai ji jau buvo apsirengusi ir ėjo namo, o man reikėjo tyrimų atsakymų, tai grįžo, surado mano tyrimus, sesutė atgal kompą įjungė, viską pakomentavo, pasakė, ką toliau daryt ir pan..
kažkur kažkada skaičiau, kad kyšius mėgsta, bet nesu nei karto davus..
dar skaičiau, kad bara, jei ilgai pasitikrinti neateini, nei karto taip nebuvo schmoll.gif
gal kažkas mėgsta, kad su jomis būtų uti-puti, zuikutis ir t.t., bet aš tai einu pas gydytoją ir tikiuosi tik kiek, kiek reikia smile.gif
Atsakyti
Zuzla,smagu gerą nuomonę girdėti,nes būtent buvo trys pagrindiniai dalykai minimi,tai,kad mėgsta kyšius,kad bendrauja pasipūtusiai,ir išrašo brangiausius vaistus 4u.gif
Atsakyti
kas dėl brangiausių vaistų, tai nežinau, niekada neklausiau vaistinėj, ar yra tokių pačių tik pigesnių smile.gif
kas dėl kyšių, tai kas jų nemėgsta bigsmile.gif tik aš per savo 28 metus dar nekam nesu davusi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuzla: 14 sausio 2011 - 14:21