QUOTE(Almera @ 2010 01 06, 13:54)
Kiek zmoniu, tiek nuomoniu apie regionus...
Kazkas minejo, kad Iscgl'as prabangus kurortas... Na, nezinau, tris kartus buvau ir jokios prabangos neradau

Radau puikias trasas ir daugyyybe zmoniu.
Kita minejo, kad po Zell am See negris i kazki ten regiona. Zell am See buvau gal pries 12 ar 13 metu, po to, kai nuvaziavau i kitus Alpiu regionus, i Zell am See grizti nesinori...

nebent del kompanijos
Ir prie to pacio klausimelis - kur Kaune rasti vaiksika pirmaji sluoksni? Gal zinot?
Kad Iscghl yra prabangiausias Austrijos kurortas, tai taip kotiruoja ir patys austrai ir kitu saliu web saitai. Cia del prabangiu viesbuciu koncentracijos paciame miestelyje, yra 5* ne vienas ir daug 4*. Kadangi man tai nera aktualu, tai ziuriu dar i pacios keltuvu sistemos lygi. Jie visi yra greiti ir sistema gerai sujungta- tame yra prabanga- su Livigno nepalyginsi.
As pats buvau ten du kartus- viena karta sausio gale- labai patiko. buvo geras oras ir mazai zmoniu. Pernai buvome su kompanija kovo pirma savaite- buvo daug zmoniu ir oro visokio pasitaike. Padariau isvada, kad high season motu nevaziuosiu ten daugiau.
Del inventoriaus:
Ar nuomoti LT apsimoka ar ne, priklauso tik nuo to uz kiek rasite issinuomoti.
Del batu, tai cia higienos reikalas tureti nuosavus. Be to kas geriau slidineja tai nuomos batai netinka nes jie paprastai buna su labai minkstais ideklais, kad butu galima daugeliui zmoniu pritaikyti, o tai sumazina kojes stabiluma. Jei nori geru batu, gaunasi, kad uz nuoma daug reikia moketi.
Slides: man atrodo, kad tureti savo apsimoka bet kokiu atveju, nes pigiau gaunasi net skrendant moketi uz slides papildomai, negu nuomotis. Be to tik nuvaziaves gali eit slidineti, nereikai ieskoti nuomos ir gaisti laiko. O jeigu dar slides kokios idomesnes, tai daznai nuoma ju tiesiog neturi.
Del besikeicianciu modeliu tai aktualu tik kas ciuozia labai labai gerai. Kitiems tie skirtumai nera uzciuopiami. Vienintelis reiksmingas pasikeitimas per daugeli metu yra "carvingo" slidziu atsiradimas. As pats jau turiu vienas slides 5 metai, ie jokio poreikio keisti nejauciu. Slidineti vaziuoju 2x per metus, galit paskaiciuot kiek buciau suplojes uz nuoma. Dar turiu sviezio sniego slides, kuriu aplamai nuomose nera.
Kam aktualu finansai, geriausias variantas sezono gale (arba nebutinai gale) pirlti is nuomos praeito sezono slides. Kainos Austrijoje tada tokios- slides su apkaustais neblogos- 100EUR, geros- 200EUR, superines- 300EUR. Gali pabandyti pries pirkdamas netgi.
Nuoma: jei sugadini inventoriu, paprastai moketi uz tai nereikia, na nebent tycia sugadini

Jeigu pavagia ir turi draudima (1EUR/dienai), tada OK, jeigu neturi draudimo, reikia atlyginti, auksciau minetomis kainomis.