Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur

QUOTE(rita1969 @ 2010 10 13, 11:00)
ačiū Sarlatanei kad nepatingi operatyviai atsakyti, būt smagu kad daugiau slidinėtojų pabustų.
Dar norėjau paklausti ar tiesa kad iki Livinjo 250 km. serpantinais.

serpentinai, eismas pakankamai intensyvus, prasilenkti pakankamai sunku, ir dar pugossssssssssssssssssssss nerealios buna. Adrenalino ir grozio per akis:)!!!!
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2010 10 13, 12:00)
ačiū Sarlatanei kad nepatingi operatyviai atsakyti, būt smagu kad daugiau slidinėtojų pabustų.

na gal ne 250 km, ir nėra jie baisūs, normaliai mirksiukas.gif

Mes vėl Val gardena filtruojam, planuojam vėl per Kalėdas ir Naujus. Patiko prieš du metus kai buvom Ortisei... Gal kas ką iš apsigyvenimo St.Cristina ar Selva turit ką pasiūlyti...? Užklausiau nemažai, laukiu

A, dar, ne visai tokia tema - gal kas ieškot merginai 152 cm slidinėji kostiumo? Audimo raudona striukė ir pilkos kelnės jūsų laukia pas mane mirksiukas.gif pigiai, 2 sav. nešiotas mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(rita1969 @ 2010 10 12, 19:22)
Pernai buvau Mayrhofene sausio pradžioje, man visai patiko. Aišku mes apvažiavome ir visus aplinkinius miestelius, kiekvieną dieną vis kitur, ypač patiko Krimle, už zelartal arenos. Buvau ir Val Gardenoj irgi labai patiko. Šymet jau užsisakiau Ltalijoj Livinjo kurorte sausio pabaigoje viešbutyje Touring. Gal kas buvote parašykit, kur verta nuvažiuoti dar paslidinėti nes nemėgztu vienoje vietoje visas dienas maltis , ir šiaip ką aplankyti

aha, jau pasiūlė. Mes irgi į ST.Moritz važiavom, gera atrakcija. Iki Bormio pavažiuokit, apie 30 km, trasos nežinau, bet vandens terminiai baseinai faini, vienas nedavažiavus net po atviru dangum...
mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Jugne @ 2010 09 16, 10:42)
Apatiniai drabuziai- Thomas Phillips'e, kojines- Skinijoje. Skinija pernai pradejo gaminti vaikiskas slidinejimo kojines. Vaikisku slidinejimo kojiniu yra beveik visose sporto prekese, tik nelauk ispardavimo  mirksiukas.gif

na nežinau, patarčiau pirkti iš karto gerus daiktus, nes TP ir kojinės ir rūbai na prasti, skinija kojinės nežinau, bet yra už truputį brangiau geresnių drabužių mirksiukas.gif ...."skupas moka dvigubai"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo xxxsaulyte: 13 spalio 2010 - 13:33
Skinija visai neblogos tos kojines mirksiukas.gif Apatiniai jo, reikia ju geru. As labai dziaugiuosi Sport line pernai sena modeli isigijus - pigiau, nebesalta, o senas modelis apatiniam bent man tai juokingai skamba lotuliukas.gif Nu koks ten senas - naujas, gi nesimato. Svarbu atlieka savo paskirti. O dar kiek klausimu vis gaunu - kur pirkau su drugeliais lotuliukas.gif
Man reik kojiniu berniokui doh.gif Nu nerandu cia reklamuotu Skinijos slidinejimui vaikams... Vienintelis issigelbejimas jauciu Decatlon bus vaziuojant pirmyn...
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2010 10 13, 12:00)

na dar aš atsakysiu , miela malonu apie slidinėjimą bent papliurpt šiais metais biggrin.gif
nežinau kas ką vadina serpantinais, taip tai buvo važiavimas kalnais, bet kelias normalus, smagus, niekur neliakent gražu pasidairyt, pati vairavau ir tikrai nieks neišgasdino mirksiukas.gif , ir nemanau kad ten buvo net 250 km g.gif , mano manymu mažiau, bet tikrai nėra ko bijot
Atsakyti
Ech, jums gerai, o musu slidinejimas vel pakibo ore... Jau lyg buvom suplanave, bet vienas is kompanijos nariu susilauze stubura. 4 men reabilitacija ir zinoma jokio slidinejimo. Taigi, vel nezinom su kuo ir kada vaziuosim... Nervija...
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2010 10 13, 17:26)
Ech, jums gerai, o musu slidinejimas vel pakibo ore... Jau lyg buvom suplanave, bet vienas is kompanijos nariu susilauze stubura. 4 men reabilitacija ir zinoma jokio slidinejimo. Taigi, vel nezinom su kuo ir kada vaziuosim... Nervija...

O tai ka, to vieno negalima pakeist kitu ?
Atsakyti
QUOTE(dumass @ 2010 10 14, 08:38)
O tai ka, to vieno negalima pakeist kitu ?

Viskas imanoma, bet kalba eina apie slidinejancias seimas. Taigi, jei negali tetis, nebevaziuoja ir mama su sunum. Keist reikia tris, o cia jau sudetingiau. Nieko, kaip nors mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2010 10 13, 15:48)
Skinija visai neblogos tos kojines  mirksiukas.gif Apatiniai jo, reikia ju geru. As labai dziaugiuosi Sport line pernai sena modeli isigijus - pigiau, nebesalta, o senas modelis apatiniam bent man tai juokingai skamba  lotuliukas.gif Nu koks ten senas - naujas, gi nesimato. Svarbu atlieka savo paskirti. O dar kiek klausimu vis gaunu - kur pirkau su drugeliais  lotuliukas.gif
Man reik kojiniu berniokui  doh.gif Nu nerandu cia reklamuotu Skinijos slidinejimui vaikams... Vienintelis issigelbejimas jauciu Decatlon bus vaziuojant pirmyn...

Aha, ir mano su tais drugeliais, gerai, kad ėmiau su jais, bo neatskirčiau nuo diedo apatinių, reiktų kas kartą tampyt- tavo?mano?

Gal vis tik šiemet prasuksim Slovakiją, kol mūsų ožiukas išmoks (tikiuosi). Pagalvojau, kad bent jau vyno iš nevilties prigersiu nebrangaus, jei nesiseks mokinti doh.gif lotuliukas.gif

Panos , kai užtiksit vaikiškų apatinių- rėkit garsiai, ok? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rita1969 @ 2010 10 13, 13:00)

Vaziuojant is pietu, is Bergamo, Milano - 30 km serpantinais arba 1 val.
Papildyta:
QUOTE(snickers @ 2010 10 14, 22:22)
Aha, ir mano su tais drugeliais, gerai, kad ėmiau su jais, bo neatskirčiau nuo diedo apatinių, reiktų kas kartą tampyt- tavo?mano?

Gal vis tik šiemet prasuksim Slovakiją, kol mūsų ožiukas išmoks  (tikiuosi). Pagalvojau, kad bent jau vyno iš nevilties prigersiu nebrangaus, jei nesiseks mokinti doh.gif  lotuliukas.gif

Panos , kai užtiksit vaikiškų apatinių- rėkit garsiai, ok? mirksiukas.gif

Niekam nepatariu patiems mokinti vaiku. Atiduokit i mokyklele ir trecia diena jau raudonom trasom varys smile.gif
Atsakyti
Gal kas buvot Isgle sausio menesi (pirmoj pusej) kaip su oru ir sniegu reikalai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2010 10 18, 16:50)
Ir dar pasiulymas - tuoj baigsis tema. O kodel neatidarius atskiru temu pagal salis - Slidinejimas Italijoje, slidinejimas Suomijoje... Nes dabar tai pasiklysti galima. Cia pasiulymas tikriausiai modetariams. Labai jau plati si tema!

Pritariu, gal bent jau Slidinėjimas Tatruose, Slidinėjimas Alpėse
Papildyta:
QUOTE(Almera @ 2010 10 18, 16:34)
Vaziuojant is pietu, is Bergamo, Milano - 30 km serpantinais arba 1 val.
Papildyta:
Niekam nepatariu patiems mokinti vaiku. Atiduokit i mokyklele ir trecia diena jau raudonom trasom varys smile.gif

Taip ir planuojam...........vynas jau visai atsarginis variantas, jei bičas atsisakytų mokytis ir ten. doh.gif biggrin.gif

Beje, nupirko man Anglijoj LIDL parduotuvėj vaikams slidinėjimo apatinius, turbūt ne kažin kas, ale nė 20lt komplektas nekainavo thumbup.gif, o tas ypatybes reikalingas turi- šalina prakaitą . Vaikai išauga greičiau nei sudrožia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Almera @ 2010 10 18, 15:50)
Ir dar pasiulymas - tuoj baigsis tema. O kodel neatidarius atskiru temu pagal salis - Slidinejimas Italijoje, slidinejimas Suomijoje... Nes dabar tai pasiklysti galima. Cia pasiulymas tikriausiai modetariams. Labai jau plati si tema!

As irgi pritariu, tik gal Snicers variantas butu logiskesnis - ne salimis, o kalnais slidinejima skirstyt drinks_cheers.gif Logiska butu 3 temos - slidinejimas Tatruose ir Sudetuose (Lenkija, Cekija, Slovakija), slidinejimas Alpese (Austrija, Italija, Prancuzija, Sveicarija, Vokietija), slidinejimas Skandinavijoje. Lieka dar Ukraina, ten kaip ir Karpatai, galim ja jungt prie Tatru ir Sudetu?

Nepergyvenk del tu pigiu apatiniu - pernai saviskiam Tesco nuprikau uz 20 zl regis. Puikiai veikia mirksiukas.gif
Atsakyti