QUOTE(rita1969 @ 2010 10 13, 12:00)
ačiū Sarlatanei kad nepatingi operatyviai atsakyti, būt smagu kad daugiau slidinėtojų pabustų.
Dar norėjau paklausti ar tiesa kad iki Livinjo 250 km. serpantinais.
na gal ne 250 km, ir nėra jie baisūs, normaliai
Mes vėl Val gardena filtruojam, planuojam vėl per Kalėdas ir Naujus. Patiko prieš du metus kai buvom Ortisei... Gal kas ką iš apsigyvenimo St.Cristina ar Selva turit ką pasiūlyti...? Užklausiau nemažai, laukiu
A, dar, ne visai tokia tema - gal kas ieškot merginai 152 cm slidinėji kostiumo? Audimo raudona striukė ir pilkos kelnės jūsų laukia pas mane

pigiai, 2 sav. nešiotas
Papildyta:
QUOTE(rita1969 @ 2010 10 12, 19:22)
Pernai buvau Mayrhofene sausio pradžioje, man visai patiko. Aišku mes apvažiavome ir visus aplinkinius miestelius, kiekvieną dieną vis kitur, ypač patiko Krimle, už zelartal arenos. Buvau ir Val Gardenoj irgi labai patiko. Šymet jau užsisakiau Ltalijoj Livinjo kurorte sausio pabaigoje viešbutyje Touring. Gal kas buvote parašykit, kur verta nuvažiuoti dar paslidinėti nes nemėgztu vienoje vietoje visas dienas maltis , ir šiaip ką aplankyti
aha, jau pasiūlė. Mes irgi į ST.Moritz važiavom, gera atrakcija. Iki Bormio pavažiuokit, apie 30 km, trasos nežinau, bet vandens terminiai baseinai faini, vienas nedavažiavus net po atviru dangum...
Papildyta:
QUOTE(Jugne @ 2010 09 16, 10:42)
Apatiniai drabuziai- Thomas Phillips'e, kojines- Skinijoje. Skinija pernai pradejo gaminti vaikiskas slidinejimo kojines. Vaikisku slidinejimo kojiniu yra beveik visose sporto prekese, tik nelauk ispardavimo
na nežinau, patarčiau pirkti iš karto gerus daiktus, nes TP ir kojinės ir rūbai na prasti, skinija kojinės nežinau, bet yra už truputį brangiau geresnių drabužių

...."skupas moka dvigubai"