Įkraunama...
Įkraunama...

Slidinėjimas svetur

Sveiki. Paskaitinėjau temelę ir tiesą sakant radau labai daug detalių įvairių iš kurių bandau dėliotis mozaiką, bet dar nesidėlioja pilnai ax.gif Prašysiu jūsų visų pagalbos blush2.gif 4u.gif Su vyru sumąstėm, jog reikia šią žiemą išvaryt paslidinėt. Nesam gyvenime slidinėję, bet labai norim ax.gif ax.gif Norėjom pasiteirauti, kur visgi geriausiai važiuot pirmą kartą: Italija, Slovakija, Prancūzija? Kažkaip Šveicarijos netraukiu į tą sąrašą, nes nujaučiu, kad ten labai brangu. Ir dar klausimas būtų, kur jūs ieškote kompleksų (apartamentų su pusryčiais pvz.)? Mačiau, jog randa kažkas pvz. nuo 99 eur su ski free 4u.gif 4u.gif Tikiuosi nenusišnekėjau čia savo klausimais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2010 10 25, 13:28)
Lygiai taip pat vaziuojam ir mes. Miegam Cekijoj salia Austrijos sienos Mikulov miestelyje

rekomenduoju smile.gif gera kaina, o vakaras pirmo aukšto kavinukėje prie židinio, nuostabus alus, hermelin smažony wub.gif
Atsakyti
QUOTE(zuzla @ 2010 10 25, 19:34)
rekomenduoju smile.gif gera kaina, o vakaras pirmo aukšto kavinukėje prie židinio, nuostabus alus, hermelin smažony wub.gif

aciu, prie progos pasinaudosim. Jus rezervinat is anksto? O va su hermelin smažony nenervink... bigsmile.gif doh.gif Mano mylimiausias patiekalas, ech... wub.gif O jei dar pstruch na masle, tai apsiedimas... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2010 10 25, 21:09)
aciu, prie progos pasinaudosim. Jus rezervinat is anksto?

O jei dar pstruch na masle, tai apsiedimas...  wub.gif

rezervuojam iš anksto, bet ir sausio pabaigoj, ir kovo pradžioj, ir per kalėdas, buvo daug laisvų nr smile.gif

to tai nežinau smile.gif be hermelin dar veprevo koleno be konkurencijos, bet ir taviškį užsirašiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dangee @ 2010 10 24, 12:24)
p.s. tavo pastas pilnas

laisvas mirksiukas.gif

QUOTE(ziulyte @ 2010 10 25, 12:28)
Daug metu bandom sugaut skrydzius padoriom kainom, bet kaip jau kazkas cia minejo - laiko taupai, o pinigu - nieko panasaus. Tai va ir tisiames ziema vis su masinom...

taip, tikrai malonumas brangus. jau 8 m. kalnų liga, tai vieną kartą skridom, visus varom su auto, nes kainos skridimo 4 jau suaug. šeimai mūsų tai oho... netgi šiemet ieškojau kad aš su mažiuke skrendu, o jie važiuoja, na į Bolzano radau "kosmosą", netgi per 32 val pasiekimas su dviem persėdimais už 12t. Lt pasiūlė doh.gif lotuliukas.gif tai ką jau čia...

gal kas skrido pigiai į Bolzano?

QUOTE(ausrikev @ 2010 10 25, 17:05)
Nesam gyvenime slidinėję, bet labai norim  ax.gif  ax.gif 

sakyčiau PIRMIAUSIa "prisipratinti"slides reikia arba LT arba LV, savaitgaliais, nieko dauglaiko neatima.. nes nuvažiavus TEN, gaila laiko ir pinigų...
o po to jau visur galit rasti tinkamas trasas...
tik vienas BET - aš iš savo skaudžios praktikos jau galiu pasakyti- pirmą kartą imti instruktorių yra BŪTINA - nepagailėjus pinigėlių žinosi ir techniką ir išvengsi nemalonumų.... mirksiukas.gif
oi ta tema turiu ką pasakyti... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 25, 22:51)
sakyčiau PIRMIAUSIa "prisipratinti"slides reikia arba LT arba LV, savaitgaliais, nieko dauglaiko neatima.. nes nuvažiavus TEN, gaila laiko ir pinigų...
tik vienas BET - aš iš savo skaudžios praktikos jau galiu pasakyti- pirmą kartą imti instruktorių yra BŪTINA - nepagailėjus pinigėlių žinosi ir techniką ir išvengsi nemalonumų.... mirksiukas.gif

100 proc drinks_cheers.gif As irgi turiu sia tema ka pasakyt, tik jau baisiai nesinori prisimint tu 5 asarojimo dienu Slovakijoje... doh.gif O kur dar numesti kg del streso... Zodziu...
Atsakyti
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 25, 20:51)
laisvas mirksiukas.gif
taip, tikrai malonumas brangus. jau 8 m. kalnų liga, tai vieną kartą skridom, visus varom su auto, nes kainos skridimo 4 jau suaug. šeimai mūsų tai oho... netgi šiemet ieškojau kad aš su mažiuke skrendu, o jie važiuoja, na į Bolzano radau "kosmosą", netgi per 32 val pasiekimas su dviem persėdimais už 12t. Lt pasiūlė  doh.gif  lotuliukas.gif  tai ką jau čia...

Nu sugalvok tu man skristi į Bolzano pygiai Iš Lietuvos lotuliukas.gif Pigiausia būtų iš Kauno su ryanair į Bergamą, o iš ten iki Val Gardenos nuomotu auto tongue.gif .
Atsakyti
QUOTE(ausrikev @ 2010 10 25, 18:05)
Sveiki. Paskaitinėjau temelę ir tiesą sakant radau labai daug detalių įvairių iš kurių bandau dėliotis mozaiką, bet dar nesidėlioja pilnai  ax.gif  Prašysiu jūsų visų pagalbos  blush2.gif  4u.gif  Su vyru sumąstėm, jog reikia šią žiemą išvaryt paslidinėt. Nesam gyvenime slidinėję, bet labai norim  ax.gif  ax.gif  Norėjom pasiteirauti, kur visgi geriausiai važiuot pirmą kartą: Italija, Slovakija, Prancūzija? Kažkaip Šveicarijos netraukiu į tą sąrašą, nes nujaučiu, kad ten labai brangu. Ir dar klausimas būtų, kur jūs ieškote kompleksų (apartamentų su pusryčiais pvz.)? Mačiau, jog randa kažkas pvz. nuo 99 eur su ski free  4u.gif  4u.gif  Tikiuosi nenusišnekėjau čia savo klausimais  lotuliukas.gif

na uz 99 eurus su ski pasu jau nebera (france )siek tiek pabrango 119 http://www.skihorizo...4294951879-8543 ten dabar kaina nurodyta svarais nes nes as vokiskai niecnieko nesprechinu pries menesi kainavi 99 euro na o del maitinimo tai kiek girdejau france brangu tai teks maksimos pusfabrikaciu prisipirkt smile.gif
Papildyta:
QUOTE(JViktorija @ 2010 10 21, 18:18)
O kur perkat slidinejimo kostiumus? Atmetant tuos jau brangiuosius  biggrin.gif

skuduryne lotuliukas.gif blush2.gif
as dukrai nupirkau spyder kelnes uz 12 lt 20000 beveik naujos mergaite gales miegot ant sniego nesusals sau 10000 kelnes uz 40 lt Alpine etikete ptas nuplesiau nusipirkes ir t.t.
na o paprastesniu firmu ir iki 5000 tai ir parduotuveje nebrangu smile.gif

QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 25, 23:51)
laisvas mirksiukas.gif
taip, tikrai malonumas brangus. jau 8 m. kalnų liga, tai vieną kartą skridom, visus varom su auto, nes kainos skridimo 4 jau suaug. šeimai mūsų tai oho... netgi šiemet ieškojau kad aš su mažiuke skrendu, o jie važiuoja, na į Bolzano radau "kosmosą", netgi per 32 val pasiekimas su dviem persėdimais už 12t. Lt pasiūlė  doh.gif  lotuliukas.gif  tai ką jau čia...

na jei vaziuosit pas brolius latvius savaitgali apsiginkluokit kantrybe stovint eilese 13 min eileje apie 3 min kelia leidies apie 20 s grubiai tris kartus nusileidi nuo 250metru kalno
tad geriau vykt paprasta diena nuo desimtos busi beveik vienas trasoi ir kaina bus per pus mazesne o apie eiles prie keltuvo tokiu niekad nebuna smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vaidas147: 26 spalio 2010 - 15:30
QUOTE(xxxsaulyte @ 2010 10 25, 23:51)
laisvas mirksiukas.gif

Ačiū už atsakymą 4u.gif Na, aš irgi mąstau, kad gal reikia pradėt nuo Latvijos pvz. ir tikrai tik su instruktoriumi, o tai kitaip bus, kaip mano draugei, kuri ant kalno užvažiavo, bet vyro mokinama nusileist iš baimės nesugebėjo (vyro mokymams valdinga moteris niekaip nepasidavė lotuliukas.gif ), tai dabar drąsiai trenkia pareiškimus, jog slidinėjimas jai visiškai nepatinka lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Labas.

Ruošiamės vykti į Austriją slidinėti, savo transportu, viena šeima (likom be draugų, nes dėl sesijos neišeina susiderinti verysad.gif ), dabar ieškom apartamentų. Gal žinot per kur galima patiems užsisakyti, nes pastebėjau, kad per agentūras labai stipriai permokam doh.gif Man labiausiai patiktų Zell am see centre, kuo arčiau keltuvų, nes važiuosim su mažyle.
Ir gal žinot, ar Austrijoje dar gali tuo pačiu ski pasu naudotis keli žmonės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kerija: 27 spalio 2010 - 13:09
QUOTE(kerija @ 2010 10 27, 13:08)
Labas.

Ruošiamės vykti į Austriją slidinėti, savo transportu, viena šeima (likom be draugų, nes dėl sesijos neišeina susiderinti verysad.gif ), dabar ieškom apartamentų. Gal žinot per kur galima patiems užsisakyti, nes pastebėjau, kad per agentūras labai stipriai permokam doh.gif  Man labiausiai patiktų Zell am see centre, kuo arčiau keltuvų, nes važiuosim su mažyle.
Ir gal žinot, ar Austrijoje dar gali tuo pačiu ski pasu naudotis keli žmonės?

Jokiu budu per agentura neziurek. Kiekvienas slidinejimo regionas turi savo bent kelis puslapius. Yra bendras apartamentu Austrijoje puslapis. Tik per juos ir ziurek. Dabar Zell am See centras yra Kaprun, o regionas Europa sportregion kiek suprantu. Apartamentu ieskok www.zellamsee.com arba www.zellkaprun.com
Siaip labai efektyviai veikia ju bendroji uzklausa. Ten tik reik ja susirast. Suvedi koks laikotarpis, kiek zmoniu ir t.t. ir issiunti pasirinkes kiek nori gauti atsakymu. Siuncia tik laisvi apartamentai ir tada nereik tiek knistis. Sekmes

Na o vienu ski pasu gali naudotis du zmones tuo atveju, jei slidinejat skirtingu laiku - tarkim vienas iki pietu, kitas po. Vienu metu slidinejant tai padaryti neimanoma del labai elementarios priezasties - praejus pro skaneri ski pasas kuri laika neaktyvus ir jei ji duosi paskui save einanciams, skaitytuvas nesureaguos. Be to retai kada salia pagrindiniu skaitytuvu nestovi personalas. Jie tuoj padarytu tvarka su baudom doh.gif Austrai ne is kelmo spirti.
Atsakyti
QUOTE(ziulyte @ 2010 10 27, 15:09)
Jokiu budu per agentura neziurek. Kiekvienas slidinejimo regionas turi savo bent kelis puslapius. Yra bendras apartamentu Austrijoje puslapis. Tik per juos ir ziurek. Dabar Zell am See centras yra Kaprun, o regionas Europa sportregion kiek suprantu. Apartamentu ieskok www.zellamsee.com arba www.zellkaprun.com
Siaip labai efektyviai veikia ju bendroji uzklausa. Ten tik reik ja susirast. Suvedi koks laikotarpis, kiek zmoniu ir t.t. ir issiunti pasirinkes kiek nori gauti atsakymu. Siuncia tik laisvi apartamentai ir tada nereik tiek knistis. Sekmes

Na o vienu ski pasu gali naudotis du zmones tuo atveju, jei slidinejat skirtingu laiku - tarkim vienas iki pietu, kitas po. Vienu metu slidinejant tai padaryti neimanoma del labai elementarios priezasties - praejus pro skaneri ski pasas kuri laika neaktyvus ir jei ji duosi paskui save einanciams, skaitytuvas nesureaguos. Be to retai kada salia pagrindiniu skaitytuvu nestovi personalas. Jie tuoj padarytu tvarka su baudom  doh.gif Austrai ne is kelmo spirti.

Dėkui.

Ne ne, aš taip sukčiauti nežadu, mes su MB slidinėtume pasikeisdami, kitas su mažyle būtume. Bet, va Italijoje ski pasas su foto, tai mane nubaudė ir konfiskavo, kai su MB pasu užsikėliau. Austrijoje jau trismetus neslidinėjom, sakau, gal ir ten jau tokią tvarką įvedė.
Atsakyti