Įkraunama...
Įkraunama...

Brukaliai ("spameriai") Supermama.lt

be zodziu http://www.supermama...;#entry34545408
Atsakyti
Gal jau reiketu imtis kazkokiu grieztesniu priemoniu? Si nare absoliuciai nepaiso jokiu taisykliu,trecia diena is eiles atidaro ta pacia reklamine tema,neva ji tik klausia,o paskui kitu nicu prisijungia pati ir atsako,totali brukale.Trinam ir duodam bana!
http://www.supermama...;#entry34557763
Atsakyti
mmimacka siuntinėja spam'ą ax.gif

Kadangi nei šunų nei kačių neturiu, man tokia reklama kaip šuniui penkta koja:

Laba diena,
Lietuvoje prekiaujame populiariausiu augintinių maisteliu
geromis kainomis - ROYAL CANIN, PRO PLAN, BRIT, BRIT CARE, ACANA,
ORIJEN, ARATON, NP, MANO ŠUO.
Taip pat turime kraiko, aksesuarų, rūbelių ir t.t.
Tiesiog galėtumėme pažiūrėti kaineles, gal rastumėm Jums tinkamą variantą .
Rašykite, skambinkite- išrinksime, patarsime.
Persiųskite draugams- gal jiems bus naudinga informaciją.
Nemokamas pristatymas Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje,Alytuje.
el.pastas eglute.zooluxe@gmail.com
tel. nr. +37067145266
Atsakyti
http://www.supermama...sult_type=posts
Atsakyti
Perskaiciau sita tipiskai "lietuviska" temele cool.gif
Sutinku , kad kartais uzknisa ypac slamstas , tam ir yra moderatores , kurios palaiko tvarka cia, mano supratimu cool.gif

Gal esu "brukale", bandziau deti nauja produkta, gavau zodini ispejima i az.Tikrai nepaskaiciaus buvau taisykliu iki galo. Daznai matydavau panasaus pobudzio zinutes, ir tikrai nepamaniau, kad cia kazkas blogo g.gif Sutinku, del sukciu, nesaziningu pardaveju, skudurus siulanciu ir ttt, kad reikia viesumo .
Iskart parasiau laiskus del oficialios reklamos ir forumas@supermama.lt, ir info@ supermama.lt, nuo pereitos savaites negaunu jokio atsakymo g.gif Keista.
Kazkaip manau turetu lygiai taip pat operatyviai ir greitai reaguoti i tokio pobudzio uzklausas, kaip ir pamate "reklama" forume g.gif
Gal as klystu. Labai dvejojau ar rasyti sia zinute apskritai cia.
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2010 02 08, 12:57)
Perskaiciau sita tipiskai "lietuviska" temele  cool.gif
Sutinku , kad kartais uzknisa ypac slamstas , tam ir yra moderatores , kurios palaiko tvarka cia, mano supratimu  cool.gif

Gal esu "brukale", bandziau deti nauja produkta, gavau zodini ispejima i az.Tikrai nepaskaiciaus buvau taisykliu iki galo. Daznai matydavau panasaus pobudzio zinutes, ir tikrai nepamaniau, kad cia kazkas blogo g.gif Sutinku, del sukciu, nesaziningu pardaveju, skudurus siulanciu ir ttt, kad reikia viesumo .
Iskart parasiau laiskus del oficialios reklamos ir forumas@supermama.lt, ir info@ supermama.lt, nuo pereitos savaites negaunu jokio atsakymo g.gif Keista.
Kazkaip manau turetu lygiai taip pat operatyviai ir greitai reaguoti i tokio pobudzio uzklausas, kaip ir pamate "reklama" forume g.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif kelis kartus rašiau dėl oficialaus susimokėjo, ir nieko schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti

Sveikos!

Perskaiciau sita tipiskai "lietuviska" temele  cool.gif
Sutinku , kad kartais uzknisa ypac slamstas , tam ir yra moderatores , kurios palaiko tvarka cia, mano supratimu  cool.gif

Gerai, kad parasei thumbup.gif Visikai su tavim sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti

drinks_cheers.gif
jei nesugeba duoti oficialaus leidimo, tai tegu ir nedraudzia skelbtis bebe.gif
Atsakyti
pabodo jau... įsimylėjo gal mane? nu pagelbėkit, nusibodo man jos a/ž žinutės
http://www.supermama...showuser=210873

aname puslapyje kėliau ir jos reklaminį tekstą... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(aciakaba @ 2010 02 08, 13:57)

užeikit į šią temą ir pamatysite,kiek laiko yra laukiami atsakymai ,kiek kartų yra prašoma leisti susimokėti už temą ir vykdyti viską oficialiai doh.gif Deja.....moderatoriai dirba savo darbą "banindami","trindami" "užšaldydami" ,o į elektroninio pašto užklausimus nereaguojama absopliučiai-na atsakytų vieną kartelį visom,bet anoje temoje ir būtų aišku,o dabar....
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2010 02 08, 16:14)
Deja.....moderatoriai dirba savo darbą "banindami","trindami" "užšaldydami" ,o į elektroninio pašto užklausimus nereaguojama absopliučiai-

MODERATORIAI ČIA NIEKUO DĖTI:
QUOTE(Vitulka @ 2010 02 01, 20:40)
Aš asmeniškai šitą temą skaitau, bet nieko padaryt kaip moderatorės mes negalim.
Šiuot atveju Skelbimų lentos reikalai priklauso tik nuo Supermamos.
Atsakyti
QUOTE(MUDU @ 2010 02 08, 17:14)
užeikit į šią temą ir pamatysite,kiek laiko yra laukiami atsakymai ,kiek kartų yra prašoma leisti susimokėti už temą ir vykdyti viską oficialiai  doh.gif Deja.....moderatoriai dirba savo darbą "banindami","trindami" "užšaldydami" ,o į elektroninio pašto užklausimus nereaguojama absopliučiai-na atsakytų vieną kartelį visom,bet anoje temoje ir būtų aišku,o dabar....

Sutinku, moderatoriai dirba savo darba. Apskritai visose sistemose veiksmui turi buti atoveiksmis. Ir tikrai ne moderatoriuose problema, o sistemoje cool.gif Cia kazkaip i vienus vartus politika man kvepia cool.gif
Gal ir ne taip, as nesu senbuvis, nezinau visu plonybiu.
Pirminis ispudis toks.
Va rasau ir galvoju, gal taip rasyti irgi nedera, uzbanins mano prikolna nicka ir liksiu ant ledo biggrin.gif
QUOTE(Borzika @ 2010 02 08, 17:26)
MODERATORIAI ČIA NIEKUO DĖTI:

Tikrai taip mirksiukas.gif
4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti