http://www.supermama...howtopic=645924 Laiminge pastoviai reklamuoja renginius ezoterikos skyriuje. Įspėjau, kad reklama SM draudžiama, bet ji nepaiso. Prašyčiau moderatirių ištrinti šią ir kitas reklamines Laimingės užvestas temas.
Nemaloniai nustebau gavusi reklaminę žinutę žemiau nurodyto turinio iš supermama.lt administratoriaus. Ji pažeidžia reklamos bei asmens teisinės apsaugos įstatymus.
Klausimas: kokių veiksmų turėčiau imtis, kad ateityje man į a.ž. nebūtų siunčiama analogiško ir panašaus turinio reklaminės žinutės iš supermama.lt adminstratoriaus?
Žinutės turinys:
Turime naujieną, kuri Tau patiks: supermama.lt kartu su grožio prekių centru www.patinka.lt savo ištikimies forumo dalyviams dovanoja 15 procentų nuolaidą kiekvienai užsakytai prekei! Įdomu, ką su ja galėsi įsigyti? Išsirink iš virš 1000 žinomų prekės ženklų batelių, tiek pat originalių kvapų ar galybės drabužių, rankinių ar apatinių. Nedaugžodžiausime, tikiuosi pati apsipirkusi galėsi pasakyti man PATINKA wink.gif
Tavo nuolaidos kodas yra MAN PATINKA tiesiog įvesk jį prieš mokant už prekes, nurodytame laukelyje. Ilgai nedelsk, nes nuolaida galioja iki Rugsėjo 30 d.