Įkraunama...
Įkraunama...

Brukaliai ("spameriai") Supermama.lt

QUOTE(Keiti @ 2009 11 07, 21:56)
Asmeninė žinutė nuo uk zmonyte

tu tai bent tikslinė auditorija esi smile.gif o va,kai aš gaunu tokias žinutes,tai man juokinga daros lotuliukas.gif
Atsakyti
az nuo alutinai:

Labas,

Supermamoj bunu nedaznai, bet norejau pasidalinti su Jumis ir savo mintimis.
Nelabai forume randu informacijos apie vaiku klubus ir kokie yra geresni, kokie blogesni.

Mano vaikui 3,5 metu. Po keliu klubu kur buvome, dabar vaikstome i Baby-club ( apie ji placiau www.baby-club.lt - jeigu turi laiko apsilankyk jame ).

Kas man cia patinka - vaikas visada pas ta pacia mokytoja, 2 kartus per savaite, po 1 valanda (galima ir 1 karta iskart 2 valandas). Kiekvienas uzsiemimas vis skirtingas. Cia tiktu tikriausiasvaiko lavinimas vyksta, o ne siaip zaidimai. Kadangi mokina ir skaiciuoti, ir su raidemis supazindina.

Butu idomu isgirsti ir Tavo nuomone apie si kluba palyginus su kitais klubais. Gal net zinai koki geresni?

Atleisk, jeigu sis laiskas tau nebuvo idomus...

d30c7f7381508c2fcd7139aaa67ce48e
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frankie: 08 lapkričio 2009 - 02:09
QUOTE(frankie @ 2009 11 08, 03:08)
az nuo alutinai:

Labas,

Nelabai forume randu informacijos apie vaiku klubus ir kokie yra geresni, kokie blogesni.

Mano vaikui 3,5 metu. Po keliu klubu kur buvome, dabar vaikstome i Baby-club ( apie ji placiau www.baby-club.lt - jeigu turi laiko apsilankyk jame ).

Kas man cia patinka - vaikas visada pas ta pacia mokytoja, 2 kartus per savaite, po 1 valanda (galima ir 1 karta iskart 2 valandas). Kiekvienas uzsiemimas vis skirtingas. Cia tiktu tikriausiasvaiko lavinimas vyksta, o ne siaip zaidimai. Kadangi mokina ir skaiciuoti, ir su raidemis supazindina.

Butu idomu isgirsti ir Tavo nuomone apie si kluba palyginus su kitais klubais. Gal net zinai koki geresni?

Masiškai žmogus darbuojasi , bet jei rimtai tai paskaitytų
LIETUVOS RESPUBLIKOS

REKLAMOS ĮSTATYMAS

2000 m. liepos 18 d. Nr. VIII-1871
Vilnius

13 straipsnis. Reikalavimai reklamai, skleidžiamai kitomis reklamos perteikimo priemonėmis

1. Reklama telefonu, telefaksu, teleksu, elektroniniu paštu gali būti teikiama tik reklamos vartotojo sutikimu ar jo prašymu.

2. Draudžiama tiesiogiai teikti reklamą konkrečiam asmeniui, jeigu yra aiškiai išreikštas šio asmens nesutikimas.

Už šio straipsnio pažeidimus yra numatyta bauda nuo 1000 iki 10000 litų

Forumas aiškiai išreiškęs nesutikimą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frankie @ 2009 11 08, 02:08)
az nuo alutinai:

Labas,

as irgi del tos pacio doh.gif
Atsakyti
ir aš nuo alutinai gavau tokią žinutę schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 08, 12:35)
ir aš nuo alutinai gavau tokią žinutę  schmoll.gif

ir aš gavau nuo Alutinai, nuo šiol visus čia pranešinėsiu, nes nusibodo tas AŽ teršimas nuolatinis. jaupakanka užslėptosreklamos forumuose doh.gif
Atsakyti
O kam dabar lengva, bet... biggrin.gif

mandagus atsakymas spameriams
gal kam prireiks:

Už nepageidaujamų pranešimų siuntinėjimą Lietuvos teisės aktai nustato administracinę atsakomybę. Už Reklamos įstatymo 13 str. 1 dalies pažeidimą, t. y. nepageidaujamų reklaminių pranešimų siuntinėjimą, Nacionalinė Vartotojų Teisių Apsaugos Taryba gali skirti juridiniams asmenims nuo 1000 iki 10 000 litų baudą (bauda gali būti skiriama tik jei po įspėjimo atsisakoma nutraukti siuntinėti nepageidaujamus reklaminius pranešimus), o fiziniams asmenims (nevykdantiems Tarybos reikalavimo nutraukti tokią reklamą) pagal Administracinių teisės pažeidimų kodekso 189-14 str. 1 dalį - nuo 500 iki 1000 Lt baudą (už pakartotinį pažeidimą pagal to paties straipsnio 2 dalį - nuo 1000 iki 2000 Lt baudą).
Atsakyti
Dar vienas doh.gif
Atsakyti
brukale
Papildyta:
QUOTE(Fabiana @ 2009 11 08, 16:15)

pasirodo ta pačia nuorodą įdėjom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kavytė @ 2009 11 08, 11:35)
ir aš nuo alutinai gavau tokią žinutę  schmoll.gif

ir aš g.gif
Papildyta:
QUOTE(frankie @ 2009 11 08, 12:17)

Reik visoms atsakyt jai lotuliukas.gif
Atsakyti
http://www.supermama...sult_type=posts
Atsakyti
QUOTE(Fedes @ 2009 11 08, 12:07)
ir aš gavau nuo Alutinai, nuo šiol visus čia pranešinėsiu, nes nusibodo tas AŽ teršimas nuolatinis. jaupakanka užslėptosreklamos forumuose doh.gif

Aš irgi dėl to paties atėjau. O aš net vaikų neturiu.
Atsakyti